Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Πόσο Πιθανή Είναι Η Γέννηση Ενός Sin Fein - IRA Στην Ελλάδα;

οταν βλεπουμε αυτες της μερες ολο το κρατος να κυνηγαει (πατριωτες-εθνικιστες)και με ολα αυτα που γινονται ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΗ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ  Sin Fein - IRA Στην Ελλάδα;


Μέσα στην γενικότερη ένταση των ημερών λοιπόν αναδύεται ένα ενδιαφέρον ερώτημα: «Κατά πόσο αυτή η ρευστή κατάσταση – τόσο στα κοινωνικοοικονομικά όσο και στα Εθνικά θέματα όσο και στα θέματα Δημόσιας και Εθνικής Ασφάλειας - θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια Νέα «μεικτή» Δυναμική Παρουσία του ευρύτερου Πατριωτικού χώρου η οποία θα περιελάμβανε δύο «βραχίονες» - στα πρότυπα Εθνοαπελευθερωτικών κινημάτων όπως το Sin Fein- IRA – τουτέστιν, έναν πολιτικό (και politically correct) με κοινοβουλευτική και επικοινωνιακή δημόσια παρουσία και έναν «Στρατιωτικό» με «ένοπλη δράση»;...»- Υφίστανται τα επιμέρους «ζητήματα έντασης» που θα πυροδοτούσαν κάτι τέτοιο που να κάνει ευθεία αναφορά σε εθνοαπελευθερωτική δράση; Και ποιά θα μπορούσαν να παίξουν αυτό τον ρόλο; Εδώ θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε τα κυρίαρχα στοιχεία «έντασης» στον Πατριωτικό χώρο, όπως αυτά αναπτύχθηκαν στο προηγούμενο σημείωμα: - Εκτεταμένη (και συστηματικά ατιμώρητη) Διαφθορά των ελίτ (ένταση ενισχυμένη καίρια από την οικονομική κρίση και την εξαθλίωση μεγάλων κοινωνικών στρωμάτων) και χωρίς βούληση από μέρους της Πολιτείας για δραστική και αποφασιστική αντιμετώπισή της. Αντιθέτως, η Πολιτεία επιλέγει συστηματικά να οδηγεί στην καταστροφή και στο θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες φτωχούς Πολίτες (πχ με την θανάσιμη υπερφορολόγηση και την στέρηση της περίθαλψης) προκειμένου να «μην πλήξει αυτούς που θα έπρεπε». Τα «προνομιούχα ανώτερα κοινωνικά στρώματα». Αυτό από μόνο του γεννά και αυξάνει «θανάσιμα μίση και συνακόλουθα εξεγερτική ένταση». 


- Εκτεταμένη ωμή εγκληματικότητα ενισχυόμενη καίρια από την ανικανότητα και την έλλειψη βούλησης της Πολιτείας να την αντιμετωπίσει αποφασιστικά και αποτελεσματικά. Η ταυτόχρονη συστηματική απονεύρωση των Δυνάμεων ασφαλείας επιτείνει αυτή την παράμετρο όπως και την αμέσως επόμενη. 


- Μαζική ισλαμική λαθρομετανάστευση (ενισχυμένη από την αντίστοιχα ογκώδη Αλβανική) που λόγω του δυσθεώρητου όγκου τους (κάμποσα εκατομμύρια συνολικά), της ποιότητάς της (εξαθλίωση και έλεγχος από διεθνές οργανωμένο έγκλημα και «ξένες στρατιωτικές δυνάμεις» όπως UCKάδες και μουτζαχεντίν), της επιμονής της (ασταμάτητα κύματα εισόδου), της επιθετικής της φιλοσοφίας (το Κοράνι είναι ξεκάθαρο ως προς την υποχρέωση των μουσουλμάνων να επιβάλλουν δια του αίματος το Ισλάμ σε όλη την υφήλιο) και των γεωπολιτικών διεθνών συνιστωσών του θέματος (εκπεφρασμένοι «επεκτατικοί σχεδιασμοί» Ισλαμικών διεθνών δυνάμεων αλλά και δυνάμεων παγκοσμιοποίησης) μετατρέπουν την λαθρομετανάστευση σε «ξεκάθαρη μαζική εισβολή» που η Πολιτεία αφήνει να ξεδιπλώνεται ταχέως σαν καρκίνωμα χωρίς να την αντιμετωπίζει δραστικά. (και τα δύο ωθούν όλο και μεγαλύτερες μάζες Πολιτών να αναζητούν εναγωνίως κάποια άλλη αποφασιστική δύναμη «προστασίας» και «αποτροπής», ανεξάρτητης από την Πολιτεία.


Αν πρέπει να δώσουμε έναν κοινωνικοψυχολογικό χαρακτηρισμό θα το λέγαμε :«αποφασιστική στροφή του Πολίτη προς την Αυτοάμυνα παντί τρόπω και μέσω».Αυτή η παράμετρος αποτελεί και τον Νο1 Δίαυλο Στρατολόγησης στην «φιλοσοφία του Sin Fein – IRA»). 


- Συστηματική αύξηση γεωπολιτικών πιέσεων εναντίον της Ελλάδας, συνοδευόμενη από διαρκή εξίσου συστηματική υποχώρηση της Πολιτείας σε όλα τα Εθνικά Θέματα με άμεσα διαφαινόμενο κίνδυνο απώλειας εδαφών και εθνικής ανεξαρτησίας, καθώς και από εξίσου συστηματική απονεύρωση της Εθνικής Άμυνας. 


Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία (αλλά όχι τα μόνα) που προκαλούν την «υπερπίεση» στην «χύτρα του Πατριωτικού χώρου» (να ξαναθυμηθούμε για μια ακόμη φορά πως: ο Πατριωτικός χώρος βράζει στην κυριολεξία σε πολύ, υπερβολικά πολύ υψηλές θερμοκρασίες και πίεση που πλησιάζουν πλέον σε απόσταση αναπνοής το «σημείο έκρηξης». Εάν αυτό δεν το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν οι λοιπές πολιτικές δυνάμεις, τότε οι εκρηκτικές εξελίξεις όλα δείχνουν πως θα είναι και ραγδαίες και ασύλληπτης έντασης και κλιμάκωσης). ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?



ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου