Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΖΕΡΟΙ «ΦΙΛΟΙ» ΜΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !!

Από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στην κατεχόμενη Κύπρο μας ο πρόεδρος της Τουρκίας Γκιούλ, για να μετάσχει στις σημερινές πανηγυρικές εκδηλώσεις για την επέτειο της εισβολής του Αττίλα.

Αλλά, στο νησί μας υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, μη Τούρκοι, αλλά «αδελφοί» των Τούρκων, για να πανηγυρίσουν μαζί τους.

Πρόκειται για βουλευτές από το Αζερμπαϊτζάν (του φίλου του φον Αντωνάκη Αλίεφ – με τον οποίο υπέγραψε προσφάτως συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου…) και το Πακιστάν, καθώς επίσης και ο κυβερνήτης της αυτόνομης (μουσουλμανικής) επαρχίας της Γκαγκαουζίας στη Μολδαβία.

Μάλιστα, οι Πακιστανοί βουλευτές Ιμράν Λεγκάρι και Σέμα Τζαμίλι, που έγιναν δεκτοί από τον κατοχικό ηγέτη Ερογλου, υποσχέθηκαν ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ Πακιστάν και ψευδοκράτους και προσκάλεσαν τον κατοχικό ηγέτη να επισκεφθεί τη χώρα τους. Από την πλευρά του ο Ερογλου είπε ότι το Πακιστάν είναι μια «αδελφική χώρα» και «φυσικός σύμμαχος του ψευδοκράτους», ισχυριζόμενος ότι «το γραφείο του ψευδοκράτους στο Πακιστάν είναι το ίδιο με τις πρεσβείες άλλων χωρών». Και δεν έχει άδικο, μιας και το Πακιστάν ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που επιδοκίμασε από την πρώτη στιγμή τον Αττίλα το 1974. Κι ας μην ξεχνάμε, πως δια μέσω Τουρκίας περνάνε στο «Γιουνανιστάν» των «απίστων» οι Πακιστανοί «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», οπότε της έχουν υποχρέωση.

Αυτά, για να καταλάβετε τι «φίδια» τρέφουμε στον κόρφο μας και τι μας περιμένει στο εσωτερικό της χώρας από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες έτσι και γίνει κανένα «τσαφ» με τους Τούρκους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου