Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ξανά τα Άρματα και τα μηχανοκίνητα στη Σαλονίκη μας και... στο Πύργο το Λευκό ! ..


Φύσηξε ο Βαρδάρης και καθάρισε...Ο ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος αποφάσισε να βάλει τέλος στους πειραματισμούς και τις εισηγήσεις κάποιων ''δήθεν προοδευτικών'', που πιστεύουν στο ότι οι Παρελάσεις και οι Εκδηλώσεις για την απελευθέρωση μας είναι ''κίτς'' ενώ η παρέλαση ...''παρλιακών'' είναι πολιτισμός !

Με μια  απόφαση που δεν αφήνει καμιά παρερμηνεία  έδωσε εντολή να παρελάσουν όλα τα μηχανοκίνητα και τα Άρματα στη Λεωφόρο Νίκης της Θεσσαλονίκης !

Ανήμερα της ημέρας του πολιούχου της πόλης του Αι Δημήτρη της ...Τα Άρματα θα κατηφορίσουν από τα Κάστρα και πάρουν τις θέσεις που τους αξίζει !

Κάποιοι αποφάσισαν να κρατήσουμε τα οπλικά μας  συστήματα στα Στρατόπεδα για να κάνουμε οικονομία όπως έλεγαν, αλλά αρνήθηκαν οι ίδιοι να συνεισφέρουν τον οβολό τους !

Το θέμα είναι ότι ο Πολιτικός Προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων κατάλαβε ίσως και από την τελευταία  Άσκηση ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ''  ότι η αποτροπή είναι και η επίδειξη των δυνατοτήτων ...Δηλαδή δείτε τι σας περιμένει αν τολμήσετε ! 

Ο ΥΕΘΑ είναι πλέον σοφότερος και κατάλαβε οτι οι Στρατιωτικοί δεν είναι στενοκέφαλοι ούτε και αγύριστα κεφάλια ,δύσκολοι άνθρωποι ναι ,αλλά ντόμπροι και χωρίς  υποκρισίες !

Αλίμονο αν ο λαός μας που πληρώνει από το υστέρημα του για να έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις το καλύτερο να μην έχουν γνώση τι ακριβώς πήραν και που το χρησιμοποιούν..Αλλά για ποιό λόγο να κρατάμε κρυφά ; 

Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσουμε αργότερα ...

Το θέμα είναι ότι φύσηξε ο Βαρδάρης και καθάρισε και οι Βορειοελλαδίτες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε και να καμαρώσουν όλα τα Οπλικά συστήματα που διαθέτει η Πατρίδα μας και που τα χειρίζονται άριστοι επεγγελματίες ...τα παιδιά μας !

Θα δούμε ξανά στον Ουρανό της Θεσσαλονίκης να πετάνε τα μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας ...

Θα  καμαρώσουμε τους άνδρες των Εικικών Δυνάμεων να τραγουδάνε το ''Μακεδονία Ξακουστή  ''και να  δακρύσουν τα μάτια των Μακεδονομάχων μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου