Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΕΙ: ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΡΕ, ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÇÓ ÕÐ. ÐÁÉÄÅÉÁÓ ÁÍÍÁÓ ÄÉÁÌÍÔÏÐÏÕËÏÕ ÌÅÔÁ ÔÇÍ ØÇÖÉÓÇ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÍÏÌÏÕ ÃÉÁ ÔÁ ÁÅÉ(×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI)
Όπως έχουμε πει επανειλημμένως, η κυβέρνηση του φον Αντωνάκη Σαμαρά είναι μια κυβέρνηση Νέας Πασοκοκρατίας, στην οποία κυρίαρχο ρόλο («με εντολή Σαμαρά»…) παίζει το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του 2%, που ρήμαξε την Ελλάδα και στο τέλος την έβαλε και στο Μνημόνιο!
Κι αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα. Τώρα, λοιπόν, μετά την αποκάλυψη των εξομολογήσεων Μπαλτάκου, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ σηκώνει κεφάλι και απαιτεί την εξαφάνιση όλων των λεγόμενων «δεξιών» της νουδούλας. Ιδού τι είπε η («με εντολή Σαμαρά»…) καταπράσινη υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ:     
«Είχαμε κατ’ επανάληψη θέσει θέμα Μπαλτάκου. Είχαμε ξεσηκωθεί όλοι για το περίφημο θέμα του γένους στις στρατιωτικές σχολές. Το λιγότερο ήταν η απομάκρυνση του, έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Ας γίνει τώρα έστω η απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου από όλο το φάσμα του κράτους. Για να συνεχίσουμε όσο μπορούμε και να σταθεροποιηθεί η κυβέρνηση πρέπει να φύγουν τα σταγονίδια».
Και βέβαια, κάθε επιθυμία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ είναι διαταγή για την ψοφοδεξιά, κι έτσι, το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να ικανοποιηθεί η απαίτηση αυτή, «με εντολή Σαμαρά». Κι άμα είναι μάγκες κάτι φωνακλάδες Μπουμπούκοι, κάτι Βορίδηδες και λοιποί που το παίζουν και πολύ… δεξιοί (άμα λάχει να’ ούμε…), ας βγάλουν άχνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου