Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΕΛΕΗΜΩΝ ΑΟΜΜΑΤΟΣ: ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 1Η ΑΠΡΙΛΗ

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ-ΤΗΝ-1-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-358x340
Γράφει ο (βιβλιόφιλος) Αντίοχος.
Τα μεγάλα πασοκικά πνεύματα συναντήθηκαν!
Βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη», συνέγραψε ο αμετανόητος αρχιτρομοκράτης (και πρώην στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ, για να μην ξεχνιόμαστε…) Κουφοντίνας (τον οποίο δεν πρόλαβε ακόμα να απελευθερώσει ο Δένδιας…). Το βιβλίο είναι των εκδόσεων Λιβάνη (τα μεγάλα πασοκικά πνεύματα συναντήθηκαν…), ενώ τον πρόλογο έγραψε ο γνωστός συριζαίος συνιστωσάκιας (της  «Ρόζας»), επικεφαλής του αναρχοκομμουνιστικού «Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα» και συνήθης μάρτυς υπερασπίσεως κομμουνιστών τρομοκρατών, Νίκος Γιαννόπουλος. Και βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ… δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία. Α πα πα πα, όποιος ξαναπεί τέτοιο πράμα, να του βγει το μάτι!
Αντώνης Σα(χλα)μάρας: Γεννήθηκα 1η Απρίλη
Έλα όμως που… ζήλεψε ο φον Αντωνάκης και γράφει κι αυτός βιβλίο, για… ρελάνς! Το οποίο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας θα έχει τίτλο «Γεννήθηκα 1η Απρίλη» (λόγω της έφεσής του στα ψέματα…) και θα είναι των εκδόσεων «Λιβάνισμα» (θυγατρικής του «Λιβάνη»…). Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, από… σεμνότητα ο πρωθυπουργός δε θα υπογράψει το βιβλίο με τ’ όνομά του, αλλά με μια ελαφρά… παραλλαγή του: Αντώνης Σα(χλα)μάρας. Πρόκειται για… καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που του έχουν κολλήσει συνεργάτες του και υπουργοί της κυβέρνησης, και το χρησιμοποιούν μόνο όταν λείπει. Ως εναλλακτικό ψευδώνυμο (για την περίπτωση που το προαναφερθέν κριθεί πολύ… σαχλό), υπάρχει και το… μεγαλοπρεπές «βαρόνος Αντώνης Σαμαράουζεν», καθώς και το πιο… κουλτουριάρικο «Ελεήμων Αόμματος».
Αμάρτησα για την Αμερική μου…
Όσον αφορά το περιεχόμενο του πολύκροτου βιβλίου του φον, σας πληροφορούμε πως είναι χωρισμένο σε τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος αναφέρεται στα παραμύθια που πουλούσε προεκλογικά (κεφάλαια «Ζάππειο 1», «Ζάππειο 2», «Ζάππειο 3»). Στο δεύτερο μέρος, αναφέρεται ενδελεχώς στις τρομοκρατικές ενέργειες της οργάνωσης «17 Ιούνη» (ημέρα κατά την οποία πήρε την εξουσία), κατά μισθωτών, συνταξιούχων, ανέργων, εμπόρων, ιδιωτικών υπαλλήλων και συναφών επαγγελμάτων και στον καθοδηγητικό ρόλο του σ’ αυτές. Στο τρίτο μέρος (το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα), αναφέρεται στις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Είναι ενδεικτικοί οι τίτλοι των κεφαλαίων: «Αμάρτησα για την Αμερική μου», «Ραντεβού στα τυφλά με τις ανακρίτριες», «Διατάξτε mister Harris», «Ισχύς μου η αγάπη των αμερικανοσιωνιστών», «Υπηρέτης πολλών αφεντάδων», κ.α. Ο πρόλογος του βιβλίου είναι του συνεργού του φον και γνωστού αρχιτρομοκράτη «Μπέννυ του χοντρού», της συνιστώσας «Άρπα-Βούτα». 
(ΥΓ): Τα έσοδα του βιβλίου, που αναμένεται να γίνει best seller, παραχωρούνται ευγενώς σε γνωστή ψυχιατρική κλινική της Νέας Υόρκης, για ακατανόητους (σε μη μυημένους…) λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου