Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ρεζιλίκια και στην Υγεία..Άδειο ήταν το ασθενοφόρο που μετέφερε τον παίκτη του ΠΑΟ Μαρινάκη στο νοσοκομείο.


Έγινε και αυτό στην Ελλάδα εν έτει 2013. Εντελώς άδειο ήταν το ασθενοφόρο που διεκόμισε τον Νίκο Μαρινάκη στο νοσοκομείο, καθώς δεν υπήρχε ούτε ορός σύμφωνα με δημοσίευμα.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως είναι πραγματικότητα. Το Σάββατο όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό είδαν την μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε για να μπει το ασθενοφόρο στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' και να πάρει τον Νίκο Μαρινάκη μετά τον τραυματισμό που υπέστη. Ωστόσο, αν χρειαζόταν να του παρασχεθούν περαιτέρω ιατρικές φροντίδες τότε όλοι θα βρισκόντουσαν μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Σύμφωνα με την ''Πράσινη'', το ασθενοφόρο που τελικά κατάφερε να μπει στον αγωνιστικό χώρο μετά κόπων και βασάνων και με το οποίο μεταφέρθηκε στο ''Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο'' ο Νίκος Μαρινάκης, ήταν εντελώς άδειο, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ στο όχημα δεν υπήρχε ούτε ορός.

Το ευτύχημα ήταν πως ο άσος του Παναθηναϊκού είχε αρχίσει ήδη να συνέρχεται, καθώς είχαν κάνει τιτάνια προσπάθεια οι γιατροί των δυο ομάδων και τον είχαν επαναφέρει. Οι άνθρωποι του Άρη βέβαια έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη από τους ομολόγους τους στον Παναθηναϊκό και να απολογηθούν για την... ανυπαρξία ιατρικού εξοπλισμού στο ασθενοφόρο, χωρίς βεβαίως να ευθύνονται οι ίδιοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου