Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

στα Τρίκαλα! Άρπαξε από τα μαλλιά 10χρονη και προσπάθησε να τη βιάσει – Σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ένας περαστικού




Πάγωσε η τοπική κοινωνία των Τρικάλων στο άκουσμα της είδησης. Το κοριτσάκι σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην παρατηρητικότητα ένας περαστικού, όμως δυστυχώς δεν απέφυγε τα ψυχικά τραύματα αφού ο 42χρονος της επιτέθηκε με πρωτοφανή τρόπο 
Όλα έγιναν το βράδυ δίπλα στον σταθμό του τρένου. Ο 42χρονος, γνωστός σε ολόκληρη την πόλη, μένει εκεί σε ένα παράπηγμα. 
Ένας περαστικός είδε τον άνδρα να έχει αρπάξει από τα μαλλιά ένα μικρό κορίτσι και να το σέρνει μέσα στο παράπηγμά του.

Αμέσως ο άνθρωπος ειδοποίησε την αστυνομία. 
Ευτυχώς μέσα σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό της ασφάλειας. Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν μέσα στο παράπηγμα βρήκαν τον 42χρονο χωρίς ρούχα. Είχε σκίσει τα ρούχα του κοριτσιού και επιχειρούσε να το βιάσει. 
Οι αστυνομικοί αμέσως τον ακινητοποίησαν και απομάκρυναν το παιδί. 
Ο 42χρονος που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υποστήριξε ότι το κορίτσι ήταν εκεί με τη θέλησή του και πως δεν το είχε πειράξει! 
Ωστόσο τόσο η μαρτυρία του περίοικου, όσο και τα όσα είδαν οι αστυνομικοί είναι καταλυτικά σε βάρος του. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη και σήμερα θα τον οδηγήσουν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον εισαγγελέα. 
Η μαρτυρία του παιδιού είναι συγκλονιστική. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 42χρονος της επιτέθηκε, την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να τη σέρνει προς το παράπηγμα. Την χτύπησε και την απειλούσε πως εάν φωνάξει θα τη σκοτώσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου