Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ξαφνική ενεργοποίηση της Αεράμυνας «blazing Skies» απο το πρωί σε όλη την Επικράτεια !


Untitled-1111Ξαφνική ενεργοποίηση της Αεράμυνας της Χώρα διέταξε ο Α/ΓΕΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος . Η Εντολή  δόθηκε με πάσα μυστικότητα σε όλα τα Κέντρα Αεράμυνας με την μορφή «απορρήτου σήματος «και η εντολή ήταν κοφτή» blazing Skies» από λήψεως. Σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι εμπλεκόμενες Μονάδες αντέδρασαν αστραπιαία αν και το προσωπικό βρίσκεται σε άδεια λόγω των Εορτών !....
Η  εντολή δόθηκε και έφτασε και στο τελευταίο μαχητή χειριστή του Α/Α όπλων και οι χρόνοι που καταγράφηκαν ήταν κάτι παραπάνω από  ικανοποιητικοί !
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος παρακολούθησε με τα επιτελεία την άσκηση -ετοιμότητα των Ελληνικών Αντιαεροπορικών Δυνάμεων  με εικόνα σε πραγματικό χρόνο από το σύγχρονο κέντρο Επιχειρήσεων στα υπόγεια του Πενταγώνου!
Αν και δεν ανησυχεί ο Α/ΓΕΕΘΑ για τις Τουρκικές κινήσεις του Στόλου δείχνει να προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο …Εξάλλου υπάρχει  η  ανάλογη εμπειρία  αφού ο Στρατηγός  έχει πάνω από τρία (3) χρόνια σαν Αρχηγός και είναι πλέον φανερή σε όλα τα επίπεδα .!
Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις κινήσεις του Α/ΓΕΕΘΑ και των Επιτελείων είναι ότι θητεία τω Αρχηγών πρέπει να  είναι εκτός των πολιτικών πραγμάτων και της αλλαγής κυβερνήσεων !
Το πότε θα εφαρμοστεί και αν θα εφαρμοστεί είναι άλλο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου