Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ντροπή σας γιδια– Έκλεισαν τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοιχτεί για την σωτηρίας 16χρονης κοπέλας

Οργή και ερωτηματικά προκαλεί η αναλγησία τραπεζικού ιδρύματος στην Πάτρα, που δεν δίστασε να κλείσει τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος είχε ανοιχτεί αποκλειστικά για την σωτηρία 16χρονης ασθενούς που κινδυνεύει. Πρόκειται για την μικρή Ευαγγελία, μαθήτρια του…

1ου Ενιαίου Λυκείου της Πάτρας, η οποία διαγνώστηκε με εκτεταμένο όγκο στελέχους, που δεν εγχειρίζεται στην Ελλάδα. Έτσι, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μετάβαση της στη Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση στο νευροχειρουργικό ινστιτούτο στο Ανόβερο Γερμανίας, από εξειδικευμένο Καθηγητή Νευροχειρουργικής.
Το κόστος της επέμβασης είναι πολύ μεγάλο και το ασφαλιστικό ταμείο της οικογένειας καλύπτει μόνο ένα μέρος από τα έξοδα, ενώ δεν υπήρξε καμία μέριμνα για κάλυψη όλου του ποσού από το Υπουργείο Υγείας.
Έτσι, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων ανέλαβαν την πρωτοβουλία για συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου η μικρή μαθήτρια να βγει νικήτρια από την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.
Για το σκοπό αυτό ανοίχθηκε ειδικός λογαριασμός σε υποκατάστημα συγκεκριμένης τράπεζας, με στόχο την συγκέντρωση του ποσού των 30.000 ευρώ, ενώ ήδη είχαν καταφέρει να μαζέψουν τα πρώτα 1.500 ευρώ.
Ωστόσο, η τράπεζα έβαλε φρένο στις ελπίδες της Ευαγγελίας μπλοκάροντας τον λογαριασμό που είχε ανακοινώσει η οικογένεια, με την αστεία δικαιολογία ότι τον έκλεισε προληπτικά για να μη χρησιμοποιηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Μετά από αυτή τη δυσάρεστη και άκρως απαράδεκτη εξέλιξη ο σύλλογος άνοιξε νέο λογαριασμό, τα στοιχεία του οποίου δεν θα δημοσιοποιηθούν, για να μην έχει την ίδια κατάληξη με τον προηγούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου