Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Τέσσερις συλλήψεις για τον εμπρησμό του βαν της Nova..Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι Τούρκος!!!



Πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν Τούρκο, που κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων – Άφαντοι οι δράστες που έριξαν μολότοφ σε βαν

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο, μετά τη λήξη του ματς ΠΑΟ-ΟΦΗ, στη Λεωφόρο, προχώρησε η αστυνομία.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 22, 30 και 35 ετών, και έναν 19χρονο Τούρκο, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά περίπτωση για τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της αντίστασης, των απλών σωματικών βλαβών, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της παράβασης των Νόμων περί όπλων και περί εξωσχολικού αθλητισμού όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη μαζική αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο, άγνωστοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, μπήκαν στο υπαίθριο γήπεδο αθλοπαιδιών επί της οδού Αν. Τσόχα και επιτέθηκαν σε σταθμευμένο όχημα VΑΝ εξωτερικών μεταδόσεων τηλεοπτικού σταθμού, ρίχνοντας τρεις μολότοφ.

Μία από τις μολότοφ έπεσε μέσα στο VAN, όπου εργάζονταν τεχνικοί του σταθμού, χωρίς όμως να εκραγεί, και την απομάκρυνε ένας υπάλληλος.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δέχθηκαν σφοδρές επιθέσεις με πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, από μεγάλο αριθμό οπαδών που αποχωρούσαν από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Συνολικά, προσήχθησαν 16 άτομα, ωστόσο συνελήφθησαν οι τέσσερις, που θα οδηγηθούν σήμερα στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης με βόμβες μολότοφ στο VAN του τηλεοπτικού σταθμού συνεχίζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου