Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Την άλλη Τρίτη δικάζεται το ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ανθρωπόμορφο κτήνος της Πάρου.


Αναβλήθηκε η δίκη του Πακιστανού δράκου..
Πήρε αναβολή έπειτα από αίτημα των γονιών της Μυρτούς, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό, η δίκη του ανθρωπόμορφου κτήνους που κακοποίησε και προσπάθησε να σκοτώσει την 16χρονη - Στη Σύρο θα γίνει η δίκη..

Στο μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί ο «δράκος» της Πάρου ο οποίος κακοποίησε βάναυσα την 16χρονη Μυρτώ στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012.

Η δίκη του Πακιστανού, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πήρε αναβολή για τις 29 Οκτωβρίου, έπειτα από αίτημα των γονιών του θύματος οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό και επιθυμούν να παραστούν και οι ίδιοι στη δίκη.

Ο Αχμέτ Βακάς, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στις φυλακές των Γρεβενών μεταφέρθηκε σήμερα στη Σύρο. Μάλιστα, στο δημαρχιακό μέγαρο Ερμούπολης, όπου στεγάζονται και οι δικαστικές υπηρεσίες, είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και το κτίριο είχε μετατραπεί σε «φρούριο».

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, έπειτα από την αναβολή της δίκης του, θα παραμείνει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων για μία εβδομάδα, ώστε να αποφευχθούν οι συνεχόμενες μεταγωγές του.

Σημειώνεται ότι η 16χρονη Μυρτώ εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου