Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Αυτόν τον κουκουλοφόρο είχε καλεσμένο στο Μέγκα ο Πρετεντέρης για να μιλήσει για...νομιμότητα!!! (Μπόνους φωτογραφία του έξω από την φλεγόμενη Μαρφίν...)

το φουλάρι είναι προφανώς για τα "χημικά" 
Παράξενο πράγμα η νομιμότητα:
Φοράς κουκούλα και πετάς μολότοφ για να κάψεις ανθρώπους και περιουσίες; Είσαι "παιδί", "κοινωνικός αγωνιστής" και δεν τρέχει τίποτα...
Έχεις σπίτι σου ένα αεροβόλο και έναν...νυχοκόπτη, αλλά θεωρείσαι φασίστας; 
Προφυλακίζεσαι και πας φυλακή για οπλοκατοχή!
Είσαι έξω από την Μαρφίν την ώρα της επίθεσης των δολοφόνων με τους οποίους τυχαία έχει άριστη σχέση το μπλογκ του ΑνταρCia στο οποίο βρίσκεσαι κι εσύ; Κυκλοφορείς με κουκούλα; Σε καλούν τα ΜΜΕ του κεφαλαίου και σε χρήζουν απόλυτο κριτή των πάντων και ειδικό στην νομιμότητα...
Δείτε και τις άλλες φωτογραφίες του Πέτρου Κωνσταντίνου της ΑνταρCia...


Μια ανάσα πριν μπει ξανά στους "κοινωνικούς αγώνες"...αλλά...

τρεχάτε ποδαράκια μου..σιγά μην πάω να βοηθήσω όπως οι πάνε οι άλλοι της φωτογραφίας.
Φυσικά δεν λέμε ότι ο Κωνσταντίνου έκαψε τους εργαζομένους..λέμε για την αντιμετώπιση που έχουν όλοι οι υπόλοιποι των ΜΜΕ,εκτός από συγκεκριμένοι ομάδα της άκρας αριστεράς. 
Όταν θα πάξει αυτή η γελοιότητα από τα ΜΜΕ,τότε θα αλλάξει κι αυτή κοινωνία προς το καλύτερο. Την Δημοκρατία την υποσκάπτουν και την υποβαθμίζουν οι ίδιοι που δήθεν σκίζουν τα ιμάτια τους στο όνομα της και δηλώνουν ότι την υπηρετούν και είναι αντικειμενικοί.. παίρνοντας παχυλούς μισθούς από διαπλεκόμενους και δημόσιους εργολάβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου