Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ;;;


Υπό τον κίνδυνο για τρομοκρατικό χτύπημα των αμερικανοκινούμενων ισλαμιστών η Λευκωσία αποφάσισε εμπλοκή του στρατού στους δρόμους.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης υπό τον αρμόδιο υπουργό Ιωνά Νικολάου και την συμμετοχή του αρχηγού της κυπριακής αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου και του επικεφαλής της ΚΥΠ αντιστράτηγου Αντρέα Πενταρά, αποφασίστηκε να εμπλακεί και η Εθνική Φρουρά, στη διαδικασία της λήψης προληπτικών μέτρων με συμμετοχή υπαξιωματικών σε στατικά σημεία ελέγχου
Τι σημαίνει αυτό; Με αφορμή δήθεν τον ισλαμικό κίνδυνο επιβάλλονται και σε Έλληνες μέτρα αστυνόμευσης με στρατό στους δρόμους και σημεία ελέγχου των πολιτών. Έτσι θα λειτουργεί η παγκόσμια χούντα, η οποία θα τα βρει όλα έτοιμα, όταν και θα επιδιωχθεί να κηρυχθεί επίσημα σε όσες χώρες καταστεί δυνατό.
Αναγκάζουν δηλαδή τις χώρες λόγω ενός στημένου κίνδυνου να βγάλουν στρατό στους δρόμους, όπως έχουμε δει στην Γαλλία. Όταν τε γεγονότα πληθύνουν κι άλλο, τότε θα προταθεί η ενίσχυση των δυνάμεων του κάθε κράτους με πολυεθνικές ομάδες μισθοφόρων.
Έπεται η Ελλάδα και όσες χώρες αναφέρουν οι μυστικές υπηρεσίες της παγκόσμιας διαπλοκής ότι απειλούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου