Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ: "ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!


Τρομερή καταγγελία στη γερμανική Βουλή. Ο Γιαν Ντράγκαν, βουλευτής της αντιπολίτευσης κατήγγειλε ότι η καγκελάριος Μέρκελ έχει βάλει τον Αλέξη Τσίπρα στο pay-roll των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Ότι δεν γνωρίζει τι είδους συμφωνίες έχει κάνει η Μέρκελ με τον αυριανό πρωθυπουργό της Ελλάδος, όμως έχει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία αποκνύεται πως ο Έλλην πολιτικός δωροδοκείται από τα μυστικά κονδύλια της Γερμανίας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των χριστιανοδημοκρατικών Σταμ Ντιμίτερ ζήτησε να παρουσιάσει τα στοιχεία της καταγγελίας του από τον Γιαν Ντράγκαν κι αυτός έδωσε καταπελτώδη απάντηση: “Τα στοιχεία υπάρχουν, όμως θα τα καταθέσω όταν εγώ κρίνω”.

Ας αφήσουμε την αποκάλυψη στο γερμανικό κοινοβούλιο και να έρθουμε στο δικό μας. Ο Γιάννης Δραγασάκης του Σύριζα από το βήμα κι όχι στο καφενείο της Βουλής, είπε: “Αρκεί ένας επιχειρηματίας, ένας μεγαλοεκδότης, ένας φίλος του πρωθυπουργού να πάρει τηλέφωνο τον Σαμαρά για να ακυρωθεί ένα πρόστιμο, να αλλάξει ένας νόμος”.

Γίνεται τέτοιο πράμα; Βεβαίως γίνεται. Κι έχει γίνει αρκετές φορές από Έλληνα πρωθυπουργό.

Λέγεται τέτοιο πράμα; Βεβαίως λέγεται. Έχει υποχρέωση να το καταγγείλει αυτός που γνωρίζει τέτοια διαπλοκή. Διότι αφορά όλους τους Έλληνες, όλους τους φορολογούμενους. Δεν λέγεται, όμως, χωρίς στοιχεία.

Το πιο αισχρό; Να πεις ότι έχω τα στοιχεία, αλλά δεν τα δίνω. Ή, τα δίνω όποτε εγώ θα αποφασίσω, όπως είπε ο σύντροφος Δραγασάκης. Το “όποτε αποφασίσω εγώ” σημαίνει ότι θα αποκαλύψω τα στοιχεία του αγίου Ποτέ. Αυτός ο άγιος Ποτέ γιορτάζει κάθε μέρα για τους πονηρούς.

Παρακάτω. Έστω ότι πράγματι, άλλωστε δεν είναι απίθανο, ο πρωθυπουργός Σαμαράς ή, όποιος άλλος, κάνει τα γούστα ενός μεγακαναλάρχη, μεγαλοβιομηχάνου. Τι σημαίνει αυτό; Είσαι μαλάκας αν πεις ότι ο πρωθυπουργός είναι όργανο του μεγαλοεπιχειρηματία. Αλλά; Κάνει παιχνίδι μαζύ του. Δηλαδή; Στο όνομα των συμφερόντων του λαού, αλλά στο παρασκηνιακό, ο πρωθυπουργός κάνει το κέφι των “νταβατζήδων” της διαπλοκής που έλεγε ο Καραμανλής, αλλά και αυτός, ο πρωθυπουργός ζητάει τα δικά του ρουσφέτια από τους διαπλεκόμενους. Πάντα για το καλό του λαού.

Ο Δραγασάκης αυτό που διέπραξε είναι κατάπτυστο. Να έχει στοιχεία υψηλής διαπλοκής και να τα κρατάει για πάρτη του. Όχι για να εκβιάζει τον πρωθυπουργό ή, κάποιον νταβατζή, να κάνετε αυτό, διαφορετικά τα βγάζω όλα στη φόρα. Τέτοια πράγματα είναι έξω από τα ήθη και τα έθιμα του Σύριζα. Η κυβέρνηση του Σύριζα δεν θα έχει καμμία σχέση με τους αρχιαληταράδες πασόκους, τους αρχιπαικταράδες της διαφθοράς και της διαπλοκής. Γι' αυτό, άλλωστε, ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν από την Ελλάδα όλοι οι νταβατζήδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου