Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσαν τον τρομοκράτη Ν.Ρωμανό στο Προεδρικό Μέγαρο για να βραβευτεί που πέτυχε στα ΤΕΙ!

Kάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα. Φώναξαν τον κατηογορούμενο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και για  ένοπλη ληστεία Νίκο Ρωμανό στο Προεδρικο Μέγαρο για να βραβευτεί που πέτυχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Οι προσκλήσεις του Προεδρικού Μεγάρου ήταν τέσσερις, όσοι και οι φυλακισμένοι των Φυλακών Αυλώνας που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Ωστόσο, μόνο οι τρεις την αποδέχθηκαν.
Η υπόθση είχε διαρρεύσει την περασμένη εβδομάδα, όταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου αναλύθηκε σε επαίνους για το νεαρό κατηγορούμενο για τρομοκρατία γιατι πέτυχε στα ΤΕΙ, αλλά δεν είχε γίνει γνωστό ότι η βράβευση επρόκειτο να γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο τέταρτος, ο Νίκος Ρωμανός, απάντησε αρνητικά στον Κάρολο Παπούλια.
Την Πέμπτη ο Κάρολος Παπούλιας θα υποδεχθεί τους τρεις φυλακισμένους που κατάφεραν να περάσουν σε κάποια σχολή των ΤΕΙ.
Ανάμεσα στους επιτυχόντες είναι και ο κρατούμενος για τη ληστεία στο Βελβεντό, Νίκος Ρωμανός ο οποίος, όμως, μετά την άρνησή του να πάρει το συμβολικό ποσό των 500 ευρώ από το υπουργείο Δικαιοσύνης, είπε ένα ακόμα «όχι» στην πρόσκληση του Κάρολου Παπούλια.
Κανένα φτωχό παιδί ανέργων, λόγω Μνημονίου, γονέων, που έχει πετύχει στα Πανεπιστήμιο και όχι στα ΤΕΙ και μάλιστα στις πρώτες θέσεις (εμείς ξέρουμε τουλάχιστον τρία τέτοια παιδιά) σκοπεύει να βραβεύσει ο Παπούλιας ή προτιμά τους τρομοκράτες ληστές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου