Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΚΡΑΤΗΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων και προσπάθησε να παρέμβει αλλά... η ελληνική γραφειοκρατία, δεν άφησε ούτε εκείνον να βοηθήσει την κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πατρέων, ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης εκφράζει την οργή του για την περιπέτεια του πολίτη, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, για ανεξόφλητο χρέος 50 ευρώ, προς την εφορία...

Αργά το μεσημέρι, υπήρξε τηλεφώνημα στο Γραφείο του Δημάρχου και αναφέρθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό. Ενημερώθηκε σχετικά ο Δήμαρχος, ο οποίος ανέλαβε πρωτοβουλία γα να λυθεί το ζήτημα, έτσι ώστε ο πολίτης να αφεθεί ελεύθερος.

Όμως συνεργάτης του Δημάρχου, που επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση για τα περαιτέρω, έλαβε την απάντηση πως η προσωποκράτησή του δε μπορεί να τερματιστεί, ακόμα και αν πληρωνόταν το οφειλόμενο ποσό των 50 ευρώ, επειδή την ώρα εκείνη δεν υπήρχε Δημόσιο Ταμείο ανοιχτό, για να πληρωθεί το παράβολο.

Κι επειδή ούτε αύριο, λόγω της αργίας των Θεοφανείων θα λειτουργεί Δημόσιο Ταμείο, ο άτυχος άνθρωπος, θα συνεχίσει να κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου