Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η Μυρτώ ήταν μόνο η αρχή. Αδέρφι ταξικό του Τσίπρα, προστατευόμενο υπό του Σαμαρά, τσάκισε στο ξύλο και αποπειράθηκε να βιάσει Ελληνίδα.

Συγκλονίζει η καταγγελία της νεαρής κοπέλας – Στα ίχνη του δράστη η ΕΛ.ΑΣ. 
Ο εφιάλτης φαίνεται ότι επιστρέφει για τις γυναίκες της ευρύτερης περιοχής του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιά. Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, ένα νέο κρούσμα απόπειρας βιασμού, αναστατώνει και πάλι τον Πειραιά, πάλι στις ίδιες γειτονιές!

Συγκλονίζει η καταγγελία της νεαρής κοπέλας

Η άτυχη νεαρή γυναίκα (κάτω των 25 ετών) επέστρεφε στο σπίτι της 2-3-14 Κυριακή βράδυ-ξημερώματα Δευτέρας.

Ένας νεαρός άνδρας, ύψους 1.65-1.70, μελαμψός και ηλικίας περίπου 20 ετών, της επιτέθηκε έξω από την οικία της και άρχισε να την γρονθοκοπά στο πρόσωπο.

Η κοπέλα αντιστάθηκε όσο μπορούσε, βάζοντας ταυτόχρονα τις φωνές, κάτι που ίσως τη γλίτωσε από τα χειρότερα!

Ο επίδοξος βιαστής, τρομοκρατημένος μιας και δεν κατάφερε να ακινητοποιήσει τη νεαρή κοπέλα, τράπηκε σε φυγή, χωρίς να αρπάξει την τσάντα ή χρήματα του θύματος, κάτι που φανερώνει και ποιες ήταν οι προθέσεις του.

Βρέθηκε το κινητό του δράστη

Ο δράστης πάνω στον πανικό του δεν κατάλαβε ότι του έπεσε το κινητό, το οποίο και παραδόθηκε από το θύμα στην αστυνομία.

Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μιας και από τον ξυλοδαρμό προκλήθηκε κάταγμα στη μύτη, ενώ χρειάστηκαν ράμματα στο μέτωπο.

Ευτυχώς η νεαρή ξεπέρασε τον κίνδυνο. Ο δράστης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλοδαπός. Η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι είναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου