Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

BINTEO «Πιστολίδι» στην Πάτρα εν μέση οδώ

Σκηνές «φαρο ουέστ» εκτυλίχτηκαν την Παρασκευή στην Πάτρα, όταν νεαρός ρομά άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών που πήγαν να κάνουν έλεγχο σε σπίτι, στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά έξι…

άτομα και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία πήγε να κάνει έλεγχο σε σπίτι ενός ρομά για κλοπιμαία. Το συγκεκριμένο σπίτι χαρακτηρίζεται ως «κάστρο», στο οποίο δεν μπορεί κανείς να μπει.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, βγήκε ο θείος της οικογένειας -το παρατσούκλι του οποίου είναι «μπέμπης»- με το αυτοκίνητό του, σταμάτησε στην διασταύρωση Μίνωος και Ευρισθέως και άρχισε να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις. Στη συνέχεια πυροβολούσε αδιακρίτως, τραυματίζοντας μια γυναίκα, ευτυχώς ελαφρά.
Ο άνδρας κατόπιν ταμπουρώθηκε με όπλο στο γεφυράκι του Διακονιάρη. Τότε πήραν το όπλο δύο άλλοι νεαροί ρομά της οικογένειας και απειλούσαν να αρχίσουν να πυροβολούν. Κάποια στιγμή ο ένας ανήλικος νεαρός άρχισε να πυροβολεί και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.
Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των αστυνομικών, κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία άτομα, ενώ κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών ο ανήλικος ρομά τραυματίστηκε στο πόδι από πυρά αστυνομικού.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑΣΑΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....ΔΕΝΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΓΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ......ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ Η ΣΑΜΑΡΑ Η ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ Ο ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑ ΦΤΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΧΕΣΤΕΣ Ε ΧΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή