Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ… ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
aek_tsiprasΣαφέστατο δείγμα για το πώς θα κάνει τη… θεαματική κωλοτούμπα για το Μνημόνιο, ήταν η χθεσινή ξαφνική συνάντηση του Τσίπρα με την αντιπροσωπεία των παλαίμαχων της ΑΕΚ (Μαύρος, Μπάγεβιτς, Μανωλάς, Νικολάου, Σεραφίδης) στην Κουμουνδούρου.
Ενώ, λοιπόν, μέχρι χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάθετα αντίθετος με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρα, από χθες –και εν μέσω των ογκούμενων αντιδράσεων των φιλάθλων της Ένωσης- άλλαξε το… έργο και τώρα συμφωνεί ότι «η ΑΕΚ δικαιούται να αποκτήσει νέο, σύγχρονων προδιαγραφών γήπεδο στην ιστορική της έδρα και στο φυσικό της χώρο, αντάξιο του μεγέθους και της προοπτικής της κι ενταγμένο αρμονικά σε ένα αναβαθμισμένο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον».
Μάλιστα, προκειμένου να δέσει το… γλυκό, ο Τσίπρας άδειασε μεγαλοπρεπέστατα τον συριζαίο δήμαρχο Βασιλόπουλο (που πολεμάει λυσσαλέα την κατασκευή του γηπέδου), υποστηρίζοντας πως (τάχα) αυτός «λειτουργεί ανεξάρτητα από τη γραμμή του κόμματος».
Φανταστείτε, λοιπόν, εφόσον υποχώρησε ατάκτως από τις θέσεις του μπροστά στο (δίκαιο…) αίτημα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας για την κατασκευή ενός γηπέδου, τι θα κάνει αυτό το ανθρωπάκι μπροστά στη φοβερή και τρομερή Μέρκελ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου