Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο ρατσιστικό έγκλημα κατά ηλικιωμένων. Δεν τους παίρνει να παραστήσουν και τους γκέι, μπας και ιδρώσει κανένας “ευαίσθητος”…

wpid-20140907122211.jpgΚαι η ρατσιστική εθνοκάθαρση συνεχίζεται. Το κράτος βολεύεται αφού οι “βρωμόγεροι” είναι μία άχρηστη δαπάνη. Όσο για τους ευαίσθητους; Περιμένουν να βρεθεί κανένας ανεγκέφαλος γερμανόδουλος να ρίξει καμμία μπάτσα σε κανέναν αλλοδαπό για να αρχίσουν τις κραυγές. Τα χιλιάδες ρατσιστικά εγκλήματα κατά των κοινωνικά αδύναμων συνανθρώπων μας, είναι πλέον ρουτίνα στην κατεχόμενη Ελλάδα.

Τρόμος μέσα στη νύχτα για ζευγάρι ηλικιωμένων

Θύμα τριών ένοπλων κουκουλοφόρων έπεσε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Ευξεινούπολη της Μαγνησίας.

Οι κουκουλοφόροι, αφού χτύπησαν λίγο στο πρόσωπο τον 75χρονο άνδρα και την 77χρονη γυναίκα, κατάφεραν να πάρουν ποσό 2.000 € και να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, οι τρεις δράστες, που φορούσαν κουκούλες και πιθανόν είναι αλλοδαποί, μπήκαν στο σπίτι οπλισμένοι με πιστόλι και μαχαίρια, έπιασαν το ζευγάρι κυριολεκτικά στον ύπνο, τους ακινητοποίησαν και αφού χτύπησαν στο πρόσωπο με γροθιά τον 75χρονο άνδρα και εκφόβισαν την 77χρονη σύζυγό του, τους ζήτησαν τα χρήματα που είχαν.

Μάλιστα άρχισαν να ανακατεύουν το σπίτι για να βρουν χρήματα, οπότε η ηλικιωμένη γυναίκα τους παρέδωσε χρηματικό ποσό 2.000€, τα οποία οι ληστές πήραν και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ληστών και ήδη έγιναν προσαγωγές, ενώ ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, προληπτικά για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου