Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΕΘΝΟΚΤΩΝΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ηλικιωμένη δολοφονημένη από γεωργιανούς


Για ακόμη μια φορά μια ηλικιωμένη  έπεσε θύμα αλλοδαπών διαρρηκτών και μάλιστα από τη Γεωργία υπήκοοι της οποίας  ως «οικονομικοί μετανάστες» έχουν και στο παρελθόν δολοφονήσει και κατακρεουργήσει  αρκετούς Έλληνες.
Να θυμίσουμε μόνο την άγρια δολοφονία της Καίτης Δούβλη στα Ιωάννινα από πέντε γεωργιανούς   ή την δολοφονία τον Απρίλιο του 2013 της ηλικιωμένης στην Κυψέλη από δύο γεωργιανούς, ή την δολοφονία ηλικιωμένης στις 10 Ιουλίου του 2012 στη Φιλοθέη απο γεωργιανό,  ή στις 4 Οκτωβρίου 2012 στο Χαλάνδριμε τη δολοφονία  71 χρονης γυναίκας –με τη μέθοδο της ασφυξίας- μπροστά στα μάτια του 85χρονου συζύγου της με υπαίτιους γεωργιανής  οικιακής βοηθού του ζεύγους  μαζί με δύο ακόμη άτομα. για να αναφέρουμε μόνο ένα ελάχιστο αριθμό εγκλημάτων από άτομα της συγκεκριμένης εθνικότητας.
Και αυτή τη φορά με το σύνηθες κόλπο της οικιακής βοηθού τέσσερα συνολικά άτομα, όλοι «οικονομικοί μετανάστες» από τη Γεωργία δολοφόνησαν μια 95χρονη στην Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα οικιακή βοηθός και άλλα τρία άτομα εμπλέκονται σε υπόθεση κλοπής μεγάλου ποσού από διαμέρισμα στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Ιούνιο, που είχε ως αποτέλεσμα μάλιστα να χάσει τη ζωή της μία ηλικιωμένη γυναίκα.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας και ως δράστες κατηγορούνται πέρα από την 34χρονη γεωργιανή οικιακή βοηθό και άλλοι τρεις ομοεθνείς της. Οι τρεις τελευταίοι συνελήφθησαν, ενώ η οικιακή βοηθός εξαφανίστηκε από την Ελλάδα και αναζητείται.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η 34χρονη είχε αναλάβει τη φροντίδα της 95χρονης γυναίκας, το διάστημα που έλειπαν από το διαμέρισμα η κόρη της και ο σύζυγός της, οι οποίοι βρίσκονταν σε ολιγοήμερες διακοπές.
Εκμεταλλευόμενοι την απουσία τους, οι δύο εκ των συλληφθέντων μπήκαν στο διαμέρισμα την ώρα που βρισκόταν εκεί και η 34χρονη αρπάζοντας 260.000 ευρώ σε μετρητά, όπως επίσης κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.
Η 95χρονη υπέστη σοκ και σωριάστηκε στο πάτωμα, όπου έμεινε αβοήθητη επί τρεις μέρες, μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι η κόρη της. Στη συνέχεια η υπερήλικη γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου όμως κατέληξε τρεις εβδομάδες αργότερα.
Ακόμη ένα παράδειγμα της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα η οποία γίνεται αιτία για να δολοφονούνται ηλικιωμένοι και όχι μόνο Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου