Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Προσεχώς και στην Ελλάδα: Βάσει του αντιρατσιστικού νόμου διώκεται στην Σουηδία βουλευτής που μίλησε κατά των δολοφόνων!


ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ!
Στη Σουηδία μέσω του αντιρατσιστικού νόμου (ανάλογο ψήφισε η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα) Σουηδή βουλευτής των Σοσιαλδημοκρατών ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέβαλε μήνυση και ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον ενός "ακροδεξιού" (έτσι τον χαρακτήρισε) συναδέλφου της βουλευτή για "υποκίνηση σε ρατσιστικό μίσος", μετά τα σχόλιά του για την μαζική δολοφονία των στελεχών της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo...
«Συνέδεσε τους πιστούς μουσουλμάνους με την τρομοκρατία. Είναι εξαιρετικά προσβλητικό», εξήγησε η Βερόνικα Παλμ στο τηλεοπτικό δίκτυο TV4.
Η βουλευτής αναφερόταν στα σχόλια στο 
Facebook
  του γενικού γραμματέα των Σουηδών Δημοκρατών και αντιπροέδρου του σουηδικού κοινοβουλίου Μπγιορν Σέντερ.
«Η “θρησκεία της ειρήνης” έδειξε το πρόσωπό της», έγραψε στα σχόλια κάτω από ένα άρθρο που αναφερόταν στην επίθεση εναντίον της Σαρλί Εμπντό.
«Τα σχόλια αυτά είναι προσβλητικά προς μια ομάδα ανθρώπων και θέλω να εξεταστεί αν εμπίπτουν στη νομοθεσία κατά του ρατσιστικού μίσους», εξήγησε η Παλμ.
Σύμφωνα με την ίδια, τα σχόλια του Σέντερ κινδυνεύουν να επηρεάσουν την αντίληψη του κοινού απέναντι στο Ισλάμ και την πολιτική βία. Η σουηδική εισαγγελία, εν συνεχεία, άσκησε ποινική δίωξη κατά του βουλευτή!
Πρόκειται για ένα νόμο που υπάρχει πλέον και στην Ελλάδα ελέω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις έφυγε ο γ.γ. της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκος που είχε αναχαιτίσει τη ψήφιση του νόμου τον επανέφεραν και τον ψήφισαν μέσα σε δύο εβδομάδες!) πλέον και φυσικά ευνοεί τους ημίτρελους ή τα ξένα κέντρα-προστάτες των ημίτρελων φονταμενταλιστών που συνεχίζουν τις εθνοκτόνες πολιτικές τους δημιουργώντας δήθεν πολυφυλετικές κοινωνίες με το "έτσι θέλω" , πρακτικά επιτρέποντας στο ακραίο ισλάμ της μαντήλας και της μπούργκας να εισβάλλει και πάλι στην Ευρώπη.
Γίνεται έτσι κατανοητό το γιατί ψηφίστηκε και στην Ελλάδα το εθνοκτόνο "αντιρατσιστικό ν/σ". Για να μην μπορεί να αντιδράσει κανείς στα εγκλήματα "στο όνομα του Αλλάχ" τα οποία φυσικά ευλογούνται από τα γνωστά ξένα κέντρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου