Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Γνωστός Ηρακλειώτης συνελήφθη λίγο μετά την συνεύρεση του με ανήλικο αγόρι!




Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι πτυχές της υπόθεσης που διερευνά τα τελευταία 24ωρα η Ασφάλεια Ηρακλείου...
Γνωστός επαγγελματίας στον χώρο του κέντρου της πόλης βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια και ανακρίνεται στο Αστυνομικό Μέγαρο καθώς επί χρόνια φέρεται να επιδίδονταν σε ασελγείς πράξεις με ανήλικα αγόρια έναντι μικρής αμοιβής.
Ο 58χρονος Ηρακλειώτης συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης. Νωρίτερα είχε προηγηθεί μία ακόμα «συνάντηση ντροπής» με 14χρονο αγόρι, το οποίο είχε χαρτζιλικώσει με 10 ευρώ για τις «ερωτικές υπηρεσίες» που του είχε προσφέρει.

Ο ανήλικος προσήχθη στην Ασφάλεια Ηρακλείου όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive έδωσε αναλυτική κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου και κοινωνικής λειτουργού.
Τα όσα περιγράφονται για την ανίερη σχέση που είχε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τον 58χρονο προκαλούν σοκ. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι μετά τον 14χρονο, κατάθεση κλήθηκε να δώσει ένας ακόμα ανήλικος, ο οποίος επίσης φέρεται να είχε σχέση με τον 58χρονο.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι η υπόθεση έχει βάθος αναφορικά με τον αριθμό των ανήλικων που είχαν πιαστεί στα αρρωστημένα «δίχτυα» του 58χρονου επαγγελματία.
Δεν είναι τυχαίο ότι «δούλευαν» την υπόθεση εδώ και καιρό λόγω των καταγγελιών που είχαν δεχτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου