Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.

TurkeyNazi2Συγκλονίζει η αποκάλυψη της συνομιλίας των τούρκων αξιωματούχων σύμφωνα με την οποία ετοίμαζαν προβοκάτσια (δολοφονώντας δικούς τους ανθρώπους) για να συνεχίσουν την γενοκτονία στην Συρία.

Ότι ακριβώς έκαναν το ’15 και το ’22 συκοφαντώντας Πόντιους, Αρμένιους και Ίωνες με προπαγανδιστικές αφίσες που απεικόνιζαν δήθεν θηριωδίες για να προβούν στην γενοκτονία.

Ότι έκαναν το 1955 με το (υποτιθέμενο) σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη, για να κατασφάξουν τους Κωνσταντινουπολίτες.

Ότι έκαναν το 1964 όταν δεν δίστασαν να σφάξουν ολόκληρη οικογένεια τούρκου στρατιωτικού για να δικαιολογήσουν επέμβαση.

Ότι έκαναν το 67 – 74 στηρίζοντας την κυβέρνηση των χουντικών για να αποσύρει την μεραρχία και να κάνει το ολέθριο πραξικόπημα.

Ότι ακριβώς κάνει και σήμερα. Διότι μετά την Συρία, ποιός αμφιβάλλει ότι επόμενος στόχος είναι η Θράκη; Με μία κυβέρνηση α λα Ιωαννίδη και δυο τρεις σφαγές Ελλήνων μουσουλμάνων;

Όποιος ακόμα θεωρεί την Τουρκία σύμμαχο, είναι εχθρός της ανθρωπότητας. Πριν την επόμενη γενοκτονία, θα πρέπει το “τουρκικό ζήτημα” να έχει τελειώσει. Με κάθε τρόπο. Σε αυτόν τον σκοπό σύμμαχοι είναι μόνον οι λαοί που έζησαν την θηριωδία στο πετσί τους και πρέπει κάποτε να απαιτήσουν δικαιοσύνη.

Από επιστημονικής πλευράς, ο Δαρβίνος το είχε θέσει περίφημα: “Ο πολιτισμός οφείλει να εξαφανίσει την Τουρκική φυλή προκειμένου να επιβιώσει!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου