Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ “ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ” ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ. ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕ. ΑΚΡΑΙΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ


Συνελήφθη, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βοιωτίας, το τρίτο μέλος της σπείρας αλλοδαπών, η οποία ενέχεται σε ανθρωποκτονία, ληστείες και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων στα σπίτια τους, στην περιοχή των Πλαταιών Θηβών Βοιωτίας.
Πρόκειται για 26χρονο υπήκοο Πακιστάν, φερόμενου και ως «αρχηγικού» μέλους της σπείρας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε σχετικό Ένταλμα σύλληψης, από 13-02-2014, του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών του Πρωτοδικείου Θηβών.
Υπενθυμίζεται ότι δύο ακόμη ομοεθνείς συνεργοί του, ηλικίας 34 και 25 ετών αντίστοιχα, μέλη της σπείρας, είχαν συλληφθεί την 14-02-2014, κατόπιν επίσης σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.
Σημειώνεται ότι τα μέλη της σπείρας ενέχονται:
• Στην ανθρωποκτονία 66χρονου, η οποία διαπράχθηκε την 21-22/04-2013, εντός της οικίας του, μετά από διάπραξη ληστείας.
• Σε ληστεία σε βάρος 50χρονου, η οποία διαπράχθηκε την 12-04-2013, εντός της οικίας του.
• Στο σοβαρό τραυματισμό 95χρονου ημεδαπού, ο οποίος διαπράχθηκε την 24-02-2013, έξωθεν της οικίας του, με αποτέλεσμα να διακομισθεί και νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.
Γίνεται μνεία ότι ο 26χρονος είχε απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές και κατά το παρελθόν και μάλιστα είχε συλληφθεί για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αδίκημα για το οποίο αρχικά προφυλακίσθηκε το 2011 για έντεκα μήνες και στη συνέχεια του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, οι οποίοι παραμένουν ως σήμερα σε ισχύ.
Αυτό που δεν αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι αστυνομικές αρχές είναι ότι του γουρούνι αυτό είναι ένα από τα πιο αδίστακτα μέλη ακραίων φονταμενταλιστών μουσουλμάνων στην Ελλάδα. Γατί σας διέφυγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου