Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΑΤΣΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακό video που δείχνει την δράση των Ελληνικών Ιπτάμενων Φονιάδων της Αεροπορίας Στρατού συνεπικουρούμενα απο τα Μεταγωγικά Ελικόπτερα του Στρατού μας …
Είναι αυτοί που μεταφέρουν τους Κομάντος πίσω απο τις γραμμές του Εχθρού !

Τα θρυλικά μας Απάτσι είναι αυτά που κερδίσουν την Μάχη και θα ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά και όλους του Στρατιωτικούς αναλυτές που μετράνε τις δυνάμεις με Αριθμούς ,είναι οι Ιπτάμενοι Φονιάδες που ξεσηκώνουν τους Καταδρομείς μόνο με την εμφάνιση τους … Καμαρώστε τους σε ένα video που μεταφέρει λίγες στιγμές απο την καθημερινότητας των Αεροπόρων του Στρατού μας !

Βίντεο του έμψυχου και άψυχου δυναμικού της Αεροπορίας Στρατού σε δράση.
 


Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Πακιστανικο σκουλικη γυμνός παρέα με … μαχαίρια περίμενε μάνα και κόρη

Ένα απίστευτο και πρωτόγνωρο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στη Βαϊνιά Ιεράπετρας. Η μητέρα φεύγει το μεσημέρι από το σπίτι για να πάει να πάρει το παιδί της από το σχολείο, στην επιστροφή, ανοίγει την πόρτα του σπιτιού, και ακούει θορύβους από την κρεβατοκάμαρά της. Πηγαίνει στο δωμάτιο κρατώντας πίσω της το παιδί της και αντικρίζει ένα απίστευτο σκηνικό.

Ένας 25χρονος Πακιστανός ήταν γυμνός και ξαπλωμένος στο κρεβάτι της ενώ μαζί του είχε κι όλα τα μαχαίρια της κουζίνας. Αμέσως η γυναίκα έβαλε τις φωνές κι έτρεξαν στο σπίτι οι γείτονες που έσωσαν από τις αρρωστημένες ορέξεις του 25χρονου την μητέρα και το παιδί.
Στο σημείο κλήθηκε ο πατέρας αλλά και η αστυνομία που επιχείρησε να συλλάβει τον 25χρονο ο οποίος όμως αντιστάθηκε σθεναρά. Λίγη ώρα αργότερα, οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν και του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας.
Το παραπάνω έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Κίνηση Πολιτών Ιεράπετρας» τονίζοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει με τους ανθρώπους που διαμένουν παράνομα στην χώρα κι έχουν επιλέξει την Ιεράπετρα για τόπο κατοικίες δημιουργώντας όμως πολλά προβλήματα στους κατοίκους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η δημοτική παράταξη «Kίνηση πολιτών Ιεράπετρας» δημοσιοποίησε ένα πρωτόγνωρο περιστατικό που εξελίχθηκε σε ένα κοντινό οικισμό της Ιεράπετρας, γνωστό για την διαμονή δεκάδων Πακιστανών.
«Tο μεσημέρι της Τρίτης, επιστρέφοντας μητέρα με το παιδί της από το σχολείο στο σπίτι, διαπίστωσαν έντρομοι ότι στη κρεβατοκάμαρα ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι γυμνός, ένας Πακιστανός περίπου 25 χρονών. Η μητέρα τρομοκρατημένη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και οι γείτονες που έτρεξαν την έσωσαν μαζί με το σοκαρισμένο παιδί, από τις άρρωστες διαθέσεις του. Κάλεσαν το πατέρα της οικογένειας και την αστυνομία όπου και διαπίστωσαν, ότι ο αλλοδαπός είχε πάρει όλα τα μαχαίρια από το συρτάρι της κουζίνας και τα είχε μαζί του στο κρεβάτι.
Ακολούθησε ένταση και πάλη μέχρι που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιεράπετρας και αφού διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας, ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Στη Βαϊνιά, όπου και εκδηλώθηκε το περιστατικό οι κάτοικοι είναι ανάστατοι, καταγγέλλουν ότι οι παράνομοι μετανάστες είναι περισσότεροι από τους ντόπιους κατοίκους και ότι σε μικρά σπίτια ακόμα και χαλάσματα μένουν πολλοί μαζί, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος. Δηλώνουν επίσης την μεγάλη τους ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών τους και για το πως μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση με απρόβλεπτες συνέπειες.
Ανάλογες καταγγελίες υπάρχουν σε όλη την περιοχή του Δήμου της Ιεράπετρας και θα πρέπει άμεσα να υπάρξουν μέτρα αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου. Ως “Κίνηση Πολιτών” καλούμε τη Δημοτική Αρχή και το Αστυνομικό Τμήμα, να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται, για τον απαραίτητοι έλεγχο των αλλοδαπών, καθώς και για την αύξηση της αστυνόμευσης ιδιαίτερα εκεί που μαζεύονται σε μεγάλο αριθμό. Όλοι οι συμπολίτες μας πρέπει να νοιώθουν και να είναι ασφαλείς στη γειτονιά τους, στο χώρο δουλειάς τους και πολύ περισσότερο στο σπίτι τους με τα παιδιά τους».
πηγή: cretapost

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η Ρωσία τινάζει τη Γερμανία στον αέρα – Διεκδικεί πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 4 τρισ. ευρώ!

Την αλαζονεία της Γερμανίας αποφασίζουν να τιμωρήσουν οι Ρώσοι. Αφού η Γερμανία τους έφερε για δεύτερη φορά τον πόλεμο μέσα στη γη τους, στην Ουκρανία, τώρα η Ρωσία αποφάσισε να διεκδικήσει από τη Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ποτέ δεν κατέβαλε, αν και ηττημένη χώρα.

Τα χρήματα που οφείλει η Γερμανία στη Ρωσία υπολογίζονται σε 4 τρισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι τινάζεται στον αέρα το «οικονομικό θαύμα» της Γερμανίας.

Τη σύσταση ομάδας εργασίας του ρωσικού κοινοβουλίου αποφάσισε η Ρωσική Βουλή για την εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν στη Ρωσία από τη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ενέργεια αυτή σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι στο πλαίσιο της προσπάθειας να απαιτηθούν οικονομικές αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος, σχεδόν 70 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου όπως αναφέρει η ρωσική εφημερίδα Izvestia.

Η πρωτοβουλία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι μια άμεση απάντηση στις εμπορικές κυρώσεις που επιβάλλονται στη Ρωσία από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, για την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ουκρανία το Μάρτιο αλλά και για τη συνεχή υποστήριξη των αυτονομιστικών μαχητών στην Ανατολική Ουκρανία

«Στην πράξη, η Γερμανία δεν κατέβαλε τίποτα στην ΕΣΣΔ για το κύμα της καταστροφής και της βαρβαρότητας κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου», δήλωσε ο Μιχαήλ Degyaterov, βουλευτής του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, ο οποίος έχει προτείνει την ομάδα εργασίας.

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ: ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ 68ΧΡΟΝΗ!!!


Έγκλημα με θύμα μία 68χρονη αποκαλύφθηκε στον Αρχάγγελο Πέλλας. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι όπου ζούσε και έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο και στο σώμα. Το πτώμα της εντόπισε, χθες, γύρω στις 7.20 το απόγευμα ο αδελφός της.

Από την έρευνα που έγινε δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, γεγονός που ενισχύει το σενάριο, η 68χρονη να άνοιξε μόνη της στον δράστη ή τους δράστες.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έγινε γνωστό εάν η ηλικιωμένη έπεσε θύμα ληστείας. Τις έρευνες για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας ανέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, που ψάχνουν προς κάθε κατεύθυνση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

"Τρέχουν" στο NATO από τις δηλώσεις της γερμανίδας ΥΠΑΜ

ImageΤρέχουν οι Γερμανοί στο NATO νασυμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα που είπε η υπουργός Άμυνας της χώρας τους για την Ελλάδα. Και που κατέληξαν; Στο γνωστό “κόλπο” που θέλει πάντα αυτούς τους “αλήτες” τους δημοσιογράφους, είτε να μην κατάλαβαν τι ήθελε να πει αυτός ή αυτή που συνεντευξιάζεται, είτε να “παραποίησαν” όσα ειπώθηκαν! Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας βέβαια ήξερε πολύ καλά και τι είπε και σε ποιον το είπε και γιατί το είπε. 
Αυτό που δεν “μέτρησε” είναι ότι θα είχε τα ακριβώς αντίθετα από τα επιδιωκώμενα αποτελέσματα. Όχι μόνο δεν …φοβηθήκαμε αλλά οι δηλώσεις της μάλλον εκνεύρισαν τα πραγματικά “αφεντικά” της Συμμαχίας που σίγουρα δεν είναι οι Γερμανοί. Ευτυχώς γιατί αν κρίνουμε από το πως κατέληξε η ΕΕ στην οποία ηγούνται δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Έρευνα στην ΕΥΠ για εσχάτη προδοσία;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής 

«Όσα δεν φέρνει η στιγμή τα φέρνει ο χρόνος». Κάπως έτσι φαίνεται πως, επιτέλους, συμβαίνει στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην πλέον ευαίσθητη κρατική Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), της οποίας ο εθνικός ρόλος, ο σκοπός, οι στόχοι αλλά και αξιολογότατα στελέχη της, διασύρθηκαν αλλά και στοχοποιήθηκαν (επειδή προέτασσαν το εθνικό συμφέρον και δεν επιθυμούσαν να λειτουργήσουν εναντίον της Ελλάδας) μετ’ επιτάσεως από την διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου (με ένα πογκρόμ πειθαρχικών και δικαστικών διώξεων στις οποίες αθωώθηκαν όλα τα στοχοθετημένα στελέχη της ΕΥΠ), στην διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε διαρροή απόρρητων στοιχείων της συγκεκριμένης υπηρεσίας ακόμη και από τις ίδιες τις πολιτικές και φυσικές της ηγεσίες των τελευταίων ετών (2009 - 2014), κατά παράβαση των άρθρων 14 και 17 του Νόμου 3649/2008, αλλά και των άρθρων 146 και 148 του Ποινικού Κώδικα τόσο σε ΦΕΚ, στη Διαύγεια αλλά και στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο της Ελλάδας.

Στις δίκες αυτές, που έγιναν ανοικτές για το κοινό (!) δημοσιοποιήθηκαν «ελαφρά τη καρδία», ονόματα, ιδιότητες κι όλα όσα θα ήθελε μια αντίστοιχη ξένη υπηρεσία να πληροφορηθεί, χωρίς να υπάρξει ένας δικαστής, ή χωρίς να υπάρξει άμεση παρέμβαση από την ίδια η διοίκηση της υπηρεσίας (ΕΥΠ) να παρέμβει και να «τραβήξει αυτιά», βάζοντας φρένο σε αυτή την αυτοκαταστροφική – εθνικά – πρακτική. Κατά τα άλλα, ο παρόν ιστοχώρος, έχει βαρεθεί να γράφει για το τραγικό έλλειμμα σε αυτό που αποκαλεί ως «κουλτούρα ασφάλειας» στη χώρα μας, σε όλα τα επίπεδα…

Επίσης, όπως έχει αποκαλυφθεί από τα περίφημα WikiLeaks και το μέγα θέμα που προέκυψε με το τηλεγράφημα του τότε Αμερικάνου πρέσβη στην Αθήνα προς την Ουάσινγκτον, κ. Ρις, ο οποίος αποκάλυψε ότι στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες υπηρετούν "δυσαρεστημένοι Πασόκοι υπάλληλοι επιρρεπείς στις διαρροές προς την πρεσβεία", και για το οποίο θέμα είχε καταθέσει ερώτηση στην προηγούμενη Βουλή ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση από τον τέως πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμάρα...

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, αλλά κυρίως με βάση την έγγραφη αναφορά που κατέθεσε σε όλες τις αρμόδιες αρχές η αείμνηστη υπάλληλος της ΕΥΠ, Ευγενία Λεβογιάννη (την οποία κάποιοι γελοίοι εντεταλμένοι δημοσιογραφίσκοι λοιδωρούσαν και χλεύαζαν χωρίς να τολμούν να αντιμετωπίσουν τις ξεκάθαρες και με αποδείξεις καταγγελίες της), διατάχθηκε, όπως πληροφορηθήκαμε από το πολύ καλό GrekAmerikanNewsAgency, καταπείγουσα έρευνα από την Δικαιοσύνη, την οποία διέταξε ο Εισαγγελέας για την αναφορά που είχε υποβάλλει η εκλιπούσα υπάλληλος της ΕΥΠ.

Την έρευνα έχει αναλάβει η 31η Πταισματοδίκης Αθηνών η οποία έχει ήδηκλητεύσει τους πρώτους μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία για τους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν ήδη καταθέσει οι πρώην διοικούντες την υπηρεσία, ο πρώην διοικητής της Πρέσβυς ε.τ. κ. Ι. Κοραντής, και οι πρώην υποδιοικητές της κύριοι Σ. Τσιτσιμπής, και Π. Αλυφαντής, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσουν και οι υπόλοιποι μάρτυρες που είχε προτείνει η εκλιπούσα υπάλληλος της ΕΥΠ.




Επειδή το συγκεκριμένο θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό (και προκαλεί απορία γιατί δεν έχουν ασχοληθεί τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας) και ενδεχομένως αφορά ενέργειες που μπορούν να χαρακτηριστούν και ως «εθνική προδοσία», θεωρούμε σωστό να σας παραθέσουμε την έγγραφη αναφορά της αείμνηστης υπαλλήλου της ΕΥΠ προς την Εισαγγελέα Πρωτοδικών κυρία Φάκου, όσο και (στη συνέχεια) την καίρια αναπάντητη ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Νικολόπουλος στην Βουλή και την οποία όφειλε –αλλά ποτέ δεν τόλμησε- να απαντήσει ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Τα όσα καταγγέλλονται από την αείμνηστη Ευγενία Λεβογιάννη, αλλά και τα όσα ερωτώνται (και δεν απαντήθηκαν από τον Αντώνη Σαμαρά) από τον κ. Ν. Νικολόπουλο, αξίζει να μελετηθούν από όλους, αφού τα συμπεράσματα στα οποία οδηγούν, ξεπερνούν το τραγικό και αποκαλύπτουν το επικίνδυνο των δραστηριοτήτων που αναπτύχθηκαν από μερίδα «προθύμων πασόκων» υπαλλήλων της ΕΥΠ, που τον τελευταίο χρόνο αποπειράθηκαν ποικιλοτρόπως (αλλά μάλλον ανεπιτυχώς) να μπούνε κάτω από την «ομπρέλα» του ΣΥΡΙΖΑ…

