Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΒΙΑΖΕΙ ΑΛΒΑΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Αλλάζει το καθεστώς κράτησης για έναν 16χρονο τρόφιμο του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, που φέρεται ότι προέβη σε ασελγή πράξη σε βάρος 14χρονου ανηλίκου, αν και ιατροδικαστική έκθεση δεν έδειξε παρά φύση βιασμό.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε ο εισαγγελέας Ανηλίκων, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, που μέχρι αργά το απόγευμα έπαιρναν καταθέσεις από τους τρεις ανήλικους, τους οποίος ο 14χρονος κατήγγειλε ότι τον βίασαν.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 17 και 14 χρονών, φαίνεται ότι δεν συμμετείχαν στην πράξη και επιστρέφουν στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων.

Ο 16χρονος είναι Έλληνας ρομά, όπως και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι και, από την κατάθεση που έδωσε στον εισαγγελέα Ανηλίκων και τον ανακριτή, του αποδόθηκαν ασελγείς πράξεις σε βάρος του 14χρονου ανήλικου με καταγωγή από την Αλβανία.

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, στον 14χρονο διαπιστώθηκαν εκχυμώσεις στους βραχίονες, αλλά όχι και στον πρωκτό, που σημαίνει ότι δεν αποδεικνύεται η καταγγελία για βιασμό, που έγινε την περασμένη Δευτέρα στον διευθυντή του Ιδρύματος, που με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία.

Για το λόγο αυτό και οι δικαστές απέδωσαν στον 16χρονο ασελγείς πράξεις και όχι βιασμό σε βάρος του ανήλικου.

Σημειώνεται ότι οι τρεις φερόμενοι ως δράστες κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις ληστείες και για κλοπές, ενώ ο 14χρονος που κατήγγειλε τους τρεις, βίασε, με τη σειρά του, ένα κορίτσι ηλικίας 6 χρονών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου