Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ληστείες με τραυματισμούς σε Μεσολόγγι και Λάρισα


«Χτενίζουν» την Αιτωλοακαρνανία οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν δυο τσιγγάνους κακοποιούς που έστειλαν στο νοσοκομείο έναν 64χρονο χτυπώντας τον με γροθιές τη στιγμή που έμπαινε στην πολυκατοικία όπου κατοικεί στο…

Μεσολόγγι για να τον ληστέψουν.
Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, αναγνωρίστηκε ένας από τους δράστες. Πρόκειται για έναν 31χρονο που χτύπησε το θύμα όσο ο άγνωστος προς το παρόν συνεργός του φύλαγε τσίλιες και του άρπαξε μια μαύρη τσάντα που περιείχε το πορτοφόλι του με 200 ευρώ, ένα ραδιόφωνο και ένα φακό. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
*** Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 40χρονη ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος στη Λάρισα, την οποία ξυλοκόπησε άγρια ένας αδίστακτος κακοποιός όταν της ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο και εκείνη αντιστάθηκε. Μάλιστα, την τραυμάτισε στο χέρι με το μαχαίρι που κρατούσε, αλλά οι φωνές της γυναίκας ξεσήκωσαν τη γειτονιά και ο δράστης έφυγε άπρακτος. Η 40χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου