Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΤΟ ΝΕΟ «ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ

«Περισσότερα μαθαίνουν τα παιδιά μας για το ολοκαύτωμα και για τον αντιρατσισμό, παρά για τους Έλληνες και την Ιστορία του Μεγάλου μας Έθνους. Είναι προφανές πως το νέο κράτος που θέλουν να φτιάξουν απαιτεί πολίτες χωρίς εθνική ταυτότητα.»
Μετά το 1993, όταν και φάνηκε με τα ογκώδη συλλαλητήρια για το Μακεδονικό ότι ο Ελληνικός Λαός διατηρεί ισχυρά Πατριωτικά στοιχεία, ετέθη η νεολαία μας κάτω από ένα αυστηρό πρόγραμμα ανθελληνισμού και αποεθνικοποιήσεως. Άρχισε ένα νέο «παιδομάζωμα» στην κυριολεξία, παιδομάζωμα ψυχών, που είχε σαν αποτέλεσμα γενίτσαρους δύο ειδών: Τους συνειδητούς προδότες, που δεν θέλουν η Ελλάδα να είναι ένα κράτος εθνικό, αλλά μια απλή επαρχία μέσα στα πλαίσια μίας άχρωμης, χωρίς καμμία ταυτότητα, παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας, και οι γενίτσαροι, που είναι το μέρος εκείνο της κοινής γνώμης, που αποδέχεται χωρίς αντίδραση τα κηρύγματα της «νέας εποχής».
Αλλάζουν συνεχώς τα σχολικά βιβλία αφαιρώντας τα τμήματα εκείνα που αποτελούν και την ουσία της εθνικής μνήμης του λαού μας. Μαθαίνουν τα παιδιά μας με το ζόρι να αγαπούν τους λαθρομετανάστες, όποιοι και εάν είναι αυτοί. Και όμως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχουν αποτύχει! Η Ιστορία, ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνει το μέλλον του Έθνους, η νεολαία μας, το παρελθόν της μεγάλης Πατρίδος μας, είναι ένα καίριο σημείο για την διαπαιδαγώγηση ενός λαού. Για τον λόγο αυτό μία ανθελληνική συμμορία με την πλήρη κάλυψη της εξουσίας αλλάζει τα πάντα, χωρίς δυστυχώς να συναντά σοβαρή αντίδραση στον ακαδημαϊκό κόσμο, στην διδασκαλία της Ιστορίας του λαού μας. Περισσότερα μαθαίνουν τα παιδιά μας για το ολοκαύτωμα και για τον αντιρατσισμό, παρά για τους Έλληνες και την Ιστορία του Μεγάλου μας Έθνους. Είναι προφανές πως το νέο κράτος που θέλουν να φτιάξουν απαιτεί πολίτες χωρίς εθνική ταυτότητα.
Αναφερόμενη στην σχολική ύλη μια καθηγήτρια «προοδευτική», η οποία μάλιστα έχει διαχειριστεί και τεράστια κονδύλια για τον «επαναπροσανατολισμό» της παιδείας αποκαλύπτει την αποστολή της(…) γράφοντας: «Η εθνική ταυτότητα που καλλιεργούν τα περιεχόμενα των σχολικών βιβλίων ανήκει σε εποχές περασμένες, ανήκει στις εποχές των επεκτατισμών και των ηρώων. Δεν προετοιμάζει για την αποδοχή της πραγματικότητας που υπερκαθορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, η αυξανόμενη παρουσία αλλοδαπών, τόσο Ευρωπαίων πολιτών όσο και μεταναστών εργαζομένων».
Ιδού λοιπόν, η νέα «Ελλάς», που θέλουν οι δεξιοί και αριστεροί λακέδες της παγκοσμιοποίησης: Μια Ελλάδα χωρίς ήρωες, χωρίς σκλαβωμένες Πατρίδες, χωρίς θυσίες για την Πατρίδα. Μια Ελλάδα με αυξανόμενη την παρουσία των αλλοδαπών, με κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, μια Ελλάδα πολιτών με δικαιώματα και όχι εθνικό χρέος απέναντι στην Ιστορία. Το χρέος απέναντι στην Ιστορία είναι η ουσία του Εθνικισμού και για τον λόγο ακριβώς αυτόν, η πρώτη μεγάλη νίκη των «εκσυγχρονιστών», που το πολιτικό τους φάσμα αρχίζει από την μαρξιστική αριστερά και τελειώνει στην φιλελεύθερη δεξιά, είναι η δαιμονοποίηση του Εθνικισμού!
Για την σημερινή κατάσταση, βεβαίως, φταίνε πολλοί, φταίει προπαντός και η δεξιά, η λεγόμενη δεξιά και το κέντρο, που λειτουργώντας μόνιμα σαν πελατειακοί μηχανισμοί διαχειρίσεως της εξουσίας, παρέδωσαν τα πάντα σε κάθε είδους διεθνιστές, χωρίς να προτάξουν στον κυρίαρχης σημασίας τομέα των Ιδεών, την οποιαδήποτε αντίσταση. Τους αρκούσε και τους αρκεί να κυβερνούν και τίποτα άλλο, να διαχειρίζονται τα κονδύλια και τα κρατικά έσοδα και τίποτε άλλο, να βολεύουν τους «ημετέρους» και τίποτα άλλο.
Η Νεολαία(τουλάχιστον κατά ένα μεγάλο μέρος της) ακόμη αντιστέκεται. Παρ’ όλα αυτά, είναι προφανές πως ένας θανάσιμος κίνδυνος απειλεί την Πατρίδα μας και πρέπει να υπάρξει αντίδραση. Πρέπει να υπάρξει Αντίσταση και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δεν μπορεί να γίνει με ένα πνεύμα απολογητικό, αλλά με ξεκάθαρες Ιδέες και με μία ολομέτωπη επίθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου