Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

3 χρονια απο την δολοφονια του ΗΡΩΑ ΝΤΡΑΣΙΟΥΣ ΚΕΝΤΙΣ


Ορισμένες υποθέσεις μέσα μια κοινωνία είναι υπεράνω νόμου. Μερικές φορές η ηθική είναι πιο δυνατή και δίκαιη από κάθε νόμο. Η υπόθεση του Λιθουανού Ντράσιους Κέντις είναι μία από αυτές.
Τα κυκλώματα παιδεραστών -και στην Ελλάδα- αποτελούνται και από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα,δημοσιογράφους, δικαστές, ιατρούς, πολιτικούς, δικαστές κ.α. Για το λόγο αυτό είναι πολύ δύσκολη η σύλληψη μελών των κυκλωμάτων παιδοφιλίας, ίσως της πιο απεχθούς και καταδικαστέας πράξης στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Στην Λιθουανία, πριν από μερικά χρόνια ένα μικρό, ανήλικο κοριτσάκι αποκάλυψε στον πατέρα της ότι υπέστη βιασμό από έναν πολιτικό και έναν δικαστή. Εκείνος παρακολούθησε τους δύο υπόπτους και ηχογράφησε τις συνομιλίες τους από τις οποίες αποδεικνυόταν ότι ήταν ένοχοι.
Εστειλε τις κασέτες στην δικαιοσύνη και στα Μ.Μ.Ε της χώρας. Μετά από ένα σχεδόν χρόνο ο φάκελος έκλεισε και οι δύο κατηγορούμενοι αθωώθηκαν. Μια κοπέλα βιάστηκε και ο πατέρας του έψαχνε δικαιοσύνη σε ένα διεφθαρμένο κράτος. Τον έπνιγε το δίκιο του και αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του. Αφού είδε ότι η δικαιοσύνη της Λιθουανίας δεν ήθελε την σύλληψη των δύο δραστών, ο Ντράσιους Κέντις τους ακολούθησε και τους σκότωσε. Σήμερα καταζητείται ως δολοφόνος. Μεγάλα κινήματα έχουν δημιουργηθεί σε όλη την Ευρώπη υπέρ του Ντράσιους. Στη χώρα του είναι ένας εθνικός ήρωας.

ΤΟΝ ΣΚΩΤΟΣΑΝ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΤΡΑΣΙΟΥΣ ΚΕΝΤΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου