Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Aμετανόητος ο Κάτσε."Πόλεμος" έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών στο προφίλ του Κάτσε.


Ο Κάτσε μπορεί να διέγραψε τον ελληνικό λογαριασμό του στο Facebook, αλλά διατηρεί ακόμα τον αλβανικό όπου δεσπόζει η φωτογραφία με μπλουζάκι του UCK.


Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ μπορεί να απενεργοποίησε τον ελληνικό λογαριασμό του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανίζεται με τη συγκεκριμένη μπλούζα, ωστόσο υπάρχει ενεργό προφίλ με το όνομά του στο οποίο υπάρχει ακόμα η φωτογραφία. Μάλιστα, το εν λόγω προφίλ ενημερώνεται κανονικά και ο Κάτσε δείχνει να μην έχει κανένα πρόβλημα και συνεχίζει να κάνει πλάκα με τους φίλους του!

«Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Έργκους Κάτσε. Την ιστοσελίδα αυτή διαχειρίζεται ο ίδιος ο Έργκους και μερικοί από τους πιο στενούς του φίλους», αναφέρεται στο προφίλ του νεαρού  Αλβανού άσου. Δείτε τη σελίδα σε αυτό το link
https://www.facebook.com/Kace.AlbanianStar?fref=ts

Σύμφωνα με το gazzetta,o λογαριασμός είναι σε αλβανική γλώσσα και ενημερώνεται κανονικά με φωτογραφίες του Κάτσε από την προσωπική του ζωή, αλλά και σχόλια. Αυτό πάντως, που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ακόμα υπάρχει η επίμαχη φωτογραφία, η οποία έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες μέρες.

Δείτε τώρα τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών στο προφίλ του Κάτσε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου