Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Κυνήγησε μόνος του τον κλέφτη - Πυροβολισμοί και επεισοδιακές συλλήψεις στην Ιεράπετρα

Τον άνθρωπο που του είχε κλέψει καλώδια χαλκού απο το σπίτι του πριν απο έναν μήνα, εντόπισε ένας 44χρονος Ιεραπετρίτης και ενώ ο κλέφτης ήταν σε ένα αυτοκίνητο με δύο φίλους του, ο 44χρονος αποφάσισε να τους ακολουθήσει με την μοτοσικλέτα του...
Όμως ενώ βρίσκονταν σε επαρχιακή οδό της Ιεράπετρας, οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα προκειμένου να τον φοβίσουν.

Πράγματι ο 44χρονος σταμάτησε και απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές,

Άμεσα, αναζητήθηκαν οι δράστες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, των Αστυνομικών Υπηρεσιών Λασιθίου και Ηρακλείου, όπου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε περιοχή του Ηρακλείου, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης τους αντιστάθηκαν σθεναρά.

Τελικά συνελήφθησαν, και οι τρείς, 42, 18 και 21 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, απείθεια και αντίσταση.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι ο 42χρονος είχε αφαιρέσει καλώδια χαλκού, απροσδιόριστης αξίας την 14.07.2014, από το σπίτι του 44χρονου στην Ιεράπετρα.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου