Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με τραυματίες Αλβανούς και Ιταλούς στο Μοναστηράκι..


89 προσαγωγές έκανε η ΕΛ.ΑΣ.
Συμπλοκές με τραυματίες σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης σε Μοναστηράκι και Κερατσίνι.
Αγρία συμπλοκή με έξι τραυματίες έγινε στις 11:30 το βράδυ της Τρίτης, μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών για προσωπικές διάφορες στο Μοναστηράκι. Τραυματίες είναι τέσσερις Αλβανοί και δύο Ιταλοί οι οποίοι προσπάθησαν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους στην σύρραξη.


Ειδικότερα, στις 23.30 υπήρξε ένταση στο Μοναστηράκι ανάμεσα σε ομάδες ατόμων, που είχε ως αποτέλεσμα έξι άνθρωποι να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δυο μεγάλες ομάδες Ελλήνων και Αλβανών συνεπλάκησαν με ρόπαλα μαχαίρια και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματισθούν οι τέσσερις Αλβανοί καθώς επίσης και οι δυο Ιταλοί τουρίστες που επιχείρησαν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους.
Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 89 ανθρώπων και εξετάζει τον ρόλο τους στην πρόκληση του επεισοδίου. Η συμπλοκή ξεκίνησε, όπως φαίνεται, λόγω προσωπικών διαφορών. Από τους τραυματίες οι τέσσερις είναι αλλοδαποί αλβανικής υπηκοότητας ενώ οι δύο ιταλικής.
Οι πρώτες πληροφορίες δεν είναι συγκεκριμένες και άλλες κάνουν λόγο για οπαδούς του Ολυμπιακού που επιτέθηκαν σε Αλβανούς επειδή τους ειρωνεύτηκαν για την ήττα από την Παρί...και σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες....πως ο καυγάς ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς ξεκίνησε με την αφορμή να είναι γένους θηλυκού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου