Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ληστές ξυλοκόπησαν άγρια ηλικωμένο - Σε κρίσιμη κατάσταση

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQlB2l4wbbB3C76YTwzZ8yNIHVD4lZ8Rzl0En0k0nUd1btG3Ri3
Σε κρίσιμη κατάσταση στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο 76χρονος συνταξιούχος, που προχθές το βράδυ ξυλοκοπήθηκε από άγνωστους, που εισέβαλαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Όπως έγραψε από χθες το Thessalianews. gr, o 76χρονος, με την σύζυγό του βρίσκονταν στο σπίτι τους στη Νέα Λεύκη Λάρισας όταν δυο άνδρες, έχοντας κρύψει το πρόσωπά τους και κρατώντας πιστόλι, έδεσαν και φίμωσαν το ηλικιωμένο ζευγάρι, χτυπώντας τον 76χρονο συνταξιούχο, απαιτώντας να τους δώσουν κοσμήματα.

Στη συνέχεια με την απειλή πιστολιού τον οδήγησαν στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου βρισκόταν η 61χρονη σύζυγός του και η 98χρονη κλινήρης μητέρα του και απαίτησαν να τους παραδώσουν κοσμήματα, χτυπώντας τον 76χρονο και την 61χρονη με τα χέρια τους στο πρόσωπο και το σώμα τους.

Ακολούθως έδεσαν τα χέρια των δύο παθόντων και πριν την αποχώρησή τους αφαίρεσαν από τον λαιμό της 61χρονης παθούσας έναν χρυσό σταυρό με αλυσίδα.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΝΛ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κα-τάσταση ενώ στο ίδιο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, νοσηλεύεται και η 61χρονη σύζυγός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου