Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

ΗΜΑΘΙΑ: 22χρονος ΣΚΟΥΛΙΚΗ λήστεψε και βίασε…85χρονη !

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ένας… ημεδαπός ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και βιασμού.

Ειδικότερα, νωρίτερα την ίδια ημέρα σε χωριό της Ημαθίας, ο προαναφερόμενος διέρρηξε την οικία ηλικιωμένης και ασκώντας της ψυχολογική βία, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, χρυσά κοσμήματα και μία τηλεόραση. Επίσης, η 85χρονη ιδιοκτήτρια κατήγγειλε ότι ο 22χρονος την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 22χρονου σε σύντομο χρονικό διάστημα και τη σύλληψη του.

Στα πλαίσια της διερεύνησης της εν λόγω υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 47χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· η ανωτέρω αφαιρεθείσα τηλεόραση,

· μία επιπλέον τηλεόραση,

· ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα και

· δύο ηλεκτρογεννήτριες, τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Τα αφαιρεθέντα κοσμήματα βρέθηκαν στην οικία του 22χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχο τους.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Η καταστροφη του εμπορίου απο τους ελλαδεμπορους του μνημονίου… Συντριπτικά στοιχεία.

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και πρώην Υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Θεωρώ ότι το πρόσφατο υπόμνημα που υπέβαλε προς τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση και δημοσιοποίησε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, θα πρέπει να αποτελέσει για την Κυβέρνηση, αντικείμενο προβληματισμού και βάση γόνιμου διαλόγου, με σκοπό την αντιμετώπιση συσσωρευμένων από την κρίση προβλημάτων και για να τεθούν οι βάσεις για την ανόρθωση του εμπορίου. Οι περισσότερες των προτάσεων της ΕΣΕΕ είναι ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες
Στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για την επανεκκίνηση της οικονομίας, η πορεία του τομέα του εμπορίου και των κλάδων του δεν είναι απλώς σημαντική, αλλά καθοριστική.
Ας μη διαφεύγει από κανέναν ότι:
Πρώτον : Σε σχέση με το 2009, το 2013 ο γενικός δείκτης όγκου λιανικών πωλήσεων μειώθηκε περισσότερο από 30%.
Δεύτερον : Από το 2010 μέχρι σήμερα, η απασχόληση στους εμπορικούς κλάδους, μειώθηκε περίπου κατά 20% (από 800.000 σε περίπου 650.000 θέσεις εργασίας).
Παρ’ όλα αυτά, ο τομέας του εμπορίου εξακολουθεί να συντηρεί τις περισσότερες θέσεις εργασίας σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τομέα της οικονομίας. Εκεί θα πρέπει να ρίξει το βάρος της η Κυβέρνηση, στο πλαίσιο και της πολιτικής της, για την ενίσχυση του ανταγωνισμού, την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την στήριξη στην πολιτική της διεύρυνσης του χρόνου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.
Χρειάζεται και επειγόντως, να αναληφθούν δυναμικές πρωτοβουλίες όπως έγινε στην περίοδο 2004-2009 από το Υπουργείο Ανάπτυξης, σε μόνιμη συνεργασία με τους φορείς της αγοράς, γεγονότα τα οποία, μέσα από διάλογο, να μετατραπούν και πάλι σε θεσμικούς συνομιλητές της Κυβέρνησης και φορείς δημιουργικής συνεργασίας.
Υπενθυμίζω ότι στην περίοδο εκείνη :
Πρώτον : Εντάχθηκαν, για πρώτη φορά, δραστηριότητες των εμπορικών επιχειρήσεων στο Γ’ ΚΠΣ και θεσπίστηκε για πρώτη φορά στον αναπτυξιακό Νόμο, ενίσχυση των ΜμΕ με επί πλέον 20 ποσοστιαίες μονάδες.
Δεύτερον : Καταρτίστηκε και υλοποιήθηκε το 2005, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ, το πρόγραμμα «Μερική Απασχόληση σε πολύ μικρές επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου», μέσω του οποίου χρηματοδοτήθηκε με ποσοστό 40% της συνολικής εργοδοτικής επιβάρυνσης, η πρόσληψη 10.000 ανέργων από επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, με απασχόληση 0-3 άτομα.
Τρίτον : Προωθήθηκε με νόμο ο πρωτοποριακός θεσμός του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ), απλοποιήθηκαν οι διαδικασίες για την αδειοδότηση εμπορικών επιχειρήσεων και λήφθηκε μια σειρά μέτρων για την ενίσχυση της νόμιμης εμπορικής δραστηριότητας και του υγιούς εμπορίου.
Τέταρτον : Καθιερώθηκε ο θεσμός του Συνηγόρου του Καταναλωτή, θεσμός ο οποίος λειτουργεί ιδιαίτερα επιτυχημένα, και ο οποίος μαζί με την ενίσχυση των καταναλωτικών οργανώσεων, βρίσκονται δίπλα στον πολίτη καταναλωτή. Λειτουργήσαμε ακόμη το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή και αναβαθμίσαμε το Εθνικό Συμβούλιο του Καταναλωτή.
Πέμπτον : Αναβαθμίστηκε και λειτούργησε αποτελεσματικά η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί με εξαιρετική επιτυχία.
Έκτον : Θεωρώ ότι η πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης να επιδοτηθούν δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι θετική. Το μέτρο αυτό εφαρμόστηκε άλλωστε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης από το τότε ΤΕΜΠΕ και νυν ΕΤΕΑΝ, το οποίο ουσιαστικά ξεκίνησε την λειτουργία του, την περίοδο 2004-2008. Το πρόγραμμα επιδοτούσε με 4 εκατοστιαίες μονάδες, τα επιτόκια των δανείων προς τις μικρές επιχειρήσεις, που απασχολούσαν μέχρι 20 υπαλλήλους. Βρίσκω επίσης, ότι κινείται σε θετική κατεύθυνση η σκέψη του Υπουργείου Ανάπτυξης, να μετατραπεί το ΕΤΕΑΝ σε Αναπτυξιακή Τράπεζα. Οι βάσεις υπάρχουν. Ταχύτητα και αποφασιστικότητα, χρειάζεται τώρα.
Έβδομον : Ως συμβολική αναγνώριση της προσφοράς του τομέα του εμπορίου, αναγνωρίστηκε η 22η Σεπτεμβρίου κάθε έτους, ως η «Ημέρα του Ελληνικού Εμπορίου», σε συνδυασμό με τη συμμετοχή στην «Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή» που εορτάζεται σε όλες τις χώρες – μέλη του ΟΗΕ στις 15 Μαρτίου κάθε έτους.
Όλα αυτά τα μέτρα, έδωσαν μεγάλη ώθηση στο τομέα του εμπορίου, διασφαλίζοντας την ίδρυση δεκάδων χιλιάδων νέων εμπορικών επιχειρήσεων και νέων θέσεων εργασίας στην περίοδο 2004 – 2009.
Η Κυβέρνηση αλλά και όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας θα πρέπει, σε συνεργασία με τους φορείς της αγοράς, να στηρίξουν με συγκεκριμένα μέτρα και πρωτοβουλίες και όλους τους κλάδους του εμπορίου, και όχι μόνο.
Είναι βασική προϋπόθεση, για την αύξηση της απασχόλησης και την επιστροφή της οικονομίας σε ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης».

Με το Αστέρι του Ισραήλ στο στήθος ορκίστηκε ο Μπουτάρης

Picture 0 for Με το Αστέρι του Δαβίδ στο στήθος ο Μπουτάρης στην ορκωμοσία (vid) 
σχ. Τα λόγια είναι περιττά.Ο τίτλος τα λέει όλα από μόνος του...στην αρχή βλέποντας την φωτογραφία νομίζαμε ότι ειναι φωτομοντάζ.. αλλά είναι αληθινή φωτογραφία!

Διαβάστε την είδηση από το voria.gr  
της Κάτιας Γερακαρίτου 

Εν μέσω εντάσεων και ανταλλαγής συνθημάτων μεταξύ Χρυσαυγιτών και μελών αριστερών και αντιφασιστικών οργανώσεων, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου στην αίθουσα του δημαρχείου Θεσσαλονίκης

Με πολιτικό όρκο ορκίστηκαν ο Γιάννης Μπουτάρης και τα περισσότερα μέλης της Πρωτοβουλίας, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων Μηταφίδη, Ιωαννίδου και Δελλή, ενώ οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν θρησκευτικό όρκο. Μάλιστα, η παράταξη Μηταφίδη μετά τον πολιτικό όρκο αποχώρησε από τη διαδικασία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία των χρυσαυγιτών δημοτικών συμβούλων, για να επιστρέψει αργότερα προκειμένου να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα. 

Στο μήνυμά του ο κ. Μπουτάρης είπε ότι πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής είναι η καταπολέμηση της ανεργίας. «Αγωνία μας είναι πως οι συμπολίτες μας θα αποκτήσουν ένα μεροκάματο» τόνισε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε μία συμβολική κίνηση κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, αλλά και με σαφή υπαινιγμό κατά της Χρυσής Αυγής, ο δήμαρχος της πόλης καρφίτσωσε στο δεξί πέτο του σακακιού του το Αστέρι του Δαβίδ, το γνωστό εβραϊκό σύμβολο..
 

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Μετά το «αντιρατσιστικό» ο νέος Ποινικός Κώδικας

Όταν ο ποινικός κώδικας γίνεται ρυθμιστής των κοινωνικών και πολιτικών μας πραγμάτων, τότε καταργείται η Πολιτική, μπαίνουν στο γύψο οι κοινωνικές διεργασίες, φιμώνεται η σκέψη, εντοιχίζεται η σύγκρουση των ιδεών, ρίχνονται στην πυρά η επιστημονική έρευνα, η θεωρητική εργασία, τα συγγράμματα και τα βιβλία…
Η κυβερνητική συμμορία η οποία εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας (με εντολές του 4ου Ράιχ), επιχειρεί να θωρακίσει παραπέρα το ετοιμόρροπο, εγκληματικό (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά) και εξαχρειωμένο καθεστώςτης «ελεύθερης αγοράς» με τρόμο-νόμους ποινικής αυθαιρεσίας.
Σαν συμπλήρωμα του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ της εναντίον του ελληνικού λαού («αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο), προωθεί το νέο Ποινικό Κώδικα: Ένα άλλο τρόμο-θέτημα ποινικής αυθάδειας και αυθαιρεσίας.
Για το «αντιρατσιστικό» διαβάστε εδώ:
Ο νέος Ποινικός Κώδικας βάζει φίμωτρο σε κάθε φωνή και εικόνα εναντίον του Πολιτεύματος: Του κατοχικού…
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ποινικοποιεί κάθε Κριτική, Βούληση και Σκέψη (όχι μόνο δράση) εναντίον των νέων αποικιοκρατών, των μαφιών του χρήματος και των εγχώριων κυβερνητικών υπαλλήλων τους…
Διότι είναι γνωστό ότι για το καθεστώς του 4ου Ράιχ και των κυβερνητικών εκτελεστών του ισχύει, στο τετράγωνο, η ρήση του Λουδοβίκου ΙΔ: «Το κράτος είμαι εγώ»…
Η ρήση αυτή ανυψώνεται από τα ανδρείκελα στο τετράγωνο: ΟΧΙ μόνο το κράτος, αλλά το πολίτευμα γενικά, η Οικονομία και η Κοινωνία ολόκληρη «είμαι εγώ».
Διαβάστε επ’ αυτού το εύστοχο σχόλιο: «Η τελευταία πινελιά!..»
ο νέος Ποινικός κώδικας είναι κατά πολύ χειρότερος από τον διαβόητο 509!!!
Μετά το τέλος του Εμφυλίου (1947) οι καθεστωτικές δυνάμεις οχύρωσαν τον τρόμο τους, απέναντι στις επαναστατικές διεργασίες της εποχής, με το βάρβαρο ποινικό πλαίσιο του 509 που ποινικοποιούσε το φρόνημα και τις κομμουνιστικές ιδέες.
Ήταν η εποχή των άγριων διώξεων και εξοριών στη Μακρόνησο και αλλού…
Ο νέος Ποινικός Κώδικας είναι ο 509 στο τετράγωνο. ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ τα ΠΑΝΤΑ: Ανατρεπτικές Ιδέες, κάθε αντί-ιμπεριαλιστικό και αντί-νεοταξικό φρόνημα (το ίδιο το «εθνικό» φρόνημα, το οποίο εξορισμού είναι εναντίον του διεθνούς φασισμού), κάθε κριτική εναντίον των ληστών και δημίων, κάθε κριτική εναντίον των κυβερνητικών ανδρεικέλων, κάθε αγωνιστική Βούληση και Σκέψη…
Το «αντιρατσιστικό» και ο νέος Ποινικός Κώδικας είναι τα λέπια του σύγχρονου φασισμού: ο ΟΛΙΚΟΣ ΓΥΨΟΣ…
Είναι δύο αλληλοσυμπληρούμενοι ΤΡΟΜΟ-ΝΟΜΟΙ που επιχειρούν να θωρακίσουν παραπέρα το ετοιμόρροπο, εγκληματικό (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά) και εξαχρειωμένο καθεστώς της «ελεύθερης αγοράς» και του πραξικοπηματικού δωσιλογισμού της κυβερνητικής εγκληματικής συμμορίας…
Και τα δύο αυτά τερατουργήματα της ποινικής αυθαιρεσίας που νομιμοποιούν το ΕΓΚΛΗΜΑ των ληστών κι δημίων μας και το ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ της κυβερνητικής συμμορίας, δείχνουν καθαρά τούτο: ότι η κυβέρνηση έχει κηρύξει ολομέτωπο και λυσσασμένο ΠΟΛΕΜΟ εναντίον του ελληνικού λαού.
Η κυβέρνηση έχει συνείδηση ότι βρισκόμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ: Τον έχει κηρύξει η ίδια και τον κλιμακώνει καθημερινά…
Η «αριστερά» δεν έχει αντιληφτεί απολύτως τίποτα και νομιμοποιεί με την αδράνειά της και τη συμμετοχή της στην κοινοβουλευτική ΑΠΑΤΗ τα μακάβρια, δικτατορικά όπλα της κυβερνητικής συμμορίας.
Για το «αντιρατσιστικό» πλειοδοτεί και πιέζει για την ταχεία εφαρμογή του και για το νέο Ποινικό Κώδικα σιωπά…
Βάζει πλάτη για ΟΛΑ τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ αυτής της κυβέρνησης: Είτε με την αγωνιστική της απραξία, είτε μα τη ΣΙΩΠΗ της, είτε με την ενεργητική στήριξή της («αντιρατσιστικό»), είτε με τις ρουτινιέρικες διπλωματικές ανακοινώσεις και τις κούφιες εκλογικές υποσχέσεις της: Παραισθησιογόνα ΑΠΑΤΗΣ…
Σωσίβιο της κυβερνητικής συμμορίας είναι αυτή η «αριστερά»…
Αλλά και τα σωσίβια πετιούνται όταν επιτελέσουν το έργο της διάσωσης…
ΠΗΓΗ:

Εμπρησμός σε ελληνική εκκλησία και Μνημείο Ελλήνων πεσόντων στην ΑλβανίαΜια απόπειρα εμπρησμού ενός ναού του Ιερού Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου και τουμνημείου των Ηρώων πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών στο έπος του '40 στον ελληνοϊταλικό πόλεμο, η οποία σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα στην Μπομποστίτσα της Κορυτσάς, εξετάζεται πολύ προσεκτικά από τις ελληνικές αρχές πληροφοριών, αλλά και από τις αλβανικές αρχές, καθώς είναι πολύ πιθανό να έχουμε ένα πρώτο κρούσμα δραστηριοποίησης τζιχαντιστικού πυρήνα σε βάρος των Ελλήνων και του χριστιανισμού που τόσο έχουν δεινοπαθήσει στην γειτονική χώρα.

Ο εμπρησμός αυτός είναι ξεκάθαρη απειλή και εκφοβισμός προς όλους τους ορθοδόξους και τους Ελληνες ειδικά στην Μπομποστίτσα και την Κορυτσά ή αποτελεί την αρχή επιθέσεων του είδους από τιζαντιστικούς πυρήνες;

Οπως αναφέρει ο Ελληνας χριστιανός ορθόδοξος, φύλακας της Μονής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μπομποστίτσα ανέβηκε κοντά στο ναό, είδε δύο άτομα νεαρής ηλικίας οι οποίοι έρχονταν προς τα εκεί.

Τον χαιρέτησαν και ζήτησαν να δουν το ναό, αφού άναψαν κεριά, χωρίς να κάνουν σταυρό και φυσικά με πρόθεση να ελέγξουν το χώρο και τα άτομα που ήταν εκεί.

Μετά από πέντε λεπτά από την αποχώρηση τους ξέσπασε φωτιά στην εκκλησία και στα μνημαυα

Τι ίχε συμβεί: Οι δύο Αλβανοί είχαν ραντίσει με ρίξει εύφλεκτο υγρό όλη την περιοχή γύρω από την εκκλησία αρχικά και εν συνεχεία μέσα στο ναό με στόχο να πάρουν τα πολλά ξερόχορτα γύρω από την Μονή με στόχο να καεί η Μονή, ο ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αλλά και το μνημείο τον Ελλήνων Πεσόντων που βρίσκεται στο ίδιο χώρο.

Καλεσε σε βοήθεια και τελικά η φωτιά κατασβέστηκε μετά αό ώρα και αφού είχε προκαλέσει σημαντικές σημιές.

Είναι το πιο σοβαρό επεισόδιο βίας κατά του ελληνικού χριστιανικού πλυθησμού της Αλβανίας εδώ και πολύ καιρό. Να θυμήσουμε ότι η Αλβανία αποτελεί κέντρο "παραγωγής" φανατικών τζιχαντιστών οι οποίοι "μεγαλουργούν" στις σφαγές κατά του πληθυσμού στην Συρία, όπου έχουν καταταχτεί στις τάξεις του ISIL/ISIS.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στον Άγιο Ιωάννη Βόρειας Κυνουρίας, που εκδηλώθηκε στις 12:25 και καίει δασικήέκταση με πουρνάρια και έλατα.

Η φωτιά λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή έχει λάβει σημαντικές διαστάσεις και κατευθύνεται προς τον Πάρνωνα.

Στο πύρινο μέτωπο έχουν σπεύσει και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δεκαεπτά οχήματα σαράντα πυροσβέστες, οκτώ άτομα πεζοπόρο τμήμα και εθελοντές πολίτες από τα χωριά της περιοχής. 

Το έργο τους συνδράμουν από αέρος δύο αεροσκάφη Καναντέρ, ενώ συντονίζει ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, αρχιπύραρχος Κων/νος Γιόβας.

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Σήμερα δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του νέου μυθικού ήρωα του συριακού στρατού. Ο σχεδόν αμούστακος φαντάρος που έχει γίνει το σύμβολο της Αντίστασης στο Τζιχαντιστικό Ισλάμ. Είναι χριστιανός από την Λατάκεια και ονομάζεται Adnan Shaghri.

 jkkvvkhvkhvk

 Αυτό το παλληκάρι δεμένο πισθάγκωνα και με αίματα στο στόμα, δίπλα στον φοβισμένο σύντροφό του στη μάχη Σουλειμάν, έδειξε ένα θάρρος και μια θέληση που τον έχει κατατάξει στο πάνθεον των μεγάλων ηρώων της Συρίας.Όταν οι τζιχαντιστές του ζήτησαν υπό την απειλή των όπλων να επαναλάβει τη φράση ”Το Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Συρίας είναι αιώνιο” απάντησε με σθένος:

Ορκίζομαι στο Θεό ότι θα ηττηθείτε όλοι οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους… θα σας εξαφανίσουμε…lgljglglgl

Οι ισλαμιστές του τίναξαν τα μυαλά στον αέρα.

jbjbjbjkbj

Τζιχαντιστές στρατολογούν "λαθρο" στα τζαμιά της Αθήνας για το ISIL

Αποκάλυψη-βόμβα: Τζιχαντιστές στρατολογούν "λαθρο" στα τζαμιά της Αθήνας για το ISIL

Ισλαμιστές μετατρέπουν τα δεκάδες ανεξέλεγκτα τζαμιά στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα σε κέντρα κατήχησης και μύησης στη τζιχάντ αλλοδαπών και τους στέλνουν να ενταχθούν στο ISIL και να πολεμήσουν στη Συρία και στο Ιράκ. 


Σήμερα, γιατί αύριο θα τους στρέψουν κατά των Ελλήνων.

Κι όμως, κανείς στην κυβέρνηση δεν δίνει σημασία, όταν οι εκατοντάδες «λαθρο» που μπαίνουν στην Ελλάδα καθημερινά αποτελούν μία ωρολογιακή βόμβα. 

Αφενός γιατί μέσω αυτών περνούν στη χώρα τζιχαντιστές και ότι άλλο βάλει ο νους και αφετέρου γιατί και οι ίδιοι στρατολογούνται πιθανόν και για να βγάλουν την υποχρέωση που πέρασαν στη… Δύση.

Την αποκάλυψη ότι στα δεκάδες ανεξέλεγκτα τζαμιά που υπάρχουν στην Ελλάδα στρατολογούνται τζιχαντιστές του ISIL έκανε η αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα FoxNews.com.

Το defencenet.gr ήταν αυτό που αποκάλυψε τη σημαία του ISIL λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, στη Θήβα.   

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Benjamin Hall ένας νεαρός Ιρακινός που αποφάσισε να βρει την τύχη του στην Ελλάδα, κατέληξε να πολεμά μαζί με τους αντάρτες της οργάνωσης ISIL στο Ιράκ, μετά από κατήχηση που υπέστη από ισλαμιστέςεξτρεμιστές-τζιχαντιστές σε ένα από τα τζαμιά της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Shamal Ahmad Tofiq από το Βόρειο Ιράκ, αποφάσισε το 2009 να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή στην Ευρώπη. Ήρθε στην Ελλάδα και επισκέφθηκε ένα από τα δεκάδες τζαμιά που λειτουργούν παράνομα στην Αθήνα, όπου εξτρεμιστές ισλαμιστές από την Υεμένη, την Βρετανία και τον Πακιστάν κατάφεραν με τα κηρύγματα τους να τον χειραγωγήσουν και να τον εντάξουν στο δικό τους κύκλο.

Ο νεαρός, από εκεί που του άρεσαν τα  πάρτι, η διασκέδαση και οι γυναίκες, μετατράπηκε σταδιακά υπό την καθοδήγηση των τζιχαντιστών στην Αθήνα, σε ένα εξτρεμιστή ισλαμιστή, ο οποίος ουσιαστικά αποκήρυξε τον τρόπο ζωής του, μία αλλαγή που ξάφνιασε τόσο τους γονείς του όσο και τους φίλους του με τους οποίους επικοινωνούσε μέσω του Facebook.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Αμερικανός αρθρογράφος, οι γονείς του 26χρονου Shamal Ahmad Tofiq είδαν ξαφνικά το γιό τους να μετατρέπεται σε ριζοσπάστη μαχητή του Ισλάμ, συνέπεια των επαφών που είχε στην Αθήνα με τους τζιχαντιστές.

Ένας δε από τους στενούς φίλους του νεαρού Ιρακινού, ο Roman Kamal, εξεπλάγη από τις αναρτήσεις του φίλου του στο Facebook, σύμφωνα με τις οποίες δήλωνε ότι θα μπορούσε να σκοτώσει ακόμη και την ίδια του την οικογένεια, διότι ζούν στην αμαρτία.

Έχοντας ολοκληρώσει την κατήχηση του στα τζαμιά της Αθήνας, ο νεαρός ιρακινός τζιχαντιστής εντάχτηκε στην δύναμη της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Jahbat al Nusra στη Συρία όπου και πολέμησε ενάντια στο Στρατό του Άσαντ.

Όπως έπραξαν χιλιάδες αντάρτες της Jahbat al Nusra, έτσι και ο Shamal Ahmad Tofiq μεταπήδησε αργότερα στην πιο ισχυρή και πιο πλούσια οικονομικά ισλαμιστική οργάνωση ISIL και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες φέρεται να μάχεται αυτή την περίοδο στο μέτωπο του ιρακινού Κουρδιστάν από όπου είναι και η καταγωγή του.

Παρά τη συμμετοχή τους στις μάχες ο Shamal Ahmad Tofiq, συνεχίζει τις αναρτήσεις στο Facebook, μόνο που όπως φαίνεται η μετατροπή του σε ένα αμείλικτο δολοφόνο έχει ολοκληρωθεί, αφού πλέον αναρτά φωτογραφίες από διαμελισμένα πτώματα, ενώ πριν από ένα μήνα έστειλε προειδοποιητικό e-mail σε παλιούς του φίλους προτρέποντας τους να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους και να ενταχτούν στις τάξεις της ISIS.

Το ερώτημα είναι, πόσοι τέτοιοι έχουν εκπαιδευτεί ή εκπαιδεύονται στα τζαμιά της Αθήνας και της Ελλάδας που η κυβέρνηση και οι δήμαρχοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θέλουν να νομιμοποιήσουν;

Και το σημαντικότερο. Τι θα γίνει όταν Συρία και Ιράκ πάψουν να είναι οι στόχοι του ISIL; Σημειώνεται πώς το ISIL διατηρεί σχέσεις με την Τουρκία και όπως μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποια κατάσταση σε βάρος της Ελλάδας.

Ανάλογες πληροφορίες και πολύ περισσότερα στοιχεία από αυτά που δημοσιεύει το FoxNews.com έχει και η ΕΥΠ, αλλά κανείς δεν φαίνεται να συγκινείται στην κυβέρνηση. Όταν το πρόβλημα θα «σκάσει» τότε θα είναι αργά.

ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΤΕΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ SΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛAΜΑΡΙΑ... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...!

Επίθεση με μπογιές σημειώθηκε χτες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά. Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στα τζάμια καθώς και φυλλάδια με σχόλια εναντίον της Ρένας Δούρου και συνθήματα όπως "το γήπεδο μας ανήκει". O νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά, Μανώλης Λαμτζίδης, αναφέρει το Thestival.gr: "Ο αθλητισμός, οι ομάδες και το ποδόσφαιρο γενικότερα ειναι σημαντικοί τομείς σε μια κοινωνία. Αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αγαπούν την ομάδα και τον αθλητισμό και δεν μπορώ να διανοηθώ πως ειναι οπαδοί αυτοί που έκαναν την επίθεση. Συμπεράίνω λοιπόν πως πίσω απο την επίθεση είναι φασιστικά και ακροδεξιά άτομα που φοράνε τα χρώματα των ομαδων".

Να σημειωθεί ότι η νεοεκλεγείσα περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, εμφανίζεται αντίθετη στο να δοθούν κονδύλια από την περιφέρεια για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Alterthess.gr:


Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

ΤΩΡΑ... ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ... ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΙΑ...!!Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα περίπου στις 2.30 το μεσημέρι σε δασική περιοχή στο Καλοχώρι Καλαμπάκας.Όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας δίνουν μάχη με το πύρινο μέτωπο, προκειμένου να μην απειλήσει κατοικημένες περιοχές.

Η πυρκαγιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν αυτή την ώρα στην περιοχή.Ενδεικτικό της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης που επικρατεί είναι ότι στο σημείο έχουν σπεύσει για να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 5 άντρες, 1 όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Οιχαλίας με 2 άντρες, 1 όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης με 3 άντρες και 1 όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας με 2 άντρες, ενώ έχει ζητηθεί βοήθεια από εναέρια μέσα πυρόσβεσης.Μέχρι στιγμής στάχτη έχουν γίνει δεκάδες κυψέλες με μελίσσια και δεκάδες στρέμματα δασικής έκτασης.

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Συνελήφθη ο «δράκος» της Λαμίας - 31χρονος υπήκοος Ρουμανίας

http://greece.greekreporter.com/files/viasmos.jpg
Συνελήφθη, το Σάββατο το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, ένας 31χρονος υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρες βιασμών και ληστεία.

Τον τρόμο από επίδοξο βιαστή έζησαν δυο νεαρές στη Λαμία το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης. 

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 3:00΄ τα ξημερώματα στην οδό Αθηνών, στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της όταν ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση από τον επίδοξο βιαστή που την άρπαξε από το λαιμό και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια με όση δύναμη είχε. Ο δράστης φοβούμενος ότι θα βγουν οι γείτονες, εγκατέλειψε την προσπάθεια και εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι.

Η νεαρή δεν είχε κινητό και σταμάτησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ενημέρωσε την αστυνομία για την επίθεση. Αμέσως άρχισαν οι αναζητήσεις για έναν μελαψό νεαρό με κόκκινο μπλουζάκι και λευκό παντελόνι.

Είκοσι λεπτά αργότερα γίνεται η δεύτερη επίθεση, αυτή τη φορά στη συμβολή των οδών Λεωνίδου και Κανάρη. Μια νεαρή Λαμιώτισσα, που επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά της, έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του επίδοξου βιαστή.

Η κοπέλα αντιστάθηκε, με όση δύναμη είχε, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια. Ο δράστης αφού τη χτύπησε και την έβρισε χυδαία, της άρπαξε τη τσάντα και εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κινητοποιήθηκαν άμεσα και ενήργησαν επιστάμενες αναζητήσεις στην περιοχή με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, ο οποίος για να αποφύγει τη σύλληψή του είχε κρυφτεί σε ξερή βλάστηση, κοντά στο σημείο επίθεσης. 

Στο σημείο της σύλληψης βρέθηκε η τσάντα που είχε αφαιρέσει προηγουμένως ο δράστης από την 23χρονη και στη κατοχή του το χρηματικό ποσό που αυτή περιείχε. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι σε βάρος του 31χρονου δράστη είχε επιβληθεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη Χώρα μας. 

Ο συλληφθείς, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τις δύο γυναίκες, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους Αλβανούς ληστές βρέθηκε ζευγάρι ηλικιωμένων στο ακριτικό χωριό Κώτσικα Φιλιατών

Οι δύο ηλικιωμένοι βρήκαν τους διαρρήκτες μέσα στο σπίτι τους, στο ακριτικό χωριό Κώτσικα Φιλιατών. Τότε, οι δυο δράστες πήραν μια καραμπίνα και ζήτησαν χρήματα, πυροβολώντας μάλιστα τον ηλικιωμένο άνδρα.

Αντιμέτωποι με δύο οπλισμένους κουκουλοφόρους βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης δύο ηλικιωμένοι στο ακριτικό χωριό Κώτσικα Φιλιατών, κοντά στα ελληνο-αλβανικά σύνορα.

Οι δύο ηλικιωμένοι βρήκαν τους διαρρήκτες μέσα στο σπίτι τους όταν επέστρεψαν κατά τις 22:00 το βράδυ.

Όταν είδαν το ζευγάρι, οι δυο δράστες δεν έφυγαν αλλά αντίθετα πήραν μια καραμπίνα που βρήκαν στο σπίτι και άρχισαν να απειλούν τους δυο ηλικιωμένους, ζητώντας χρήματα.

Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης αντιστάθηκε και τότε ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε στο πόδι. Στη συνέχεια, οι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή.

Ο ηλικιωμένος άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτίας

Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή, δεν αποκλείεται πάντως οι δύο δράστες να έχουν διαφύγει στην Αλβανία.

Δίστομο: Ελεύθερος αφέθηκε ο όμηρος των ληστών της τράπεζας

Δίστομο: Ελεύθερος αφέθηκε ο όμηρος των ληστών της τράπεζας
Αφέθηκε ελεύθερος, πριν λίγη ώρα, ο ταμίας της τράπεζας που έπεσε στα χέρια των ληστών της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο.
Οι δράστες, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν τρεις βαριά οπλισμένοι με αυτόματο ο ένας και πιστόλια οι άλλοι δυο, πιθανότατα διέθεταν και τέταρτο συνεργό, περίμεναν πέντε λεπτά ώσπου να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που λειτουργούσε με χρονοκαθυστέρηση, ενώ άρπαξαν από μέσα γύρω στα 300.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι ληστές διέφυγαν με ταχύπλοο, ενώ νωρίτερα, είχαν βάλει φωτιά στο τζιπ με το οποίο διέφυγαν από την τράπεζα, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ληστεία με όμηρο στη Βοιωτία

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αδίστακτων ληστών, οι οποίοι «μπούκαραν» το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα σε τράπεζα στη Βοιωτία και στη συνέχεια διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους και έναν εργαζόμενο ως όμηρο, έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τρεις αγνώστους, οι οποίοι κρατούσαν καλάσνικοφ και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες. Οι θρασύτατοι δράστες εισέβαλαν λίγο πριν από τις 14.30 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας στην περιοχή του Διστόμου. Αφού άρπαξαν περίπου 300.000 ευρώ, πήραν μαζί τους έναν ταμία της τράπεζας και επιβιβάστηκαν σ' ένα ασημί RAV, με το οποίο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγο αργότερα, ο 35χρονος άνδρας που κρατούνταν όμηρος βρέθηκε στο Λουτρό Κορινθίας.


Έκαψαν το Ι.Χ. και επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό

Το όχημα διαφυγής των ληστών εντοπίστηκε καμένο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, περίπου 4 χλμ. από το υποκατάστημα της τράπεζας. 

Από την πρώτη στιγμή υπήρχε η υποψία ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν φουσκωτό σκάφος στην προσπάθειά τους να διαφύγουν έχοντας νωρίτερα παραδώσει στις φλόγες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Το σκάφος εντοπίστηκε στο Λουτρό Κορινθίας, όπου βρέθηκε και ο 35χρονος. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι ληστές έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι τεράστια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής. Αστυνομικές δυνάμεις από τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα και την Κορινθία έχουν ενεργοποιηθεί και ήδη μπλόκα με πάνοπλους αστυνομικούς έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή. Οι έλεγχοι σε διερχόμενα αυτοκίνητα είναι συνεχείς.

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Η Βουλγαρία κατασκευάζει φράχτη και τάφρο στα σύνορα με Τουρκία "διά παν ενδεχόμενο"

Οχυρώνεται κατά των λαθρομεταναστών, αλλά και αναβαθμίζει την άμυνά της προς την Τουρκία και η Βουλγαρία καθώς σύμφωνα με το βουλγαρικό υπουργείο Εσωτερικών θα κατασκευαστεί φράχτης και τάφρος στα σύνορα της με την Τουρκία ώστε να σταματήσει η εισροή λαθρομεταναστών και να ενισχυθεί η επιτήρηση των συνόρων της.
 
Θα έχει συνολικό μήκος 130 χλμ. και θα λειτουργήσει με τον παλαιότερα τοποθετημένο φράχτη, μήκους 240 χλμ. Στόχος των Βούλγαρων είναι να εξοικονομήσουν 1,36 εκατ. δολάρια, το οποίοι δαπανούν μηνιαίως για να φρουρούν τα σύνορά τους με την Τουρκία.
 
Μόνο πέρυσι περισσότεροι από 10.000 λαθρομετανάστες, κυρίως Σύροι, εισήλθαν, μέσω Τουρκίας, στη Βουλγαρία.
 
Η κατάσταση στην Βουλγαρία δεν είναι καθόλου καλή και αν ξεκινήσει ένα αντάρτικο τύπου Ουκρανίας σίγουρα η Τουρκία θα επιδιώξει να οφεληθεί...

Προκαλεί και πάλι η Ρεπούση: Γενοκτονία είναι μόνο το Ολοκαύτωμα!

Προκαλεί και πάλι η Ρεπούση: Γενοκτονία είναι μόνο το Ολοκαύτωμα!Έπεσε το προσωπείο των εγκάθετων ανθελλήνων που το παίζουν «αντιρατσιστές» και «ιστορικοί», ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε παραπάνω από εγκάθετους ανθέλληνες που μισούν οτιδήποτε το ελληνικό.

Το προσωπείο έπεσε μετά την δήλωση της Ρεπούση για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Αρμενίων, των Ασσυρίων και εν γένει των Χριστιανών της Ανατολής. Ο λόγος που η Ρεπούση θέλησε να επέμβει στο ζήτημα είναι προκειμένου να μην ποινικοποιηθεί η άρνηση των Ολοκαυτωμάτων του Ελληνισμού, γεγονός που θα την οδηγούσε στην πολύ δύσκολη θέση να αρνείται κατηγορηματικά τον ίδιο της τον εαυτό, χώρια που θα έπληττε τα πολιτικά συμφέροντα της Τουρκίας και του Ισραήλ. Θυμίζουμε ότι η Ρεπούση και άλλοι παρόμοιοι ανθέλληνες πήραν θάρρος από την στιγμή που η ΝΔ πρώτα εξέδωσε το βιβλίο - έκτρωμά της και ακολούθως την έκανε και κυβερνητικό εταίρο.
Η Ρεπούση μετά το email που είχε στείλει σε Βουλευτές κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για κάθε ανθέλληνα, τώρα επέλεξε έναν πιο ύπουλο τρόπο για να καταδείξει τις διαφωνίες της, παραπέμποντας σε ένα άρθρο του καθηγητή Α. Λιάκου, υιοθετώντας προφανώς τις απόψεις που αναλύονται στο συγκεκριμένο άρθρο. Ας παραθέσουμε μερικές από αυτές τις «απόψεις», σχολιάζοντας τες παράλληλα:
«Το ερώτημα είναι τώρα γιατί επιμένουμε σε ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να υπάρχει διάταξη για την άρνηση του Ολοκαυτώματος, ενώ διστάζουμε να δεχτούμε κάτι παρόμοιο για το ποντιακό και το μικρασιατικό. Η πρώτη απάντηση αφορά τις νομικές συνεπαγωγές. Μπορούν να διωχθούν οι δράστες; Αν μια κυβέρνηση, όπως λ.χ. η προηγούμενη ιρανική, αρνείται το Ολοκαύτωμα, υφίσταται διεθνείς συνέπειες. Μπορεί να διωχθεί η τουρκική κυβέρνηση που το αρνείται; Είναι δυνατό να προβάλλουν οι Έλληνες ως όρο την αναγνώριση των γενοκτονιών κάθε φορά που συνάπτουν σχέσεις με τους Τούρκους; Ο νομικός ορισμός κατοχυρώνεται από τις κυρώσεις που μπορούν να επιβληθούν. Στην αντίθετη περίπτωση, ο χαρακτηρισμός αδειάζει από το νόημά του και υπονομεύει τη μνήμη του ίδιου του γεγονότος. Να το πω διαφορετικά: Ο πληθωρισμός στη χρήση του όρου δημιουργεί δύο τάξεις γενοκτονιών. Τις ισχυρές, που επιβάλλουν νομικές δεσμεύσεις, και τις ανίσχυρες, που δεν μπορούν να επιβάλλουν. Βέβαια μερικοί εθνικιστές χρησιμοποιούν ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο την επίκληση των γενοκτονιών, για να δημιουργούν εστίες έντασης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Εδώ πρόκειται για κατάφωρη εργαλειοποίηση της μνήμης και των νεκρών. Η προβολή τους λίγο απέχει από την προσβολή τους
Κοινώς, σύμφωνα με τον «καθηγητή» και την Ρεπούση, δεν θα πρέπει να ποινικοποιηθεί η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων, των Ασσυρίων και γενικότερα των Χριστιανών της Ανατολής για δύο λόγους: Πρώτον διότι αυτό θα έπληττε την «ελληνοτουρκική φιλία» και δεύτερον επειδή θα γινόταν «εθνικιστική» χρήση αυτού του νόμου, όπου ως «εθνικιστική» χρήση εννοείται περαιτέρω πληγές στην «ελληνοτουρκική φιλία».
Γιατί, όμως, να ποινικοποιηθεί η άρνηση του Ολοκαυτώματος και όχι η Γενοκτονία των Ποντίων; Μας «απαντά» και πάλι ο «καθηγητής» Λιάκος και η Ρεπούση:
«Αν το προηγούμενο επιχείρημα συνιστά μια αναγνώριση του πώς έχουν τα πράγματα, υπάρχει όμως και το δέον. Οι μαζικές σφαγές πληθυσμών είναι κάτι που δεν λείπει από την ιστορία. Και καθένα από αυτά τα γεγονότα έχει τις δικές του ιδιαίτερες συνθήκες. Αν σε κάτι διακρίνεται η εξόντωση των Εβραίων από τους ναζί, είναι γιατί ταυτόχρονα συνιστά και ιδιαίτερο και γενικό γεγονός. Ο αντισημιτισμός είναι ένα κουκούτσι που κρύβεται μέσα σε κάθε ρατσισμό και σε κάθε έξαψη του φασισμού. Η έκρηξη του νεοναζισμού είναι έκρηξη αντισημιτισμού. Πρόκειται για μια βαθιά ιδεολογία, για μια ριζωμένη καχυποψία που κρύβεται ακόμη και στις πιο αθώες προτάσεις. «Εντάξει, αλλά είναι διαφορετικοί» ακούς από τους πιο καλοπροαίρετους. Αυτό το διάχυτο αλλά βαθύ αίσθημα, μεταμορφώθηκε μεθοδικά από τους ναζί, σε μια συστηματική πολιτική εξόντωσης ολόκληρων πληθυσμών από το 1933 έως το 1945. Οι ναζί έβαλαν φωτιά σε ένα δάσος αντισημιτικών αντιλήψεων που υπήρχαν με τον πιο διαφορετικό τρόπο. Γι' αυτό ακόμη και σήμερα, η άρνηση του Ολοκαυτώματος σημαίνει ρατσισμό. Κάθε είδους ρατσισμό. Το επιχείρημα αυτό δεν έχει να κάνει με τη συζήτηση για τη μοναδικότητα ή όχι του Ολοκαυτώματος. Το Ολοκαύτωμα είναι πάντα επίκαιρο, με την έννοια ότι δεν αποτελεί τη μνημόνευση ενός εγκλήματος ανάμεσα στα άλλα, αλλά τη μνημόνευση του εγκλήματος που αναπαράγεται σε κάθε νέο ρατσιστικό έγκλημα. Δεν συνιστά την εξόντωση του εθνικά διαφορετικού ή του θρησκευτικού «άλλου», αλλά την εξόντωση εκείνου που δεν θεωρείται πλέον άνθρωπος. Ακόμη κι όταν ένας Ισραηλινός στρατιώτης σπάει τα κόκαλα ενός Παλαιστίνιου νέου, είναι αντισημίτης. Από την άποψη αυτή, η παράθεση του Ολοκαυτώματος δίπλα στα άλλα εγκλήματα το ουδετεροποιεί και το εξουδετερώνει γιατί του αφαιρεί τον δυναμικό και διδακτικό του χαρακτήρα ως προς το σήμερα, επομένως τη σημασία του ως προς τον ρατσισμό που το νομοσχέδιο έχει σκοπό να καταπολεμήσει.»
Η άποψη του Λιάκου και της Ρεπούση είναι ότι το Ολοκαύτωμα είναι κάτι το διαφορετικό διότι «καταπολεμά το νεοναζισμό» και η εξόντωση των Εβραίων συνιστά «την εξόντωση εκείνου που δεν θεωρείται πλέον άνθρωπος». Υποθέτουμε, δηλαδή, ότι όταν ο Κεμάλ διέτασσε την εξόντωση εκατομμυρίων Χριστιανών, το έκανε με ένα κάποιο αίσθημα ανθρωπισμού, δηλαδή, κατά Λιάκο και Ρεπούση πάντα.
Το εντυπωσιακό σε όλο αυτό το ανθελληνικό παραλήρημα είναι ότι τιτλοφορείται «βγάλτε τους νεκρούς από τη ζυγαριά!», ενώ στην ουσία του «βάζει» μόνο του «τους νεκρούς στην ζυγαριά» και βγάζει τους Εβραίους του Ολοκαυτώματος κατά πολύ «βαρύτερους» της ιστορικής μνήμης των Ελλήνων, σε σημείο να την διαγράφει.

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Ένα σπίτι... μίνι οπλοστάσιο στη Θήβα

Είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στις Ερυθρές Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας, ένας άνδρας, 43 ετών, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, διενήργησαν έλεγχο στον 43χρονο, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, όπου εντός αυτού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- ένα πολεμικό τυφέκιο (τύπου καλάσνικοφ)
- 30 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου και
- ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 10 εκατοστών.

Ακολούθως, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 43χρονου στη Θήβα, όπου βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

 - ένα μαχαίρι πολεμικού τύπου (RAMBO), με μήκος λάμας 19 εκατοστών
- ένα όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)
- ένα μαχαίρι κυνηγού, με μήκος λάμας 19 εκατοστών
- μία σπάθα, με μήκος λάμας 28 εκατοστών
 - μία ξιφολόγχη, με μήκος λάμας 12,5 εκατοστών
- δύο σουγιάδες, με μήκος λάμας 9 και 8 εκατοστών αντίστοιχα
- μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και
- 119 ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Ανίκανη η κυβέρνηση να αντιταχθεί στις απαιτήσεις της Άγκυρας, διαγράφει το «Ολοκαύτωμα» του Ποντιακού Ελληνισμού.

ΠΡΟΣ : – ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
– ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Θέμα: Ανίκανη η κυβέρνηση να αντιταχθεί στις απαιτήσεις της Άγκυρας, διαγράφει το
«Ολοκαύτωμα» του Ποντιακού Ελληνισμού.
Κύριοι Υπουργοί
Στις 25 Μαΐου 2013, το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, υπέδειξε στην Ελλάδα να μη συμπεριλάβει τη γενοκτονία των Ποντίων – γνωστή και ως Ολοκαύτωμα του Ποντιακού Ελληνισμού, αφού περί ολοκαυτώματος πρόκειται- στις διατάξεις του νέου αντιρατσιστικού νόμου. Παράλληλα, καλεί τη Βουλή των Ελλήνων, να απορρίψει τους συνοδευόμενους χαρακτηρισμούς, επειδή «δηλητηριάζουν την Ελληνο-τουρκική φιλία».
Σύμφωνα, με το νέο αντιρατσιστικό νόμο, προβλέπονται ποινές «για όποιον δημόσια εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ήεκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται από το Καταστατικό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και του Διεθνούς Στρατοδικείου».
Η Γενοκτονία των Ποντίων σαφέστατα ανήκει στην παραπάνω κατηγορία και θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται στις διατάξεις του νέου αντιρατσιστικού νόμου. Με τον τρόπο αυτό, θα προάσπιζε και προωθούσε ταυτόχρονα, η Ελληνική Κυβέρνηση το διαρκή αγώνα σύσσωμου του Ποντιακού Ελληνισμού γα την αποκατάσταση της ιστορικής μνήμης.
Παρ όλα αυτά, στο όνομα της «ελληνοτουρκικής φιλίας», η ελληνική κυβέρνηση άλλη μια φορά υιοθετεί πολιτική ενδοτισμού και οπισθοχώρησης, πειθαρχώντας στις παράλογες εντολές και στις αδιάλλακτες εθνικές θέσεις της Άγκυρας. Η οποία, χαρακτηρίζει με προκλητικότατο τρόπο ως «εχθρικές και ρατσιστικές πρωτοβουλίες», τις εκδηλώσεις για την Ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας.
Όμως μέχρι σήμερα, η Γενοκτονία των Ποντίων έχει αναγνωριστεί από:
• 7 πολιτείες των ΗΠΑ (Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσει,Κολούμπια,Ν.Καρολίνα,Γεωργία,Πενσυλβάνια,Κλίβελαντ,Ρόουντ Άιλαντ)
• Την Κυπριακή Βουλή
• Τη Διεθνή Ένωση Επιστημόνων Μελέτης της Γενοκτονίας (IAGS, International Association of Genocide Scholars)
• Την τοπική βουλή της Νότιας Αυστραλίας
• Το Σουηδικό Κοινοβούλιο
• Τη Γερουσία της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία
Και φυσικά η ίδια η ολομέλεια της Ελληνικής Βουλής όρισε την 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (24 Φεβρουαρίου 1994).
Με βάση τα παραπάνω, ερωτάστε κύριοι Υπουργοί :
- Γιατί, η κυβέρνηση «κλείνει τα μάτια» στο αυτονόητο και παραλείπει να χρησιμοποιήσει ρητά και με απόλυτη σαφήνεια τον όρο «Ολοκαύτωμα του Ποντιακού Ελληνισμού», στις διατάξεις του νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, έτσι ώστε να μην παρεμποδίζεται η ποινική δίωξη και προς την Τουρκία;
Αθήνα, 22/11/2013
Αρ.πρωτ. 4139
ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΤΟ κέντρο στρατολογησης ισλαμοφασιστων στην Αθήνα ειναι αυτο που χρηματοδοτει πολιτικούς, φασιστες και “αντιεξουσιαστές” για να παραδίδουν Κούρδους αγωνιστες και αριστερούς στην ναζιστικη Τουρκία. Για να μην τους ψάχνετε.

…έτσι, για να μην σας τρώει το άγχος. Ρωτήστε την συμμορία του Παπανδρεου να σας πει:
Ποιοι έκαιγαν και λήστεψαν την Αθήνα το 2008 χρησιμοποιώντας παιδιά για ανθρώπινες ασπίδες, ωστε να έλθει ο μέγας στοχαστής μια ωρα αρχύτερα. Την ίδια στιγμή, η γερμανοδουλη ακροδεξιά καλούσε τον Παυλοπουλο να “κατεβάσει τον στρατό”!! Ποιοί; Οι ίδιοι που ψήφισαν με πάθος την έλευση του ΔΝΤ λίγους μήνες μετά!
Ποιοι οργάνωσαν την προβοκατόρικη διαδήλωση των ισλαμοφασιστων στο Συνταγμα το 2009, λίγες ημέρες πριν την διαπραγμάτευση των κρατικών ομολόγων.
Ποιοι έκαψαν την Μαρφιν την ημερα που ψηφιζόταν το μνημονιο για να παρουσιάσουν τις παλλαϊκες αντιδράσεις ως “αναρχικες”.
Ποιοι μαχαίρωναν Αγανακτισμένους στο Συνταγμα για να σπάσουν την κινητοποίηση που είχε φέρει την συμμορία Παπανδρεου ενα βημα πριν την παραίτηση;
Ποιοι κατέβαιναν στην Μανωλάδα σε εκδηλώσεις όπου μπροστά συμμετείχε δουλεμπορική, ισλαμοφασιστικη οργάνωση;
Ποιοι έκαναν εκδηλώσεις κατα του κακού Άσαντ στο κέντρο της Αθήνας, ανεμίζοντας λάβαρα της ISIS;
Ποιοι οργάνωναν δήθεν αντιρατσιστικές εκδηλώσεις όπου χαιρετουσαν ναζιστικα και καλούσαν σε νεο ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Ποιοι έδωσαν τους Κούρδους και αριστερούς αγωνιστες νύχτα στην ΜΙΤ, με αγάπη απο τα Εξάρχεια; Κάτι “αντιεξουσιαστές” που υμνούσαν την… Οθωμανική αυτοκρατορία μηπως; Έχουν διεύθυνση και ονοματεπώνυμο ολοι οι ανωτέρω. Αχώριστοι συνεργατες της μνημονιακής συμμορίας…

ΠΕΘΑΝΕ 51ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΥΓΑ!


Την τελευταία του πνοή, άφησε αργά το βράδυ της Κυριακής, ο 51χρονος ημεδαπός που το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ύστερα από λογομαχία με Πολωνό τουρίστα, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λαγανά.


Ο 51χρονος, ζακυνθινής καταγωγής, που δούλευε στο ξενοδοχείο σαν βραδινός ρεσεψιονίστ, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου άκουσε μια παρέα Πολωνών τουριστών που διέμεναν στο ξενοδοχείο να κάνουν έντονη φασαρία.

Όταν τους έκανε την παρατήρηση, αυτοί στράφηκαν επιθετικά με ύβρεις και απειλές εναντίον του. Ενας απ' αυτούς τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 51χρονος Ζακυνθινός να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Αυτή την ώρα οδηγείται στο ανακριτή ο Πολωνός τουρίστας.

Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ISIS στο κέντρο της Αθήνας! Αλωνίζουν ανενόχλητοι οι σφαγείς κάτω απο την μύτη της συγκυβέρνησης. Ποιος τους καλύπτει;

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!..Και το σχόλιο μουσουλμάνου που θα σας βάλει σε σκέψεις..

Το ΙSIS έχει κάνει ήδη την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα…από το 2012..
Η μαύρη σημαία του τζιχάντ σε εκδήλωση της, υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ, συριακής αντιπολίτευσης στην πλατεία… Κλαυθμώνος

Misha

σσΟ: ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ; Ποσά χρόνια βρίσκονται εδώ; Τι ενέργειες έχουν κανει εις βαρος της χώρας; Τι θα κανει τωρα η συγκυβέρνηση όταν μια τέτοια επικίνδυνη ναζιστικη οργάνωση δρα στην Αθήνα;
Αναμένουμε…


Δείτε σχόλιο που άφησε μουσουλμάνος κάτω από το θέμα να φρίξετε..

Aveshalom said
Αυγούστου 17, 2014 at 12:45 μμ

אָה, גרויס אַרכיטעקט די אַלוועלט,
וואָס אַנספּיקאַבאַל פרייד און וואָס איז דעם זיס פאַרגעניגן צו לעבן,
מיר זענען דיין קנעכט אמונה, וויוינג אַלץ
סקרינז פון דער ערד, די עקלדיק שחיטה קריסטן, ארטאדאקס און צו דערגרייכן און זיי זיך און זייער אייגן קאָסט פון די געלט צו זיי און אַלע די דאַנעיזאָומע ריזיסטינג מאַכט און חכמה, אָבער אויך ענאַפּאָמעינאַנטעס פּלִשתּים,
און פילע ירעלאַוואַנט קסעקאַרפאָמאַ …

דאס ‘צו אונדז און בלוט און פלייש פון גריכיש טמא, רעסקיוד יענע אַקשאַנז פון די זון פון מאַריאַם,
אונדזערע סאַן קיין טאָרטשיז און קסעראָטשאָרטאַ,

אמן

Μετάφραση...από τον ίδιο..
Aveshalom said
Αυγούστου 17, 2014 at 2:22 μμ

Ω, ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,
ΤΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΥΚΙΑ ΗΔΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,
ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΟΥ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ,
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ,
ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ (ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ) …

ΔΩΣ’ ΗΜΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ,
ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΔΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ,

ΑΜΗΝ.