Εμείς, ευελπιστούμε από τη διοίκηση του κ. Ι. Ρουμπάτη (ο οποίος είναι έμπειρος αλλά και γνώστης πολλών «ειδικών θεμάτων») πως θα τολμήσει, επιτέλους, να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» και να αναδείξει τόσο την αλήθεια, όσο και τον θεσμικό ρόλο της ΕΥΠ, ενώ ευελπιστούμε στην δικαίωση όσων αδίκως ενεπλάκησαν και κατηγορήθηκαν επειδή επέλεξαν να υπερασπιστούν το συμφέρον της Ελλάδας και όχι τα προσωπικά «προτεινόμενα οφέλη»…














Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Τα ευρωπαϊκά κόμματα που τα ΜΜΕ βαφτίζουν «ακροδεξιά», «ξενοφοβικά» και «εξτρεμιστικά»

Του Ricardo Duchesne*, καθηγητή ιστορικής κοινωνιολογίας
(Πρωτότυπος τίτλος: The Moderateness of the Far Right & the Extremism of Immigration) - Counter Currents / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
194428 446943068682129 312737828 oΗ θέση που - κατόπιν συστηματικής πλύσης εγκεφάλου - τείνει να γίνει «κρατούσα» ότι η μαζική μετανάστευση είναι απαραίτητη για τον πολιτιστικό και οικονομικό «εμπλουτισμό» των ευρωπαϊκών εθνών είναι ίσως η πιο ακραία πολιτική που έχει εφαρμοστεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία. Αυτή η πολιτική, εμπνευσμένη από τον πολιτιστικό μαρξισμό, φέρνει μια μη αναστρέψιμη μεταβολή των εγγενών εθνικών και πολιτιστικών ταυτοτήτων των ευρωπαϊκών εθνών. Πολύ πιο ύπουλος από τον οικονομικό μαρξισμό, ο πολιτιστικός μαρξισμός είναι αυτός που κυριαρχεί σήμερα στη Δύση.

Το πολιτικό μας τοπίο είναι τόσο παγιδευμένο από την ορθότητα της εν λόγω απειλητικής ιδεολογίας που οι υποστηρικτές της εμφανίζονται ως «μοντέρνα» και «ανεκτικά» άτομα με αληθινά «προοδευτικές» ιδέες, ενώ εκείνοι που αντιδρούν στη μαζική μετανάστευση θεωρούνται «ακροδεξιοί εξτρεμιστές».
Πρόσφατα είπα να ερευνήσω τις ιδέες και τις πολιτικές μερικών από τα πολιτικά κόμματα στα οποία τα ΜΜΕ τους έχουν βάλει την ταμπέλα του «ακροδεξιού». Δεδομένου ότι τα κόμματα που χαρακτηρίζονται έτσι υπάρχουν κυρίως στην Ευρώπη, η κύρια φράση αναζήτησης που χρησιμοποιήθηκε ήταν «ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη». Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο μόνος λόγος που ένα πολιτικό κόμμα στην Ευρώπη ονομάζεται «εξτρεμιστικό», «ξενοφοβικό» ή «εξαιρετικά συντηρητικό» είναι η αντίθεσή του στους υψηλούς αριθμούς μετανάστευσης - ανεξάρτητα από την συνολική του πολιτική πλατφόρμα. Με προβλημάτισε και το γεγονός ότι τόσο τα αριστερά όσο και τα «μετριοπαθή» δεξιά μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν τις ίδιες αυτές ανακριβείς ταμπέλες.
Η πλειοψηφία των κομμάτων που ονομάζονται εξτρεμιστικά γενικά ταιριάζουν στη δυτική φιλελεύθερη παράδοση. Έχουν εξίσου μεγάλη ποικιλία στις πολιτικές τους απόψεις όπως τα υπόλοιπα κυρίαρχα κόμματα. Περιλαμβάνουν έναν ενδιαφέρον συνδυασμό εθνικιστικών, παραδοσιακών, κοινωνικά συντηρητικών, ελευθεριακών (libertarian), σοσιαλιστικών και περιβαλλοντολογικών πολιτικών. Θέτουν σε αμφισβήτηση το πρόβλημα της μετανάστευσης στην Ευρώπη, στο πλαίσιο των φιλελεύθερων-δημοκρατικών θεσμών της. Ωστόσο, τα εν λόγω κόμματα καλούνται τακτικά "νεο-φασιστικά" και "νεοναζιστικά" από αριστερούς και ψευτο-δεξιούς.
Πώς γίνεται στον δυτικό κόσμο και μόνο σε αυτό το μέρος του κόσμου, τα κόμματα που επιθυμούν να διατηρήσουν την ιστορική ταυτότητα των λαών τους και να αποφύγουν μια ριζική αλλαγή σε αυτήν, να ονομάζονται «εξτρεμιστικά» από τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης, ενώ οι δυνάμεις που κάνουν έκκληση για μια διαρκή επανάσταση στην κληρονομιά της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου του ευρωπαϊκού χαρακτήρα του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Αυστραλίας, ονομάζονται λογικές και μετριοπαθείς;

Θα ξεκινήσω με μια γενική επισκόπηση των αντίστοιχων πλατφόρμων μερικών από τα σημαντικότερα «εξτρεμιστικά» κόμματα της Ευρώπης. Το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία, υπό την ηγεσία της Marine Le Pen είναι ένα εθνικιστικό κόμμα που ισχυρίζεται ότι δεν είναι ανήκει «ούτε στη δεξιά ούτε στην αριστερά», αλλά απλώς μάχεται για την πολιτιστική και οικονομική ακεραιότητα της Γαλλίας, υποστηρίζοντας ένα συνδυασμό ελεύθερης αγοράς, προστατευτισμού και πολιτικών κοινωνικής πρόνοιας. Το κόμμα υποστηρίζει το τυπικό ρόλο που οι κυβερνήσεις έχουν παίξει στη Γαλλία στον τομέα της υγείας, της εκπαίδευσης, των μεταφορών και της ενέργειας, αλλά επικρίνει τον τρόπο που τα επιδόματα έχουν γίνει μια μορφή βοήθειας από την κυβέρνηση στη μαζική μετανάστευση στη Γαλλία εις βάρος των Γάλλων φορολογουμένων. Η κυριότερη ανησυχία του κόμματος είναι η απειλή για τις φιλελεύθερες και κοσμικές αξίες της Γαλλίας από την μουσουλμανική κουλτούρα. Θέλουν να απελάσουν τους παράνομους, εγκληματικούς και άνεργους μετανάστες, και πιστεύουν ότι η απεριόριστη μετανάστευση από τις μουσουλμανικές χώρες δημιουργεί μια «θανάσιμη απειλή για την εσωτερική ειρήνη στη Γαλλία».

Το Κόμμα της Ελευθερίας στην Ολλανδία με επικεφαλής τον Geert Wilders. Αυτό το κόμμα, επίσης, ασχολείται κατά κύριο λόγο με τη μουσουλμανική μετανάστευση, τάσσεται υπέρ της μηδενικής μετανάστευσης μουσουλμάνων, της απαγόρευσης του Κορανίου, του επαναπατρισμού των εγκληματιών ξένης υπηκοότητας και ζητεί ένα τέλος στο ισλαμικό "απαρτχάιντ των δύο φύλων." Οι άλλες πολιτικές του είναι, επίσης, ούτε δεξιές ούτε αριστερές: 10ετής διαμονή στην Ολλανδία, απαραίτητη κατοικία και επαγγελματική εμπειρία για το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, συνταγματική προστασία της κυριαρχίας της «ιουδαιο-χριστιανικής» και ουμανιστικής κουλτούρας της Ολλανδίας, κατάργηση των αντικαπνιστικών νόμων στα μπαρ, επενδύσεις σε περισσότερα εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας και εγκαταστάσεις καθαρού άνθρακα για τη μείωση της εξάρτησης από το εισαγόμενο πετρέλαιο, απόσυρση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποκοπή φορολογικών εσόδων σε πολιτικούς οργανισμούς «της αριστεράς» και τεκμηρίωση της εθνότητας των ατόμων που διαπράττουν εγκλήματα. Ωστόσο, αυτές οι ψύχραιμες, με γνώμονα την ασφάλεια, ελευθεριακές ακόμη και φιλο-φεμινιστικές πολιτικές, κρίθηκαν "ακροδεξιές" λόγω του συνδυασμού τους με τις πολιτικές της «αντι-μετανάστευσης».

Οι Αληθινοί Φιλανδοί στη Φινλανδία έγιναν το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές του 2011. Γνωστό ως ένα εθνικιστικό κόμμα, το κόμμα αντιτίθεται στη χορήγηση της φινλανδικής ιθαγένειας μέσω απλής μετάβασης ή με την υποβολή αίτησης ασύλου. Η λύση τους για τη μείωση των γεννήσεων είναι να ενθαρρυνθούν οι νέες γυναίκες να γεννήσουν περισσότερα φιλανδικά παιδιά, είναι κοινωνικά συντηρητικοί, καταδικάζουν την έκτρωση και τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων. Από την άλλη πλευρά, το κόμμα συμφωνεί με αριστερές οικονομικές πολιτικές, ασκεί κριτική στην κορπορατική παγκοσμιοποίηση και υποστηρίζει σθεναρά το φινλανδικό κράτος πρόνοιας. Αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εστιάζοντας μόνο στις θέσεις του κόμματος για τη μετανάστευση, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα «ακροδεξιό», παράλογο, ανελεύθερο και μισητό κόμμα. Αντιπαθούν, επίσης, την ιδέα ότι οι Φιλανδέζες πρέπει να κάνουν παιδιά, προτιμώντας την εισαγωγή μεταναστών.

Το Ελβετικό Λαϊκό Κόμμα υποστηρίζει χαμηλή φορολογία και πολύ περιορισμένη μετανάστευση και είναι αντίθετο στην αυξημένη συμμετοχή της Ελβετίας σε υπερεθνικούς οργανισμούς όπως ο ΟΗΕ, ο ΕΟΧ και η ΕΕ. Υποστηρίζουν την αυστηρή ουδετερότητα στις ξένες συγκρούσεις ζητώντας παράλληλα ισχυρό ρόλο για το ελβετικό στρατό ως το αρμόδιο όργανο για την εθνική άμυνα. Ωστόσο, το Ελβετικό Λαϊκό Κόμμα είναι γνωστό ως «εξτρεμιστικό» κόμμα, διότι θέλει η Ελβετία να διατηρήσει τον εθνικό της χαρακτήρα, ο οποίος έχει ήδη αναμειχθεί, αλλά για τους πολιτιστικούς Μαρξιστές και το μείγμα αυτό είναι πολύ «ευρωπαϊκό» και «Λευκό». Τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η πλειοψηφία των Ελβετών πολιτών ψήφισε για τον περιορισμό της μετανάστευσης (μια πρόταση που υποστηρίχτηκε από το ελβετικό Λαϊκό Κόμμα σε αντίθεση με όλα τα άλλα μεγάλα κόμματα, συνδικάτα και επιχειρηματικές ομάδες), τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αμέσως κατέφυγαν στην κατηγορία ότι το ελβετικό Λαϊκό Κόμμα είχε «τροφοδοτήσει παράλογους φόβους» κατά των μουσουλμάνων και των μεταναστών εργαζομένων. Η ΕΕ καταδίκασε την ψηφοφορία αυτή, επιμένοντας ότι οι Ελβετοί δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να δεχτούν τη μετανάστευση προκειμένου να ανταποκριθούν στα πρότυπα της οικονομικής προόδου, καθώς οι Ελβετοί, προφανώς, δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν μόνοι τους μια πλούσια χώρα.

Το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας, το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη Δανία, είναι κοινωνικά συντηρητικό και υπερασπίζεται την ‘παραδοσιακή’ οικογένεια, τη μοναρχία και την Εκκλησία της Δανίας, αλλά και επιθυμεί να διατηρήσει ένα ισχυρό σύστημα πρόνοιας για όσους έχουν ανάγκη και είναι υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, με παράλληλη προώθηση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης με την ενίσχυση της εκπαίδευσης και την ενθάρρυνση ενός κώδικα ηθικής στον τομέα της εργασίας. Σχετικά με τη μετανάστευση, το πρόγραμμα του κόμματος αναφέρει:
Η Δανία δεν είναι μια χώρα μεταναστών και δεν υπήρξε ποτέ. Έτσι δεν θα δεχτούμε την μετατροπή μας σε μια πολυεθνική κοινωνία. Η Δανία ανήκει στους Δανούς και οι πολίτες της πρέπει να είναι σε θέση να ζουν σε μια ασφαλή κοινότητα που θα βασίζεται στο κράτος δικαίου, το οποίο αναπτύσσεται κατά μήκος των γραμμών του δανικού πολιτισμού.
Για τη θέση αυτή και μόνο, το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας έχει χαρακτηριστεί ως ομάδα "που διασπείρει το φόβο" και "λαϊκιστικό".

Το Κόμμα Προόδου της Νορβηγίας, το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα στο κοινοβούλιο της Νορβηγίας, είναι ελευθεριακό (libertarian), θερμός υποστηρικτής των κλασικών φιλελεύθερων αρχών, υπέρ της μικρής κυβέρνησης, της χαμηλής φορολογίας, καθώς και υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων. Είναι ενάντια στο ριζικό μετασχηματισμό της Νορβηγίας σε μια παγκοσμιοποιημένη πολυπολιτισμική χώρα και ως εκ τούτου, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το αποκαλούν «εξτρεμιστικό».

Οι Σουηδοί Δημοκράτες περιγράφουν τον εαυτό τους ως ένα "εθνικιστικό" κόμμα : "Κρατήστε την Σουηδία σουηδική". Τα μέσα ενημέρωσης το αποκαλούν ένα κόμμα που προβάλει τον «αντι-μεταναστευτικό εθνικισμό». Αναγνωρίζει την αξία του «γενναιόδωρου κράτους πρόνοιας» της Σουηδίας, ενώ παρουσιάζεται ως ένα συντηρητικό κόμμα για θέματα νόμου και τάξης, υποστηρίζοντας την κάθειρξη χωρίς αναστολή για τα χειρότερα εγκλήματα και τον επαναπατρισμό των ξένων πολιτών που κρίνονται ένοχοι για σοβαρά εγκλήματα. Θέλει επίσης να σταματήσει η χρηματοδότηση σε πρωτοβουλίες που προωθούν την πολυπολιτισμότητα και ζητούν να ενισχυθεί η υποστήριξη στην παραδοσιακή σουηδική κουλτούρα. Είναι υπέρ της "παραδοσιακής" οικογένειας, δηλώνοντας στην ιστοσελίδα τους ότι κάθε παιδί πρέπει να έχει "ένα πατέρα και μια μητέρα". Ως εκ τούτου, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ονομάσει αυτό το κόμμα «φασιστικό».

Το Κόμμα της Ελευθερίας της Αυστρίας, το οποίο είχε τη στήριξη στις δημοσκοπήσεις περίπου του 24-29 τοις εκατό του αυστριακού λαού το 2011, πιστεύει ότι ο εθνικισμός, ο φιλελευθερισμός και η σοσιαλδημοκρατία δεν είναι μόνο συμβατές, αλλά άρρηκτα συνδεδεμένες. Δεν είναι ούτε αριστερό ούτε δεξιό, υποστηρίζοντας την ιδιωτικοποίηση και την χαμηλή φορολογία σε συνδυασμό με τη στήριξη του κράτους πρόνοιας. Υποστηρίζει ότι οι τρέχουσες πολιτικές για τη μετανάστευση υπονομεύουν το κράτος πρόνοιας, ότι ο σοσιαλισμός και η εθνική ταυτότητα είναι αδύνατον να συμβαδίσουν με την απεριόριστη μετανάστευση. Θέλει να διασφαλίσει την επιβίωση της γερμανικής ταυτότητας των Αυστριακών - άρα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αποφασίσει ότι είναι ένα «φασιστικό» κόμμα.

Τέλος, το UKIP (Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου), κυρίως γνωστό για την θέση του υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, υποστηρίζει ταυτόχρονα τις «παραδοσιακές συντηρητικές και ελευθεριακές αξίες», συμπεριλαμβανομένων των περικοπών στη φορολογία των εταιριών, την κατάργηση των φόρων κληρονομιάς, της κατά 40 τοις εκατό αύξησης των αμυντικών δαπανών, αλλά ιδού, αυτό το μάλλον mainstream κόμμα, το οποίο ζητεί μόνο μια πενταετία "παγώματος" της μετανάστευσης και το τέλος της ενεργούς προώθησης της πολυπολιτισμικότητας, δεν έχει ξεφύγει από την οργή των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ο ηγέτης του, ο Nigel Farage, αποφάνθηκε πρόσφατα ότι «σε δεκάδες πόλεις μας, η χώρα αυτή μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα έχει ειλικρινά γίνει αγνώριστη. . . Είτε πρόκειται για τον αντίκτυπο στα τοπικά σχολεία και νοσοκομεία, είτε πρόκειται για το γεγονός σε πολλά μέρη της Αγγλίας δεν ακούς να μιλιέται η αγγλική γλώσσα πια". Τα mainstream «προοδευτικά» μέσα ενημέρωσης και η ακαδημαϊκή ελίτ κατηγόρησαν το UKIP με όποια κατηγορία μπορούσαν βρουν: «ομοφοβία», «μισαλλοδοξία», «μισογυνισμός», «ακροδεξιός εξτρεμισμός», «επιστροφή του δουλεμπόριο της Αφρικής» και «τραγούδια ναζιστικής θεματολογίας»!

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι όλα αυτά τα κόμματα έχουν τόσο πολύ κατηγοριοποιηθεί τόσο από τα αριστερά όσο και τα mainstream "συντηρητικά" μέσα: Business Week, TIME, Guardian, the New York Times, Nation, National Review, Slate, National Post, Euro News, CBC, CTV, BBC, The Economist και, σε συμφωνία με όλους αυτούς τους χώρους, το Al Jazeera. Τόσο ενιαία ανακρίβεια μαρτυρά πόσο επιτυχημένη «πορεία μέσω των θεσμικών οργάνων» έχουν πραγματοποιήσει οι πολιτιστικοί μαρξιστές. Η απλή επιθυμία να διατηρήσει την εθνική και πολιτιστική ταυτότητα του έθνους του και η αντίθεση στην απεριόριστη μετανάστευση κάνει ένα κόμμα αμέσως «ξενοφοβικό» και «φασιστικό».

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, η αγάπη για την πατρίδα, η πίστη, η προσήλωση και ο σεβασμός για τους προγόνους ήταν κάτι φυσιολογικό και αποδεκτό τόσο από τα δεξιά όσο και τα αριστερά κόμματα. Οι άνθρωποι τότε δεν θεωρούσαν τα ευρωπαϊκά έθνη ως απλές εκτάσεις γης χωρίς ρίζες που χαρακτηρίζονται από «οικουμενικές αξίες» (‘δημοκρατία’ και ‘ισότητα’) προς όφελος της κάθε μιας εθνικής ομάδας στον κόσμο. Τα έθνη ήταν η πατρίδα ενός ιστορικού λαού με ένα συγκεκριμένο σύνολο παραδόσεων και θρησκευτικών πεποιθήσεων, ενός λαού με βαθιές ρίζες σε μία μοναδική ιστορική και εθνική γη.
Το πολιτικό τοπίο έχει υποστεί μια θεμελιώδη αλλαγή από την εφαρμογή της μαζικής μετανάστευσης κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κατά τη δεκαετία του 1950 και του 1960 τα μέλη του Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία ήταν αυτοί που ζητούσαν έλεγχο στη μετανάστευση με την αιτιολογία ότι η Βρετανία δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να είναι το "κράτος πρόνοιας" για το σύνολο της Κοινοπολιτείας. Οι Εργατικοί ήταν τότε ένα κόμμα που εκπροσωπούσε στην πραγματικότητα τα συμφέροντα της γηγενούς (λευκής) εργατικής τάξης και δεν ήθελε τον ανταγωνισμό για τις θέσεις εργασίας και την καθοδική πτώση των μισθών. Αλλού στην Ευρώπη, η αριστερά αντιτάχθηκε επίσης στους εργαζόμενους που έρχονταν ως επισκέπτες εργαζόμενοι κατά τις πρώτες ημέρες της μετανάστευσης. Όμως οι καιροί έχουν αλλάξει, και σήμερα η αριστερά βλέπει τους μετανάστες ως μια δεξαμενή ψήφων και μελλοντική εκλογική δύναμη για την προώθηση της πολυπολιτισμικότητας, την επέκταση του κράτους και την ανατροπή των παραδοσιακών αξιών των ευρωπαϊκών λαών.

Από την άλλη πλευρά του πολιτικού βιβλίου, η δεξιά βλέπει το μεταναστευτικό εργατικό δυναμικό ως ζωτικής σημασίας για την οικονομική ευημερία και την κορπορατική παγκοσμιοποίηση. Μειώνει τα πάντα για χάρη της οικονομίας και χρησιμοποιεί τακτικά τη μαρξιστική γλώσσα της «αναπόφευκτης» σε σχέση με την «διαφαινόμενη» έλλειψη εργατικού δυναμικού, λόγω της χαμηλής γεννητικότητας και των συνταξιοδοτούμενων γενιών των baby boomers (όσοι γεννήθηκαν μετά τον Β΄ΠΠ). Ελάχιστα κριτικάρει, αν δεν επικροτεί κιόλας, την φεμινιστική υποβάθμιση της μητρότητας και της ‘παραδοσιακής’ οικογένειας. Βάζει σε δεύτερη μοίρα τις μη οικονομικές ανησυχίες για τον διεθνή καπιταλισμό και βλέπει την αρχή της υπεράσπισης του έθνους ως ένα εμπόδιο που πρέπει να δαιμονοποιηθεί και να κατασταλεί. Αρνείται να ρωτήσει γιατί μη-δυτικές χώρες που αντιμετωπίζουν τις ίδιες οικονομικές και δημογραφικές τάσεις αρνούνται την πολυπολιτισμικότητα μέσω της μετανάστευσης και γιατί όλες οι δυτικές χώρες δημιουργήθηκαν στο παρελθόν κάτω από πολύ πιο δύσκολες συνθήκες, χωρίς να εφαρμόζουν πολιτικές που θα κατέστρεφαν για πάντα την κληρονομιά τους. Η mainstream δεξιά δέχθηκε το αριστερό αξίωμα ότι όποιος είναι αντίθετος στη μετανάστευση είναι «ξενοφοβικός».
Τόσο η συμβατική δεξιά όσο και η αριστερά θα πρέπει ως εκ τούτου να θεωρηθούν ηθικά υπόλογες για την υιοθέτηση της ακραίας πολιτικής της μαζικής μετανάστευσης που είναι η κατάργηση της γενετικής ποικιλομορφίας της Ευρώπης και του κόσμου, στο όνομα μιας γενικής φυλετικά μικτής ανθρωπότητας χωρίς ρίζες και υπερηφάνεια για την καταγωγή της και ως εκ τούτου εύκολα χειραγωγούμενης από την παγκόσμια ελίτ που ενδιαφέρεται για την ισοπέδωση των πολιτιστικών και οικονομικών διαφορών σε όλο τον κόσμο σε συνδυασμό με έναν λυσσαλέο καταναλωτισμό.
* Ο Ricardo Duchesne είναι Καναδός ιστορικός κοινωνιολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του New Brunswick του Καναδά. Τα κύριο ερευνητικό του ενδιαφέρον είναι ο δυτικός πολιτισμός και η άνοδος της Δύσης. Το πιο γνωστό του έργο είναι το “The Uniqueness of Western Civilization” (‘Η Μοναδικότητα του Δυτικού Πολιτισμού’), του 2011, όπου επικρίνει τις καταστροφικές συνέπειες της πολυπολιτισμικότητας στο δυτικό πολιτισμό. Ο Duchesne είναι σφοδρός επικριτής της πολυπολιτισμικότητας μέσω της μαζικής μετανάστευσης και της πολιτικής ορθότητας στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Υποστηρίζει ότι η προώθηση της πολυπολιτισμότητας στη Δύση είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας από την κατεστημένη ελίτ για τη δημιουργία ετερογενών φυλετικά-μικτών κοινωνιών μέσα σε όλα τα ευρωπαϊκά έθνη (συμπεριλαμβανομένων ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλίας) μέσω της προώθησης της μαζικής μετανάστευσης. Ο Duchesne επικρίνει επίσης τους ‘συντηρητικούς’ που προωθούν την ιδέα ότι η Δυτική πολιτική ταυτότητα βασίζεται μόνο στις «οικουμενικές φιλελεύθερες δημοκρατικές αξίες» που είναι αληθινές για όλα τα ανθρώπινα όντα. Το 2014, δημιούργησε το blog "Council of European Canadians", που είναι αφιερωμένο στην προώθηση και την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων των ευρωπαϊκής καταγωγής Καναδών. [Διάβασε: Συνέντευξη με τον καθηγητή Ricardo Duchesne : Οι πολιτιστικά μαρξιστές ιστορικοί καταργούν την μοναδικότητα του δυτικού πολιτισμού και προωθούν τον πολυπολιτισμικό εξισωτισμό].

Περιπολία ένοπλων μαύρων και κάλεσμα για δημιουργία στρατού

taking-pictures-1024x778
Φωτογραφίες με περιπολία ένοπλων μαύρων στο Ντάλας εμφανίζονται σε ένα μεγάλο άρθρο του Vice.
Εκεί αναφέρεται ότι στο Νότιο Ντάλας, δέκα επαναστάτες (sic) περπατάνε περιμετρικά στο πάρκο του Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ μουγκρίζοντας «Όχι πια γουρούνια στην κοινότητα μας!» Στρατιωτική πειθαρχία σε πλήρη ισχύ καθώς οι υπόλοιποι ανταποκρίνονται στα παραγγέλματα δύο πρώην στρατιωτικών των ειδικών δυνάμεων με κραυγές που λένε "Μάλιστα, μάλιστα κύριε!". Η λέσχη όπλων διοργανώνει τακτικά σεμινάρια γυμναστικής και αυτοάμυνας. Με στολές στυλ Τσε τρέχουν με βαριές τσάντες και κυλιούνται στο γρασίδι, μαθαίνουν να πολεμάνε με το μαχαίρι και λένε τραγουδιστά : "I used to salute the fucking flag! Now I use it for a rag!" ("Συνήθιζα να χαιρετώ την γ.….νη σημαία! Τώρα μπορώ να την χρησιμοποιώ για κουρέλι!").
Ο 31χρονος Charles Goodson, συν-ιδρυτής της λέσχης όπλου, μαζί με τον Darren Χ, τον ‘στρατάρχη’ του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, είναι οι οργανωτές της ομάδας και δουλεύουν για να αντιμετωπίσουν την αστυνομική βία. Οι Νέοι Μαύροι Πάνθηρες του Ντάλας φέρουν όπλα εδώ και χρόνια και συνεργάζονται με πέντε τοπικές παραστρατιωτικές οργανώσεις μαύρων και λατίνων. «Δεχόμαστε όλους τους καταπιεσμένους ανθρώπους του χρώματος με όπλα», λέει ο 48χρονος Darren X.

Στο μεταξύ στην επίσημη ραδιοφωνική εκπομπή του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, “Black Power Radio”, το οποίο φιλοξενείται στο blogtalk (όπου λευκοί τακτικά εκδιώκονται ως «ρατσιστές»), ο πρώην εθνικός πρόεδρος του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων και νυν πρόεδρος των ‘Μαύρων Δικηγόρων για την Δικαιοσύνη’, Μαλίκ Ζουλού Σαμπάζ (φωτο), ζήτησε η μαύρη φυλή να ξεκινήσει το σχηματισμό ενός στρατού.
Είπε:
"Και ο κ. Μάλκολμ Χ, μας διδάσκει συνεχώς την αυτοάμυνα. Και ο σεβάσμιος Elijah Muhammad μας διδάσκει συνεχώς την αυτοάμυνα. Ο αξιότιμος Marcus Garvey Mosiah μας διδάσκει την αυτοάμυνα, και ξέρουμε, ότι ο ηγέτης μας και δάσκαλός μας ο αξιότιμος Χαλίντ Μοχάμεντ Αμπντούλ μας διδάσκει την αυτοάμυνα. Τι θέλω να πω; Τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ο στρατός. Τώρα ήρθε η ώρα για εμάς να δημιουργήσουν αυτά τα σώματα, τα στρατεύματα. Ήρθε η ώρα να γίνουμε δυνατοί. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε βάρος και να εργαστούμε έξω και να πάρουμε τα όπλα και όλα αυτά". (Κόκκινος Ουρανός)

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


  Τα επεισόδια που έγιναν χθες μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την ΑΕΚ αποτελούν προφανώς το πρώτο δείγμα για τη στάση που θα τηρούν οι άνδρες των ΜΑΤ από εδώ και στο εξής. Στάση, η οποία υπαγορεύεται προφανώς από τις εντολές των αξιωματούχων της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ενεργεί με βάση τις απαιτήσεις της νέας κυβέρνησης. Αυτό που είδαν όσοι έμειναν στο γήπεδο λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Ριζούπολης δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την εικόνα που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτωσεις. Παρά το γεγονός ότι περίπου δεκαπέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να μετακινούνται από το πέταλο, στο οποίο βρίσκονταν οι φανατικοί με προορισμό τις Θύρες στις οποίες βρίσκονταν οι φίλοι του Απόλλωνα, ουδείς βρέθηκε στο δρόμο τους για να τους εμποδίσει. Στο γήπεδο βρίσκονταν ελάχιστοι αστυνομικοί, ενώ μια δοιμιρία των ΜΑΤ βρισκόταν έξω από αυτό. Όταν με τη λήξη άρχισαν τα επεισόδια, οι αστυνομικοί βρίσκονταν στην φυσσούνα του γηπέδου χωρίς να κάνουν το παραμικρό και μόνο οι security της γηπεδούχου ομάδας προσπαθούσαν να κάνουν κάτι. Λίγο αργότερα, στο γήπεδο εμφανίστηκε η διμοιρία των ΜΑΤ χωρίς όμως να μπει στον αγωνιστικό χώρο όπου δρούσαν ανενόχλητοι όσοι είχαν εισβάλλει νωρίτερα. Παράμεινε πίσω από το χαμηλό κιγκλίδωμα που χωρίζει την εξέδρα από τον αγωνιστικό χώρο

Αλβανοί ΓΙΔΙΑ είχαν "γδύσει" τη Θήβα-φωτογραφίες

Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Αλβανίας στη Θήβα, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας 34χρονος ομοεθνής συνεργός του

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος προϊόντων κλοπών και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή

Συνελήφθη, χθες (30-01-2015) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου, αλλά και ενός 34χρονου ομοεθνούς συνεργού του, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί , μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διάπραξη κλοπών από τους δύο ανωτέρω αλλοδαπούς, πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

    Δύο (2) μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή .
    Μία οθόνη και ένα πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή.
    Ένας φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτων και ένας τροφοδότης ρεύματος.
    Δύο (2) κουλούρες καλωδίου χαλκού και δύο (2) κουλούρες σχοινιά.
    Μία επαγγελματική συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης με καλώδια και μία αντλία.
    Ένας επαγγελματικός υδραυλικός γρύλος (3,5) τόνων.
    Σαράντα έξι (46) συνολικά συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν διαφόρων τύπων απορρυπαντικών σε σκόνη.
    Πλήθος ειδών υπόδησης και ένδυσης.
    Τρεις (3) θήκες εξοπλισμού και τρία (3) σακ-βουαγιάζ παραλλαγής.
    Μία κρατική πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου, για την οποία είχε δηλωθεί η απώλειά της στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών. 

Επιπλέον στην οικία του 38χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (90) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τα ανωτέρω είδη υπόδησης και ένδυσης αποτελούν τμήμα προϊόντων κλοπής, η οποία είχε διαπραχθεί το χρονικό διάστημα από 20 έως και 22-12-2014 , από εγκαταστάσεις εταιρείας εμπορίας υποδημάτων και άλλων ειδών στα Οινόφυτα Βοιωτίας και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της εταιρείας.

Η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων προϊόντων κλοπών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 





ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΙ ΕΡΙΞΕ ΦΟΛΑ ΣΕ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ

Δεν το χωράει ο νους, ότι υπάρχουν τόσο ασυνείδητοι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Σήμερα το μεσημέρι  κάποια «τέρατα» έριξαν φόλες στην Ξηρονομή θανατώνοντας δυο σκυλιά και τρια είναι ετοιμοθάνατα
Μάλιστα, τα σκυλιά που δηλητηριάστηκαν,  ήταν αγαπητά στους κατοίκους της Ξηρονομής,προκαλώντας έτσι τη θλίψη και την οργή τους.Καταπέλτης ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Νικολάου και ο αντιδήμαρχος κ.Σκαλής,πρέπει να προστατεύσουμε τα αδέσποτα, να βρεθούν αυτά τα τέρατα και να λογοδοτήσουν... 

Και πραγματικά είναι ασύλληπτο πώς κάποιοι που θέλουν να λέγονται άνθρωποι, καταλήγουν σε αυτή τη βάρβαρη δολοφονία ζώων για να ικανοποιήσουν τις... αρρωστημένες ορέξεις τους.

ΤΟ «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ» ΖΗΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ… «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ» ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σαν «χρυσή» ευκαιρία φαίνεται πως εκτιμούν οι εγκάθετοι των Σκοπίων την εκλογή του κ Τσίπρα στην πρωθυπουργία για να προωθήσουν την αναγνώριση της φανταστικής τους μακεδονικής μειονότητας. Έτσι σαν πρώτη κίνηση έστειλαν την παρακάτω θρασύτητα και χαρακτηριστική επιστολή που δείχνει και τις προθέσεις τους. Ελπίζουμε και προειδοποιούμε να μην προχωρήσει αυτό το ολίσθημα που σίγουρα δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες σε πολλά επίπεδα. Μόνο αυτό μας έλειπε!
Αυτή είναι η επιστολή του Ουρανίου Τόξου προς τον κ Τσίπρα


Αυτή είναι η επιστολή του Ουρανίου Τόξου προς τον κ Τσίπρα

«Προς
Γραφείο Πρωθυπουργού.
Φλώρινα\Λέριν, 2 Φεβρουαρίου 2015
Αξιότιμε κ. Τσίπρα,
Το Προεδρείο της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας – Ουράνιο Τόξο, του πολιτικού κόμματος των εθνικά Μακεδόνων της Ελλάδας σας συγχαίρει για την νίκη σας.
Ευχόμαστε ως κυβέρνηση να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες για τους πολίτες της χώρας μας, όχι μόνο στην οικονομία αλλά και στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διότι ο σεβασμός των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων δείχνει πόσο δημοκρατική είναι μια χώρα.
Ευχόμαστε να διαμορφώσετε ένα νέο πολιτικό και κοινωνικό τοπίο όπου οι πολίτες θα γνωρίσουν και θα πληροφορηθούν για τις εθνικές μειονότητες, θα πάψουν να τις αγνοούν και να τις φοβούνται.
Δυστυχώς, πάγια τακτική των κυβερνήσεων μετά την μεταπολίτευση ήταν η παντελής εξαφάνισή τους. Μέχρι χθες η ελληνική πολιτεία μας αγνοούσε σκοπίμως και έκανε το παν για να καταπνίξει κάθε προσπάθεια και φωνή για την ανάδειξη των προβλημάτων μας. Κορυφαία έκφανση αυτής της πολιτικής ήταν ο προκάτοχός σας, ο οποίος στήριξε ολόκληρη την πολιτική του καριέρα στο «Μακεδονικό ζήτημα».

Ακούσαμε με χαρά την πρόθεση της κυβέρνησής σας να χορηγήσει την ελληνική υπηκοότητα σε μετανάστες 2ης γενιάς, γεννημένους στην Ελλάδα. Ελπίζουμε πως θα επιδείξετε την ίδια ευαισθησία και για τους «μη Έλληνες το γένος» πολιτικούς πρόσφυγες του Εμφυλίου που έχασαν την ελληνική ιθαγένεια και δεν τους επιτρέπεται η επιστροφή στην χώρα που γεννήθηκαν. Ήταν το κόμμα σας, άλλωστε, πριν λίγα μόλις χρόνια που-προς τιμήν σας- έθεσε επίσημα το θέμα με ερώτησή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τώρα λοιπόν έχετε μια ιστορική ευκαιρία να διορθώσετε μια απίστευτη ανθρώπινη αδικία που διαρκεί για 60 και πλέον χρόνια.
Ευχόμαστε να έχουμε την ευκαιρία στο εγγύς μέλλον και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για αυτό και άλλα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους εθνικά Μακεδόνες στην Ελλάδα.

Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.
Με εκτίμηση,
Σταύρος Αναστασιάδης
ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο
 

Μάλιστα! Προσοχή και επαγρύπνιση.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Τρία άτομα κατέληξαν σε νοσοκομεία μετά την απόπειρα ληστείας που πήρε απρόβλεπτη τροπή...
Εικόνες φαρ ουεστ στο Τυμπάκι αργά χθες το βράδυ (01-02-2015) μετά από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, Πακιστανικής καταγωγής. Η συμπλοκή έγινε όταν μια ομάδα πήγε να κλέψει χρήματα από κάποιο σπίτι ομοεθνών τους και έτσι βγήκαν τα μαχαίρια.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν της 21.00 το βράδυ σε όροφο σπιτιού στο δρόμο της λαχαναγοράς. Ακούστηκαν ουρλιαχτά και άνθρωποι ξεχύθηκαν στο δρόμο. Στο σημείο εκείνο βρέθηκε ο πρώτος τραυματίας. Η συμπλοκή συνεχίστηκε στον κεντρικό δρόμο και συγκεκριμένα απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, όπου και βρέθηκε ο δεύτερος των τραυματιών.

Και ενώ οι δύο πρώτοι μεταφέρονταν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, οι Αστυνομικοί βρήκαν και τρίτο τραυματισμένο. Ο πρώτος είναι ελαφρά τραυματισμένος, με μια μαχαιριά στο πόδι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και θα μεταφερθεί στο Α. Τ. Μοιρών για κατάθεση.

Ο δεύτερος εκ των τραυματιών είναι πιο σοβαρά, καθώς η μαχαιριά είναι στην πλάτη και συγκεκριμένα στο θώρακα. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο συνοδεία Αστυνομικής δύναμης. Ο τρίτος εκ των τραυματιών έχει χτυπήματα στο πρόσωπο, που δεν εμπνέουν ανησυχία.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΤΑ. Απομακρύνονται με λεωφορεία οι κάτοικοι. Το γεφύρι της Αρτας κινδυνεύει

ΑΡΤΑ. Απομακρύνονται με λεωφορεία οι κάτοικοι. Το γεφύρι της Αρτας κινδυνεύει
Απομακρύνονται με λεωφορεία οι κάτοικοι
Όπως μας ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς, εκκενώνονται για προληπτικούς λόγους η Ελεούσα της Άρτας, μία συνοικία της πόλης και τα χωριά που βρίσκονται παράπλευρα του Άραχθου, προκειμένου να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Την ίδια ώρα, οι ζημιές στις υποδομές και ειδικά στο ορεινό οδικό δίκτυο του νομού είναι εκατομμυρίων, όπως λέει ο κ. Ψαθάς.
Η βροχή που πέφτει ασταμάτητα από χθες το πρωί και στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, ζημιές στις υποδομές, καταστροφές σε καλλιέργειες και πλημμύρες σε υπόγεια σπιτιών, καταστημάτων καθώς και σε κτηνοτροφικές μονάδες.
Φόβοι εκφράζονται για το αν θα καταφέρει να αντέξει το Γεφύρι της Άρτας
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου(ΣΝΟ), που συνεδρίασε χθες το βράδυ στην Άρτα, οι κάτοικοι από τα χωριά Κομμένο, Λουτρό, Κεραμάτες, Νεοχώρι, Συκιές, μεταφέρονται με λεωφορεία σε γειτονικές περιοχές, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις.
Στο μεταξύ, μετά την κατάρρευση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας, εκφράζονται φόβοι και για το γεφύρι της Άρτας, καθώς το νερό έχει φτάσει στις καμάρες υποστήριξης. Ωστόσο, μεγάλες καταστροφές έχουν γίνει σε όλο τον δήμο Νικολάου Σκουφά, στις υποδομές, στις καλλιέργειες και στις κτηνοτροφικές μονάδες.
Σοβαρές ζημιές έχει προκαλέσει ο μεγάλος όγκος των υδάτων στην περιοχή Καναλακίου της Πρέβεζας, καθώς και στον Κάμπο του Φαναρίου, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Αχέρωντα. Η ίδια εικόνα, επικρατεί και στη Θεσπρωτία στον κάμπο των Φιλιατών, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Καλαμά. Οι κάτοικοι, που βρίσκονται σε απόγνωση, μιλούν για πρωτοφανείς πλημμύρες.

ΝΕΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΛΓΕΡΙΝΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΌ ΛΑΡΙΣΗΣ

Ένα δεύτερο διαμέρισμα, μετά από αυτό του Παγκρατίου, κοντά στον σταθμό Λαρίσης που χρησιμοποιείτο από Αλγερινούς που φέρεται να σχετίζονταν με τον «πυρήνα τζιχαντιστών» του Βελγίου εντόπισε η ΕΛΑΣ!

Μέσα στο διαμέρισμα - όπως αποκαλύπτει «Το Βημα» - οι ελληνικές διωκτικές αρχές εντόπισαν επτά γαλλικά διπλώματα οδήγησης, τα στοιχεία των οποίων έχουν ήδη σταλθεί στο εξωτερικό για να διασταυρωθούν με άλλα στοιχεία της έρευνας για την δράση των τζιχαντιστών.

Στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη μιλούν για ένα νέο σημαντικό εύρημα, που υποβοηθά την έρευνα, αλλά ίσως είναι και δείγμα ανησυχίας ότι στην χώρα μας μπορεί να υπάρχει «πυρήνας ισλαμιστών» που έχει επιτελικό ρόλο και μπορεί να λειτουργεί ως μηχανισμός «παραλαβής» και προώθησης σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης μελών του ISIS που αρχίζουν να επιστρέφουν από το πολεμικό μέτωπο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Νοεμβρίου είχε συλληφθεί σε διαμέρισμα στο Παγκράτι ένας 33χρονος Αλγερινός που εκδόθηκε - με συνοπτικές διαδικασίες - στο Βέλγιο κι ήδη προφυλακίστηκε.

Το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου βρέθηκε να επικοινωνούσε με τζιχαντιστες που έδιναν παρόν στην πόλη Βερβιέ του Βελγίου, οι οποίοι είχαν επιστρέψει από τη Συρία και φέρεται να οργάνωναν αιματηρές επιθέσεις στην συγκεκριμένη ευρωπαϊκή χώρα.

Στη διάρκεια επιχείρησης - στις 15 Ιανουαρίου - των Βελγων σκοτώθηκαν δύο από τα πρώην μέλη του ISIS.

Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία οι ελληνικές αρχές είχαν ενημερωθεί ασαφώς - από Βέλγο αξιωματούχο που είχε φθάσει εσπευσμένα στην χώρα μας - προ της συγκεκριμένης επιχείρησης των βελγικών αρχών ότι «θα εξαρθρωθεί πυρήνας του ISIS στο έδαφος της χώρας αυτής καθώς κι ότι υπάρχει σχετιζόμενος πυρήνας τζιχαντιστών στην Ελλαδα».

Όμως η περαιτέρω προσπάθεια συνεργασίας των ελληνικών αρχών με τους Βέλγους αξιωματικούς ήταν για αρκετές ημέρες προβληματική.