Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο: Ο Ε.Βενιζέλος "απήγαγε" τον Σύρο ΥΠΕΞ για χάρη των ΗΠΑ.ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ


Δεν επιτρέπει ο Ε.Βενιζέλος υπακούοντας σε σχετική εντολή των ΗΠΑ τον ανεφοδιασμό πολιτικού αεροσκάφους που μεταφέρει τον υπουργό Εξωτερικών της Συρίας με αποτέλεσμα το αερροσκάφος να βρίσκεται καθηλωμένο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στο αεροσκάφος τύπου Tu-134 επιβαίνουν 26 άτομα, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εξωτερικών του Άσαντ Φαϊσάλ Μοκντάντ και ο επικεφαλής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του συριακού υπουργείου Εξωτερικών Αχμάντ Αρνούς.

Οι 26 επιβάτες του αεροσκάφους παραμενουν μέσα στο Τουπόλεφ, ενώ οι αρχές του Ελ.Βενιζέλος αναμένουν οδηγίες από το υπουργείο Εξωτερικών και την Υπηρεσία Πολτιικής Αεροπορίας για το αν θα προχωρήσουν σε ανεφοδιασμό του αεροσκάφους.

Κατά πρωτοφανή τρόπο τα τσιράκια των ΗΠΑ στο ΥΠΕΞ επικαλούνται "απαγόρευση εφοδιασμού του αεροσκάφους από τον ΟΗΕ" ενώ ο Σύρος ΥΠΕΞ πάει για να στην διάσκεψη υπό τον ΟΗΕ!

Κατά πληροφορίες οι Σύροι διπλωμάτες εχουν προορισμό τη Γενεύη της Ελβετίας όπου αύριο διεξάγεται η διεθνής ειρηνευτική διάσκεψη με σκοπό την ειρήνευση και τον τερματισμό του εμφυλίου στη Συρία.

Είναι πραγματικά προκλητική η στάση της κυβέρνησης που από την μλια πλευρά λεχει εγκαταλείψει στην τύχη τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνορθόδοξους στην Συρία (το αν είναι ο ... Τσίπρας, άθεος ή όχι τους ενδιέφερε περισσότρερο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου