Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Τρία άτομα κατέληξαν σε νοσοκομεία μετά την απόπειρα ληστείας που πήρε απρόβλεπτη τροπή...
Εικόνες φαρ ουεστ στο Τυμπάκι αργά χθες το βράδυ (01-02-2015) μετά από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, Πακιστανικής καταγωγής. Η συμπλοκή έγινε όταν μια ομάδα πήγε να κλέψει χρήματα από κάποιο σπίτι ομοεθνών τους και έτσι βγήκαν τα μαχαίρια.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν της 21.00 το βράδυ σε όροφο σπιτιού στο δρόμο της λαχαναγοράς. Ακούστηκαν ουρλιαχτά και άνθρωποι ξεχύθηκαν στο δρόμο. Στο σημείο εκείνο βρέθηκε ο πρώτος τραυματίας. Η συμπλοκή συνεχίστηκε στον κεντρικό δρόμο και συγκεκριμένα απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, όπου και βρέθηκε ο δεύτερος των τραυματιών.

Και ενώ οι δύο πρώτοι μεταφέρονταν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, οι Αστυνομικοί βρήκαν και τρίτο τραυματισμένο. Ο πρώτος είναι ελαφρά τραυματισμένος, με μια μαχαιριά στο πόδι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και θα μεταφερθεί στο Α. Τ. Μοιρών για κατάθεση.

Ο δεύτερος εκ των τραυματιών είναι πιο σοβαρά, καθώς η μαχαιριά είναι στην πλάτη και συγκεκριμένα στο θώρακα. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο συνοδεία Αστυνομικής δύναμης. Ο τρίτος εκ των τραυματιών έχει χτυπήματα στο πρόσωπο, που δεν εμπνέουν ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου