Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Με το Αστέρι του Ισραήλ στο στήθος ορκίστηκε ο Μπουτάρης

Picture 0 for Με το Αστέρι του Δαβίδ στο στήθος ο Μπουτάρης στην ορκωμοσία (vid) 
σχ. Τα λόγια είναι περιττά.Ο τίτλος τα λέει όλα από μόνος του...στην αρχή βλέποντας την φωτογραφία νομίζαμε ότι ειναι φωτομοντάζ.. αλλά είναι αληθινή φωτογραφία!

Διαβάστε την είδηση από το voria.gr  
της Κάτιας Γερακαρίτου 

Εν μέσω εντάσεων και ανταλλαγής συνθημάτων μεταξύ Χρυσαυγιτών και μελών αριστερών και αντιφασιστικών οργανώσεων, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου στην αίθουσα του δημαρχείου Θεσσαλονίκης

Με πολιτικό όρκο ορκίστηκαν ο Γιάννης Μπουτάρης και τα περισσότερα μέλης της Πρωτοβουλίας, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων Μηταφίδη, Ιωαννίδου και Δελλή, ενώ οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν θρησκευτικό όρκο. Μάλιστα, η παράταξη Μηταφίδη μετά τον πολιτικό όρκο αποχώρησε από τη διαδικασία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία των χρυσαυγιτών δημοτικών συμβούλων, για να επιστρέψει αργότερα προκειμένου να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα. 

Στο μήνυμά του ο κ. Μπουτάρης είπε ότι πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής είναι η καταπολέμηση της ανεργίας. «Αγωνία μας είναι πως οι συμπολίτες μας θα αποκτήσουν ένα μεροκάματο» τόνισε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε μία συμβολική κίνηση κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, αλλά και με σαφή υπαινιγμό κατά της Χρυσής Αυγής, ο δήμαρχος της πόλης καρφίτσωσε στο δεξί πέτο του σακακιού του το Αστέρι του Δαβίδ, το γνωστό εβραϊκό σύμβολο..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου