Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Να αποκαταστήσει η Αστυνομία την Ασφάλεια των πολιτών
Η Ελλάς εάλω… Η χώρα «πέφτει» εκ των έσω… Από τους ίδιους του Έλληνες. Μπορεί τα Μνημόνια να έχουν οδηγήσει σε οικονομική χρεοκοπία και διατάραξη της κοινωνικής συνοχής, ωστόσο την ταφόπλακα στην Ελλάδα την βάζουν οι ίδιοι οι Έλληνες.
Την στιγμή που υποτίθεται ότι η χώρα μας, θα πρέπει ενωμένη να προχωρήσει στην επόμενη μέρα, ένα τσούρμο αναρχικών ανακατεμένων με παρακρατικούς, αποδεικνύουν ότι η χώρα παραμένει ένα σύγχρονο προτεκτοράτο. Μια σύγχρονη μπανανία…
Κρίσιμα ζητήματα καθοριστικά για την πορεία της χώρας μας στα πολλά επόμενα χρόνια επιβάλλουν, όσο ποτέ στο παρελθόν, την ανάγκη σταθερότητας και πολιτικής ομαλότητας. Αφορούν καίριας σημασίας άξονες για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα, την ανάπτυξη και την αναβάθμιση των θεσμών του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή μιας επώδυνης πορείας για έξοδο από τη μεγαλύτερη μεταπολεμική οικονομική κρίση. Οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων πολιτών δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες, εξαιτίας της ανωριμότητας του πολιτικού συστήματος του χτες. Η Ελληνική Αστυνομία έχει χρέος να αποκαταστήσει την Ασφάλεια των πολιτών.
Την στιγμή που η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν το χείλος του γκρεμού, τις τελευταίες ημέρες όλοι Έλληνες έχουμε γίνει μάρτυρες της διαμάχης των συνιστωσών του κυβερνόντος κόμματος. Την ίδια στιγμή στην δεξιά πλευρά επιβεβαιώνεται η πλήρης κυριαρχία της αριστεράς, με την mainstream εκδοχή αυτής.
Γιατί; Μα γιατί οι δεξιοί, ειδικά στην Ελλάδα είναι γαλουχημένοι με το αριστερίστικο πνεύμα που κατάφερε να επιβληθεί στις ελίτ από τις οποίες προέρχονταν οι πολιτικοί της. Και επιπρόσθετα η αποκοπή της δεξιάς από οτιδήποτε «εθνικό» δημιούργησε ανθρώπους που δεν νοιώθουν ουδεμία σύνδεση με τον κορμό του έθνους. Τα παραδείγματα πολλά. Αρκεί να κοιτάξει κανείς σήμερα στα ανώτατα αξιώματα της χώρας…
Επί του προκειμένου μόλις λίγες μέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο υπουργείο Δικαιοσύνης ήρθε το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση στην εφημερίδα Τα Νέα να ταράξει ξανά τα νερά στις τάξεις της κυβέρνησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου