Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ: ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!


albaniansΜαζί με τους γνωστούς κάργα «προοδευτικούς» (του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ κ.λπ.), και το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε στο θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη (φονιά τριών Ελλήνων…) και ζητάει από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα και το Προξενείο της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσουν από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης:
«Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των αρχών επιβολής του νόμου, καθώς και κάθε πράξη βίας εναντίον των Αλβανών πολιτών που εκτελούν την ποινή τους σε φυλακές στην Ελλάδα. Ενθαρρύνουμε και ζητάμε από τις ελληνικές αρχές να αποσαφηνίσουν πλήρως το επεισόδιο, το οποίο θα επιτρέψει την παραπομπή στη δικαιοσύνη των υπευθύνων».
Μάλιστα! Αφού μας έστειλαν εδώ όλους τους φονιάδες τους, που σκοτώνουν, κλέβουν, ληστεύουν καθημερινά ανυπεράσπιστους Έλληνες και Ελληνίδες κι είναι ανακατεμένοι σ’ όλα τα είδη της εγκληματικότητας, τώρα μας ζητάνε και τα ρέστα! Και καλά κάνουν από τη μεριά τους, αφού έχουνε βρει τους κάθε λογής «προοδευτικούς» και τους Σαμαροβενιζέλους. Βρίσκουν και τα κάνουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου