Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΠΛΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ... ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΟΥ ΓΥΦΤΟΥ...


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών Ρομά, οι οποίοι, για κτηματικές διαφορές, ακινητοποίησαν πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 48χρονο ομόφυλό τους στην περιοχή της Καλαμάτας.

Ειδικότερα, οι τρεις αθίγγανοι είχαν στήσει ενέδρα το μεσημέρι της Κυριακής και περίμεναν τον 48χρονο στην λεωφόρο Αθηνών, στο Ασπρόχωμα. Όταν είδαν το αυτοκίνητο του 48χρονου, στο οποίο επέβαιναν ακόμα δύο άτομα, μπήκαν μπροστά και αφού το ακινητοποίησαν τον πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο και τον τραυμάτισαν στο δεξί χέρι και πόδι.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο πήγε κλιμάκιο του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, για την εξερεύνηση του χώρου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έντεκα κάλυκες πυροβόλων όπλων.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η Αστυνομία αναζητά τους τρεις δράστες στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Όπως δήλωσε ο 48χρονος, έχει μαζί τους κτηματικές διαφορές.Προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου