Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΣΩΣΕ 20ΧΡΟΝΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...!!!


ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ...

Πρωτοφανές περιστατικό απόπειρας βιασμού σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Βόλο. Θύμα στις σεξουαλικές ορέξεις ενός 30χρονου έπεσε μια 20χρονη στις 3.30 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου μπροστά στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Βόλου στην οδό Θρακών. Η νεαρή περπατούσε μόνη της επιστρέφοντας στο σπίτι της μετά από διασκέδαση, ωστόσο η περιοχή λόγω του ελλιπούς φωτισμού και της ερημιάς που υπάρχει κατά τις νυχτερινές ώρες, αποτελεί σημείο δράσης παραβατικών στοιχείων. Ο 30χρονος αφού ακολούθησε την 20χρονη και διαπίστωσε ότι ήταν μόνη της της επιτέθηκε από πίσω και την έριξε στο πεζοδρόμιο με σκοπό να την βιάσει.

Η κοπέλα γλίτωσε από τα χειρότερα όταν το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τις δυνατές φωνές που έβαλε και τις οποίες άκουσαν διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι οδήγησαν την αστυνομία αλλά και κλιμάκια της Τροχαίας η οποία διενεργούσε ελέγχους αλκοτέστ λίγο παραπέρα στην περιοχή του Δημαρχείου Βόλου. Η αυθόρμητη κίνηση ενός οδηγού ο οποίος εκείνη τη στιγμή μόλις έφευγε από από τον έλεγχο αλκοτεστ, ήταν να τρέξει γρήγορα στο σημείο όπου εντόπισε τον θρασύ δράστη να βρίσκεται επάνω στην κοπέλα. Εκείνος με του που αντιλήφθηκε την παρουσία του από τις φωνές που έβαλε σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει, τότε ο οδηγός άρχισε να τον καταδιώκει και να τρέχει από πίσω του. Αρκετές εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω κατάφερε και τον ακινητοποίησε και λίγο πιο πίσω ακολουθούσε περιπολικό της Τροχαίας αλλά και της ασφάλειας με τους αστυνομικούς να περνάνε αμέσως χειροπέδες στον σεξουαλικά άρρωστο άνδρα.

Άγνωστό παραμένει για πόση ώρα η νεαρή κοπέλα πάλευε με τον βιαστή της, ενώ τα σημάδια της πάλης της ήταν εμφανή στους αστυνομικούς που έσπευσαν αργότερα για να συλλάβουν τον δράστη.

Μιλώντας στο magnesianews.gr ο οδηγός που ακινητοποίησε τον βιαστή, θέλοντας παράλληλα να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε πως ήταν αυθόρμητη η κίνησή μου να τρέξω στο σημείο. Έχω οικογένεια και παιδιά και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο σε οποιαδήποτε γυναίκα.http://magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου