Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Περιπολία ένοπλων μαύρων και κάλεσμα για δημιουργία στρατού

taking-pictures-1024x778
Φωτογραφίες με περιπολία ένοπλων μαύρων στο Ντάλας εμφανίζονται σε ένα μεγάλο άρθρο του Vice.
Εκεί αναφέρεται ότι στο Νότιο Ντάλας, δέκα επαναστάτες (sic) περπατάνε περιμετρικά στο πάρκο του Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ μουγκρίζοντας «Όχι πια γουρούνια στην κοινότητα μας!» Στρατιωτική πειθαρχία σε πλήρη ισχύ καθώς οι υπόλοιποι ανταποκρίνονται στα παραγγέλματα δύο πρώην στρατιωτικών των ειδικών δυνάμεων με κραυγές που λένε "Μάλιστα, μάλιστα κύριε!". Η λέσχη όπλων διοργανώνει τακτικά σεμινάρια γυμναστικής και αυτοάμυνας. Με στολές στυλ Τσε τρέχουν με βαριές τσάντες και κυλιούνται στο γρασίδι, μαθαίνουν να πολεμάνε με το μαχαίρι και λένε τραγουδιστά : "I used to salute the fucking flag! Now I use it for a rag!" ("Συνήθιζα να χαιρετώ την γ.….νη σημαία! Τώρα μπορώ να την χρησιμοποιώ για κουρέλι!").
Ο 31χρονος Charles Goodson, συν-ιδρυτής της λέσχης όπλου, μαζί με τον Darren Χ, τον ‘στρατάρχη’ του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, είναι οι οργανωτές της ομάδας και δουλεύουν για να αντιμετωπίσουν την αστυνομική βία. Οι Νέοι Μαύροι Πάνθηρες του Ντάλας φέρουν όπλα εδώ και χρόνια και συνεργάζονται με πέντε τοπικές παραστρατιωτικές οργανώσεις μαύρων και λατίνων. «Δεχόμαστε όλους τους καταπιεσμένους ανθρώπους του χρώματος με όπλα», λέει ο 48χρονος Darren X.

Στο μεταξύ στην επίσημη ραδιοφωνική εκπομπή του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, “Black Power Radio”, το οποίο φιλοξενείται στο blogtalk (όπου λευκοί τακτικά εκδιώκονται ως «ρατσιστές»), ο πρώην εθνικός πρόεδρος του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων και νυν πρόεδρος των ‘Μαύρων Δικηγόρων για την Δικαιοσύνη’, Μαλίκ Ζουλού Σαμπάζ (φωτο), ζήτησε η μαύρη φυλή να ξεκινήσει το σχηματισμό ενός στρατού.
Είπε:
"Και ο κ. Μάλκολμ Χ, μας διδάσκει συνεχώς την αυτοάμυνα. Και ο σεβάσμιος Elijah Muhammad μας διδάσκει συνεχώς την αυτοάμυνα. Ο αξιότιμος Marcus Garvey Mosiah μας διδάσκει την αυτοάμυνα, και ξέρουμε, ότι ο ηγέτης μας και δάσκαλός μας ο αξιότιμος Χαλίντ Μοχάμεντ Αμπντούλ μας διδάσκει την αυτοάμυνα. Τι θέλω να πω; Τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ο στρατός. Τώρα ήρθε η ώρα για εμάς να δημιουργήσουν αυτά τα σώματα, τα στρατεύματα. Ήρθε η ώρα να γίνουμε δυνατοί. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε βάρος και να εργαστούμε έξω και να πάρουμε τα όπλα και όλα αυτά". (Κόκκινος Ουρανός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου