Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ: ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!! ΤΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο έσωσε τη ζωή του υπαλλήλου σεκιούριτι σε γνωστό κατάστημα ενδυμάτων της Καλαμάτας, που είχε δεχθεί επίθεση από τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι έκλεβαν εμπορεύματα. Εκτός από τη γροθιά που δέχθηκε από μια 32χρονη Αλβανίδα, ο φύλακας πάλεψε και με έναν από τους συνεργούς της ο οποίος τον μαχαίρωσε στα πλευρά, αλλά το μαχαίρι του σταμάτησε στο προστατευτικό γιλέκο.

Ο σεκιουριτάς είχε αντιληφθεί τους δυο άνδρες και τη γυναίκα να φεύγουν από το μαγαζί έχοντας μέσα σε μια μαύρη δερμάτινη τσάντα τα ρούχα που είχαν κλέψει μαζί με τις κρεμάστρες τους, χωρίς να χτυπήσουν τα αντικλεπτικά. Όταν προσπάθησε να τους σταματήσει, η γυναίκα- πυγμάχος τον χτύπησε με τη γροθιά, ενώ την ίδια στιγμή του επιτέθηκε ο ένας από τους συνεργούς της, που και αυτός τον γρονθοκόπησε, αλλά παλεύοντας έπεσαν στο δάπεδο.

Ο Αλβανός έβγαλε μαχαίρι με το οποίο τον χτύπησε στο αλεξίσφαιρο, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να τα χάσει για λίγο. Τόσο χρειάστηκαν οι τρεις δράστες για να το βάλουν στα πόδια, όμως ο σεκιουριτάς κατάφερε να συγκρατήσει τη νεαρή Αλβανίδα που πέταξε την τσάντα με τα κλεμμένα εμπορεύματα.

Η αλλοδαπή παραδόθηκε στην Αστυνομία και απολογήθηκε στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Οι δυο ομοεθνείς της που πρόλαβαν να εξαφανιστούν , αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου