Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΣΚΗΝΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ σε δρομολόγιο του ΟΣΕ..Μεθυσμένος αθίγγανος επιτέθηκε σε γυναίκα επιβάτη και προσπάθησε να μαχαιρώσει τον ελεγκτή.(Φωτορεπορτάζ)

ΣΚΗΝΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ εξελίχθηκαν πριν δύο μέρες στο δρομολογιο του ΟΣΕ 600 απο Αθήνα προς Αλεξανδρουπολη, λιγο μετα το σταθμό της Θεσσαλονίκης.

ΡΟΜΑ επιβάτης με προορισμο την Αλεξανδρουπολη, σε κατάσταση μέθης, επιτέθηκε σε επιβάτιδα καθώς και σε υπάλληλο του ΟΣΕ.

Συγκεκριμένα, ο δράστης, αφου διαπληκτιστηκε με δυο επιβατιδες στην Α’ θεση για άγνωστους λογους, χτυπησε στο προσωπο και το σωμα τη μια απο αυτες και λιγες στιγμές αργοτερα, αποπειραθηκε να χτυπήσει με μαχαίρι υπαλληλο του τρενου, καθώς αυτος επιχειρούσε να προστατέψει τις επιβατιδες και να αποκλείσει το βαγόνι της Α’ θεσης.

Η αμαξοστοιχία σταμάτησε αμεσα λιγο εξω απο το σταθμο της Θεσσαλονικης, ωστε να επεμβει η Αστυνομια με δυο περιπολικα και να συλλαβει το δραστη.

Επειτα απο ερευνα της Αστυνομιας, βρεθηκε το μαχαιρι με το οποιο απειλούσε οχι μονο τον υπαλληλο του ΟΣΕ αλλα και διαφορους επιβατες οι οποιοι προσπαθουσαν να αποκλιμακωσουν την κατασταση.

Οι αντρες της αστυνομίας περασαν χειροπεδες στο δραστη και τον οδηγησαν σε τμημα της περιοχης. Η αμαξοστοιχια με καθυστερηση μιας ωρας, συνεχισε το δρομολογιο της για Αλεξανδρουπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου