Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΚΑΦΑ: ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΑ 79ΧΡΟΝΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 900 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ


Μια ασύλληπτη περιπέτεια που πέρασε μια γυναίκα 79 ετών χειρουργημένη με τριπλό μπαι- πας, έφερε στο φως της δημοσιότητας το χτεσινό αποκαλυπτικό δελτίο του Άκη Παυλόπουλου. Η γυναίκα που μόλις πριν από 14 μέρες είχε βγει από το νοσοκομείο, μετά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση, συνελήφθη όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να βγάλει καινούρια ταυτότητα. Εκεί οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως στο όνομά της υπάρχει μια δικαστική απόφαση για ένα χρέος των 900 ευρώ. Η κόρη της Πηνελόπη Πολυκανδριώτη μίλησε συγκλονισμένη στο δελτίο ειδήσεων την ώρα που η μητέρα της ήταν κρατούμενη στο αστυνομικό τμήμα μετά από απόφαση εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr  η γυναίκα αυτή αφέθηκε ελεύθερη σήμερα το πρωί, καθώς διαπιστώθηκε ότι το χρέος της είχε παραγραφεί. Την έσυραν στα τμήματα, την ξεφτίλισαν όπως λέει η κόρη της αλλά και την ταλαιπώρησαν τελικά απλά και μόνο για μια χουντική γραφειοκρατία.
Την ίδια ώρα που εφοπλιστές, καναλάρχες και μεγάλα κεφάλια αφήνονται ελεύθεροι μέσα σε λίγες ώρες, ή νοσηλεύονται σε ιδιωτικές κλινικές, για χρέη εκατομμυρίων, μια γυναίκα 79 ετών εγχειρισμένη σύρεται στα αστυνομικά τμήματα για ένα χρέος 900 ευρώ. Μεγάλες ευθύνες έριξε στην εισαγγελέα που αποφάσισε την κράτηση της ηλικιωμένης και ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου