Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ.

προσκυνημα ΚολοκοτρωνηςΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ “ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ”. Αυτούς που πολέμησαν για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία, με το σπαθί και την λεβεντιά.

Την ώρα που τα καθάρματα ξεπουλούσαν την Ελλάδα στους ούνους, έστηναν τον ψευδεπίγραφο πατριωτισμό του “οι γερμανοί είναι φίλοι μας”. Γνώριζαν πως μόνο ο Έλληνας πατριώτης μπορούσε να αποτελέσει απειλή στα σχέδια τους και έπρεπε να τον μαντρώσουν.

Την ώρα που διέλυαν τον πολιτισμό, ήθελαν τον Έλληνα πατριώτη να μορφώνεται με τα χιτλερικά παραμύθια περί “ιουδαιοχριστιανισμού” για να σπάσουν την αδιάλειπτη συνέχεια του Ελληνισμού, να εξαφανίσουν την Ελληνική αυτοκρατορία του Βυζαντίου που σήμερα αποτελεί την μόνη απάντηση στην χιτλερική νεοταξική λαίλαπα.

κολοκοτρωνης

Την ώρα που η λύση ήταν ο λεβέντικος, λαϊκός πατριωτισμός του Κολοκοτρώνη, προωθούσαν την πατριδοκαπηλεία της γυαλισμένης μπότας.

Τιμή στην Δημητσανίτισσα Μάνα που ενώ είχε χάσει 3 γιούς στην Μικρά Ασία, έφτυνε τους γερμανόδουλους μοναρχοφασίστες και γερμανόδουλους ελληνομπολσεβίκους που της έλεγαν “Οίκαδε”. “Όχι, έχω άλλα δυο παιδιά να δώσω για να προστατεύσουν τις Ρωμηές μανάδες από τους τσέτες” απαντούσε.

Έλληνας Πατριώτης είναι αυτός που νιώθει την αδιάλειπτη συνέχεια του Ελληνισμού και όχι ο κρετίνος που προσκυνά ουνολάτρες. Εντέλει, υπάρχει ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου