Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ...;;; ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΛΥΤΩΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ "ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ...!!!


Καταδρομικές δράσεις ατόμων του αντιεξουσιαστικού και ακροαριστερού χώρου σε σπίτια Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, οι οποίοι "στοχοποιήθηκαν" ύστερα από την απόφαση, εσωτερικής Υπηρεσιακής μετακίνησης τους, στα πλαίσια των ερευνών από το Εσωτερικών Υποθέσεων με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, διερεύνησης για τυχόν εμπλοκή ενστόλων στους μηχανισμούς της ΧΑ.

Για τους συγκεκριμένους Αξιωματικούς όπως ο ίδιος ο Υπουργός Ν.Δένδιας τόνισε κατά την έξοδό (24/09) από το Προεδρικό Μέγαρο ύστερα από συνάντηση και ενημερωση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια, σε ερώτηση δημοσιγράφου " Όσον αφορά τους Έλληνες αξιωματικούς της Αστυνομίας, με κανένα τρόπο δεν συνιστά ούτε παραδοχή ούτε υπόδειξη ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον μηχανισμό της Χρυσής Αυγής. Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας νομίζω ότι απολύτως διευκρινίζουν το θέμα και θα παρακαλέσω να τις διαβάσετε με προσοχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου