Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ: Ισλαμοφασίστες έσφαξαν και έκαψαν ζωντανά δεκάδες παιδιά στη Νιγηρία… υπό την απόλυτη σιωπή της Δύσης.

nigeria school massacre“Παραστρατιωτικοί”, “εξτρεμιστές” και άλλοι γλυκανάλατοι χαρακτηρισμοί συνοδεύουν την είδηση για την σφαγή μικρών μαθητών μέσα στο σχολείο τους στο Ποτίσκουμ της Νιγηρίας. Οι δράστες βέβαια ήταν για ακόμα μία φορά οι ισλαμοφασίστες της Μπόκο Χαράμ, τα μαντρόσκυλα των εξουσιαστών που έχουν προβεί σε γενοκτονία των γηγενών της Νιγηρίας προκειμένου να διευκολύνονται οι “πολιτισμένοι” για να αγοράζουν φθηνά τον δημόσιο… πλούτο κρατώντας όμηρο την κυβέρνηση.

Όχι, η HRW του Σόρος, η ΕΕ των Γερμανών και οι ΗΠΑ της Κλίντον δεν θα βγάλουν καμμία ανακοίνωση. Αρχίζ0υν και κελαηδούν μόνον όταν οι Γηγενείς της Αφρικής εξεγείρονται κατά των ισλαμιστών δουλέμπορων και δολοφόνων για να επιβιώσουν. Τότε ξεκινούν οι καταδίκες για την βία με αχαλίνωτη ψευδολογία.

Η Ελλάδα όφειλε να στέκεται αλληλέγγυα δίπλα στους γηγενείς της υποσαχάριας Αφρικής που εξοντώνονται από τις ίδιες μισάνθρωπες δυνάμεις που εξόντωσαν και τον Ελληνισμό, οδηγώντας τους γηγενείς της κατεχόμενης Ελλάδας στην γενοκτονία και την δουλεία. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Βγάλτε καμμία ανακοίνωση για την Τιμοσένκο ή τους άρειους φίλους μας τους Γερμανούς για να μένουν οι ραγιάδες σε καταστολή. Ψάχνοντας απαντήσεις οπουδήποτε αλλού εκτός από την αειφόρο μήτρα λευτεριάς και αλήθειας, τον Ελληνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου