Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

ΚΑΜΙΝΗΣΓράφει ο Νίκος Σορώτος.
Πρωτοφανές γεγονός έλαβε χώρα στην εκκλησία του Αγ. Διονύσιου του Αεροπαγίτου, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος με το πέρας της λιτανείας της Άγιας εικόνας.
Το δυσάρεστο αυτό γεγονός που κατήγγειλαν πιστοί, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αντεθνικών και προκλητικών αποφάσεων του Λαθροδημάρχου Καμίνη.  
Το χειρότερο είναι όμως ότι η απόφαση αυτή, βρήκε υποστήριξη από την Εκκλησία. Γιατί διαφορετικά ο πρωτοσύγκελος αρχιμανδρίτης Βολιώτης θα έγραφε στα παλαιότερα των υποδημάτων του, αυτόν τον ανύπαρκτο ανθέλληνα και θα λειτουργούσε όπως ακριβώς επί χρόνια λειτουργούσε. Είναι όμως τέτοιες οι στιγμές που βιώνει ο Ελληνικός Λαός, που κάθε στιγμή Εθνικής Ανάτασης αποτελεί φάρμακο στις βαθιές πληγές που χάραξαν πάνω του οι πολιτικές των τελευταίων ετών. Και ο Εθνικός μας ύμνος συντελεί σε αυτή την ανάταση.
Η παρουσία του υπουργού των καναλιών, Ντινόπουλου, δεν θα μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο, γιατί ως γνωστόν ο πατριωτισμός του ξεκινά και τελειώνει στα πάνελ των στημένων ερωτήσεων και επιλεγμένων πολιτικών αντιπάλων για να ξεχωρίζει υποτίθεται εν μέσω των μετρίων, ανίκανων και δουλικών της εγχώριας χούντας και των τοκογλύφων φίλων της.
Ας ελπίσουμε πως σύντομα θα ηχήσει παντού ο Εθνικός Ύμνος της Απελευθέρωσης και όλα αυτά τα τρωκτικά θα χωθούν μια και καλή στις τρύπες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου